• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

10.02.2022

20:15

ZNAM DA JE 20.000 GOTOVO NIŠTA U POREĐENJU S TIM KOLIKO STE VI DALI NAŠOJ ZEMLJI! Predsednik Vučić se snažnom porukom obratio najstarijim građanima! (VIDEO)

Printscreen

Politika

ZNAM DA JE 20.000 GOTOVO NIŠTA U POREĐENJU S TIM KOLIKO STE VI DALI NAŠOJ ZEMLJI! Predsednik Vučić se snažnom porukom obratio najstarijim građanima! (VIDEO)

Podeli vest

Sa instagram profila avucic objavljena je video poruka upućena penzionerima i pomoći koju je država izdvojila za njih

- Dragi penzioneri, 20.000 dinara državne pomoći nije mali novac, ali ja znam da je to gotovo ništa u poređenju sa onim koliko ste vi dali našoj zemlji, gradeći našu zemlju, stvarajući uslove za sve nas, koji smo dolazili posle vas, da možemo da živimo pristojno i da imamo drugačiju i bolju budućnost.

Ali, više od svega toga, želim da vam se zahvalim što ste od 2014. godine uvek bili uz svoju državu, uvek i u najtežim trenucima podržavali njene mere upravo da bi Srbija mogla da ide napred, da bismo mogli da gradimo više puteva, pruga, bolnica, škola i vrtića.

 

 

Hvala vam za vašu nesebičnu podršku, a ja vam obećavam da ćemo brinuti još bolje i više i da ćete imati veće penzije i bolji život - objavljeno je sa Instagram profila avucic.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija