• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Objektiv.rs

11.02.2022

09:34

OVO JE DOKAZ DA JE PONOŠ NATO KANDIDAT! Sajt koji prati vesti o Alijansi ga brani!

Fotoilustracija/Tanjug/Beta

Politika

OVO JE DOKAZ DA JE PONOŠ NATO KANDIDAT! Sajt koji prati vesti o Alijansi ga brani!

Podeli vest

Kandidat lidera Stranke slobode i pravde, Dragana Đilasa za predsednika Srbije na predstojećim izborima Zdravko Ponoš, više uopšte ne krije da je simpatizer NATO-a

Na Tviter profilu, koji prati sve novosti o NATO Alijansi, koja je ubijala Srbe, objavljen je status koji za jasan cilj ima da brani Zdravka Ponoša.

Naime, u objavi se nalazi vest u kojoj je Zdravko Ponoš govorio za portal N1, koji je pod uređivačkom politikom Dragana Đilasa, gde je u svoju odbranu da je u prošlosti bio NATO general rekao da “se boji da je neko pustio ‘trenirane pse’ da to rade”.

Foto: Printscreen Tvitter

Ovo je jasan pokazatelj da je Zdravko Ponoš NATO kandidat, jer u opisu sajta koji ga brani stoji da su u pitanju “najčitanije NATO vesti”.

Podsetimo, sinoć je na pitanje novinara da li je za članstvo u organizaciji koja je bombardovala Srbiju i odnela hiljade života, Ponoš bez dileme odgovorio da je članstvo u NATO-u njegov plan.

Foto: Printscreen Tvitter

– Da li mislite da bi Srbija mogla da postane članica NATO? – upitao je novinar Ponoša.

Na ovo pitanje novinara, Ponoš je otkrio šta je njegov cilj.

– Nikada ne recite nikada. Ova generacija nema pravo da odriče bilo kojoj sledećoj generaciji ništa, niti po pitanju članstva, niti po pitanju litijuma. Nijedna generacija ne treba da uzima sebi za pravo niti da popravlja istoriju, niti da određuje budućnost sledećoj generaciji – odgovorio je Ponoš


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rade R

pre 2 godine

Aman ljudi!? Pa nije problem Ponoš kao Ponoš! Problem je kome je on paravan, koja i kakva politika se krije iza njegovog, Marinikinog i imena Vladete Jankovića! Iza njih se krije politika jednog pljačkaša, bahatog otimača, ne lopova! Jer onaj koji pokušava da se sakrije iza njihovih imena je gori od svih njih zajedno! Pa ne mislite valjda da oni imaju neku svoju politiku pa će se boriti za to!

Veselin

pre 2 godine

Kako čovek koji ima pasoš Hrvatske moze biti predsedniče kandidat Srbije. Jeli to normalno da to bude po ustavu i zakonu Srbije

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija