• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink/Informer

06.02.2022

14:30

MORATE BITI VELIKI NEPRIJATELJ SRBIJE, PA DA NAPADATE NAŠU EKONOMSKU SARADNJU SA KINOM! Kada bi došao na vlast, Đilas bi nas posvađao i sa njima i sa Rusijom!

Tanjug/Strahinja Aćimović

Politika

MORATE BITI VELIKI NEPRIJATELJ SRBIJE, PA DA NAPADATE NAŠU EKONOMSKU SARADNJU SA KINOM! Kada bi došao na vlast, Đilas bi nas posvađao i sa njima i sa Rusijom!

Podeli vest

Samo NATO partije mogu da napadaju Aleksandra Vučića zato što je izborio privilegiju za Srbiju da ima ugovor o slobodnoj trgovini sa Kinom, rekao je predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin komentarišući laži Stranke slobode i pravde o najavljenom potpisivanju sporazuma o slobodnoj trgovini sa Narodnom Republikom Kinom

- Kina je velesila, ekonomski džin, sa kojim najbolje odnose žele mnoge moćne zemlje. Zahvaljujući ličnom odnosu predsednika Aleksandra Vučića i predsednika Si Đinpinga, Srbija je partner i čelični prijatelj Kine - naveo je Vulin.

Samo NATO partije mogu da napadaju Aleksandra Vučića zato što je izborio privilegiju za Srbiju da ima ugovor o slobodnoj trgovini sa Kinom.

- Morate biti veliki neprijatelj Srbije, pa da napadate našu ekonomsku saradnju sa Kinom. Da dođe na vlast, Đilas bi nas posvađao i sa Kinom i sa Rusijom, a ne bismo postali partneri Zapada. Sluge niko ne ceni - naveo je Vulin.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Jelena

pre 2 godine

Na saradnju i dobre odnose sa Kinom možemo samo biti ponosni, oni koji misle drugačiji ne žele dobro svojoj državi i to je neprihvatljivo

Njanja

pre 2 godine

Nikako ne treba da dozvolimo da se Đilas dokopa vlasti za sobom je ostavio pustoš, prazne prodate fabrike decu koja nisu mogla da dobiju mesto u vrtiću manjak bolnica. Želim taj period da ostavim daleko u prošlost

katarina

pre 2 godine

Djilas se pokazao ko je i sta je dok je imao prilike za to...

nadja

pre 2 godine

veceg zla od Djilasa nema...odlicno smo videli ko je i sta je kad je bio na vlasti!!!!

veljko

pre 2 godine

odlicno pamtimo dane kad je djilas bio na vlasti....ne ponovili se nikad vise

Ana

pre 2 godine

Ne dao Bog, da Djilas dodje na vlasti, tada bi Srbija bila unistena maksimalno.

Grdana

pre 2 godine

Браво за Вучића који је уговорио слободну трговину са Кином. А сматрам да то Ђилас не би ни помислио, а ни урадио.

Daka

pre 2 godine

Djilas je pokazao svoju orjentisanost i naklonost koja nije ni prema Rusiji ni Kini. On ne brine ni o Srbiji. Iskljucivo brine o saradnji iz koje ima interes.

Daka

pre 2 godine

Djilas je naklonjen Americi, Engleskoj. Plasira ljude koji imaju veze nato. Tako da nista sto koristi Srbiji nije Djilasov interes.

Fific

pre 2 godine

Pa do sada smo videli na mnogim ucinjenim i recenim delima koliki je zapravo srbomrzac i neprijatelj nase zemlje,ali ipak nece uspeti u nameri

Milaa

pre 2 godine

Kina je veliko tržište i šansa za nas da izvozimo domaće proizvode.

Milaan

pre 2 godine

Slobodna trgovina sa Kinom je korak napred za Srbiju i njenu ekonomiju.

ana

pre 2 godine

Pa on bi nas posvadjao same sa sobom a ne samo sa Kinom i Rusijom

Milaana

pre 2 godine

Ugovor sa Kinom će doneti mnoge pogodnosti Srbiji i jos vise ubrzati napredak naše zemlj

Mila

pre 2 godine

Naše prijateljstvo sa Rusijom i Kinom je nešto na šta smo vrlo ponosni

Maja

pre 2 godine

Đilasu uopšte nije važno da bude u dobrim odnosima ni sa jednom našom prijateljskom zemljom, jer on isključivo gleda sopstveni interes i sve radi zarad njega i svoje koristi !

Vlada Kalina

pre 2 godine

Vulin je totalno u pravu vec hiljadu puta se dokazalo da Djilase ne intersuje Srbija vec samo svoj dzep.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija