• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

12.02.2022

15:18

PREDSEDNIK VUČIĆ POSLAO MOĆNU PORUKU! "U stanju smo da idemo napred, da uspemo"!

instagram/buducnostsrbijeav

Politika

PREDSEDNIK VUČIĆ POSLAO MOĆNU PORUKU! "U stanju smo da idemo napred, da uspemo"!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić oglasio se novim videom na svom profilu na Instagramu i poslao moćnu poruku građanima Srbije

Najviše se radujem otvaranju pruge Beograd – Novi Sad.T o pokazuje šta se sve promenilo.To pokazuje drugačije stanje svesti.T o pokazuje da smo u stanju da uspemo, da idemo napred, da guramo stvari napred


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ema

pre 2 godine

Sa Vučićem kao liderom možemo napred, možemo sve.

Nikola

pre 2 godine

Mnogo se u dosadasnjem periodu uradilo, veliki broj investitora doveden, otvoren veliki broj radnih mesta, nezaposlenost je svedena na istorijski minimum...idemo dalje

Carica Sveta

pre 2 godine

I naši preci su uvek išli napred. Nisam čula za primer u istoriji da je društvo biralo prošlost, umesto budućnosti. Da je biralo ogorčenost i učmalost umesto radosti, rada, napretka i stvaralaštva. Za opšte dobro. Na stranu pandemija, koja je donela i neke dobre podsticaje i sagledavanja na individualnom ali I kolektivnom nivou, novu solidarnosti, humanost, brigu o prirodi , zdravlju, bližnjima, mi zapravo živimo u sjajnim vremenima ogromne kreativnosti,. Ta kreativnost je i generisala dobru finansijsku, iskustvenu, i tehnološku transformaciju koja je svima nama u Srbiji omogućila da živimo mirno, da ne zaustavljamo razvoj. I sve to najviše zbog osećaja odgovornosti prema mladim i budućim naraštajima. Zato, bez obzira na sve gubitke tokom pandemije, optimizam napretka mora da pobedi. Jer to je dobro. Kao posle svih velikih ratova.

Nena

pre 2 godine

Bravo Predsednice. Bravo Srbijo. Samo napred velikim koracima.

Vesna

pre 2 godine

Srbija će nakon mnogo godina, imati pristojne i moderne pruge. Hvala našoj državi koja ulaže ogroman trud i ozbiljnu borbu za bolju budućnost svih nas

Nina

pre 2 godine

Bezbedno, udobno i brzo do zeljene destinacije su prednosti zeleznica. Srbija ulaze u modernizaciju svojih pruga.

Krsman

pre 2 godine

Uz Aleksandra Vucica napredak je siguran. Nesposobna opozicija bi nas vratila u kameno doba.

Mina

pre 2 godine

Predsednik Vučić je moćan državnik koji śalje zaista moćne poruke moći

Milan

pre 2 godine

Uz Aleksandra Vucica Srbija sve vise i vise napreduje u svakom smislu.Ne dozvolimo bivsoj zutoj vlasti i novim bitangama da anuliraju sve sto je postignuto.

Savo

pre 2 godine

Prvi put dobili smo brze pruge, brze vozove, piste od autoputeva,fabrike, nove bolnice, skole. Ne dozvolimo opozicionim propalitetima da sve to uruse u kratkom roku.

Vladana

pre 2 godine

Sa takvim predsednikom ništa manje se i ne očekuje.Idemo napred.

Maja

pre 2 godine

Srbija je u stanju i mogućnosti da ide mnogo vise napred i da se brze razvija, i zato cemo se boriti da to i ostvarimo.

Joka

pre 2 godine

Mnogo toga se promenilo na bolje zadnjih deset godina, i bice Jos mnogo bolje ako se ujedinimo i pobedimo zajedno.

Zorka

pre 2 godine

Kada vidimo ovakve snimke nase lepe i uspešne Srbije, ponosni smo sto smo tu gde jesmo i sto ucestvujemo u njenom napretku.

Sofija

pre 2 godine

Tako se voli svoj narod i Srbija. Unapredjivanje zemlje na svim frontovima, uspeh je zagarantovan!

Perica

pre 2 godine

Bravo za Vučića, uliva novu sigurnost u naše živote!

Ilija

pre 2 godine

Lepo je čuti da smo na pravom kursu i da ćemo nastaviti da napredujemo!

Milka

pre 2 godine

Drago nam je što je Vučić Predsednik baš naše države! Čast je da nas vodi napred!

Arsa

pre 2 godine

Jedva čekamo da čujemo nove planove izgradnji sledećih puteva i novih farbika!

Julija

pre 2 godine

Sa Vucicem kao liderom, Srbiji je zagarantovan napredak. Samo uz coveka poput Vucica, narod Srbije moze da bude srecan, jer on je posten, hrabar, talentovan, kulturan, vredan i uporan.

Ana

pre 2 godine

Zeleznice su bile napustene, urasle, propale, takav saobracaj godinama nije radio, ali danas se sve obnovilo i vratilo, sa mnogim novinama, drago nam je i srecni smo zbog toga, nastavljamo zajedno sa takvim ciljevima!

Milan

pre 2 godine

Čim se uradi pruga BG-NS to će biti novi standard za saobraćaj vozovima. Idemo posle dalje, pruga BG-NI i još dalje.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija