• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

04.02.2022

14:21

IZUZETNA MI JE ČAST! PREDSEDNIK VUČIĆ OBJAVIO VIDEO IZ PEKINGA!

Printscreen

Politika

IZUZETNA MI JE ČAST! PREDSEDNIK VUČIĆ OBJAVIO VIDEO IZ PEKINGA!

Podeli vest

Predsednik Srbije boravi u dvodnevnoj posti Kini gde danas prisustvuje otvaranju ZOI u Pekingu

On se oglasio i objavio video-snimak sa same ceremonije otvaranja. 

 

 

- Izuzetna je čast i privilegija prisustvovati ceremoniji svečanog otvaranja 24. Zimskih olimpijskih igra u Pekingu. Ovaj veličanstveni događaj posmatram sa knezom Albertom II od Monaka, koji me uskoro očekuje u zvaničnoj poseti - napisao je predsednik Vučić na Instagramu.

Neposredno pre objavljivanja videa, predsednik se oglasio i fotografijom.

 

 

- Sa predsednikom Poljske Andžejem Dudom u prijateljskom razgovoru na velelepnom stadionu u Pekingu, pred otvaranje ZOI. Konstatovali smo da Poljska i Srbija postaju sve važniji spoljnotrgovinski partneri, te da je međusobna razmena skoro dostigla iznos od nezamislivih dve milijarde evra. Ko god bude izabran za predsednika Srbije, imaće čast da u 2022. godini ugosti Andžeja Dudu u Beogradu - napisao je Vučić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ina

pre 2 godine

Zaista je velika cast za predsednika Vucica i Srbiju sto predsednik Vucic prisustvuje ceremoniji svecanog otvaranja 24. ZOI u Pekingu,gde ima i priliku da razgovara i dogovori posete sa mnogim drugim drzavnicima Evrope i sveta.

Sanja

pre 2 godine

Velika je cast sto je nas predsednik otisao u Peking i sto ce sutra pricati sa Kineskim predsednikom o vrlo bitnim temama.

Ivan

pre 2 godine

Ponos za Srbiju sto predsednik Vučić prisustvuju otvaranju ZOI I sto stoji rame uz rame sa drugim zvanicama. Jako dobro predstavljena nasa zemlja. Navijamo i za nase sportiste.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija