• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Alo.rs

18.02.2022

13:46

BRUKA! Ponoš: U Srebrenici su Srbi počinili genocid!

Printscreen Tvitter

Politika

BRUKA! Ponoš: U Srebrenici su Srbi počinili genocid!

Podeli vest

Đilasov kandidat na predsedničkim izborima Zdravko Ponoš složio se sa tvrdnjom da je u Srebrenici počinjen genocid

- Skupština je zauzela jasan stav po pitanju Srebrenice. Ja ću poštovati deklaracije za razliku od Vučića - kaže Ponoš.

 

 

Ovim je Ponoš pokazao da nema nikakve razlike između njega i ostalih kandidata tzv. opozicije koju čine "Ne davimo Beograd" ili Boris Tadić i ostali derivati Demokratske stranke.

Tako je Radomir Lazović iz "Ne davimo Beograd" govorio da ne dovodi u pitanje deklaraciju koju je usvojio bivši režim 2010. godine.

Boris Tadić je otišao i korak dalje i istakao da je ponosan na rezoluciju kojom je bivši režim pokušao da nametne krivicu za genocid celoj Srbiji i srpskom narodu.

Marinika Tepić ponosni potpisnik deklaracije kojom se Srbija i srpski narod krive za genocid u Sreberenici

Podsetimo, deo opozicije koji predvode Dragan Đilas i Marinika Tepić zalaže se za to da Srbija prizna navodni genocid u Srebrenici i uvede zakon po kom će negiranje tog "genocida" biti kažnjivo i podrazumevati krivično gonjenje. Tepićka je, uz Čedomira Jovanovića i Nenada Čanka, jedan od potpisnika predloga rezolucije koji je trebalo da se nađe u Narodnoj skupštini Republike Srbije.

Foto: Privatna arhiva

Pored toga, Marinika Tepić neprestano zamenjuje teze i tvrdi kako je u Srebrenici počinjen genocid "u naše ime". Ništa se u Srebrenici nije dogodilo "u naše ime", niti je 99,99 odsto Srba znalo šta se tamo dešava, niti su slali bilo koga da vrše bilo kakve zločine.

Foto: Privatna arhiva

Teško održiva teza ipak je jedna od glavnih agendi Marinike Tepić i njenog gazde Dragana Đilasa kojom nameću Srbiji kolektivnu krivicu po nalogu stranaca.

Foto: Privatna arhiva

Da stvar bude još više ogoljena, tezu o Srebrenici oborilo je više međunarodnih komisija sastavljenih od najvećih stručnjaka u oblasti prava, a jednu je predvodio profesor Gideon Grajf, dok je član druge bio ugledni bečki profesor Valter Manušek.

Razlika je očigledna, a narod Srbije može jasno da vidi ko pokušava da mu nametne kolektivnu krivicu za navodni genocid koja će biti dalje korišćena za razbijanje Srbije, Republike Srpske i interesa srpskog naroda na Balkanu.

SNS glasao protiv

Podsetimo, SNS se oštro usprotivio nametanju kolektivne krivice Srbiji i srpskom narodu.

Poslanici ove stranke glasali su 2010. godine protiv rezolucije koju je donela tadašnja većina predvođena Borisom Tadićem, Draganom Đilasom i Vukom Jeremićem.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Zoran

pre 2 godine

Evo ga ovaj generalcic....ovaj nije sposoban da istovari voz puzeva a kamoli da vodi drzavu. Njegovu strucnost smo videli. Sedi generale, jedan ko kuca!

Penzionerj

pre 2 godine

Koja si ti bagra i budala, genocid ti u glavi, namaš mozga.

dera

pre 2 godine

Glup , gluplji , naj gluplji , i evo ga još gluplji od ovih . Nisi ti sramota za Srbiju , čak ni za samog sebe , ti si sramota za ljudski rod.

brka

pre 2 godine

Mlađi referent žvalavko će sve da sredi, a pomoći će mu i mašinski tovar sa dinarskih krševa.

Baki

pre 2 godine

Ona g*vna koja okrivljuju svoj narod da su ubijali i činili genocid treba za vjek i vjekova skloniti . . . sa političke scene i života Srba . Svi oni i njihovi naj miliji da bog da crkli u najvećim mukama !!!!!!!!!

deda Raša

pre 2 godine

E moj bivši načelniče, nećeš ti nikada biti u prilici da poštuješ tu deklaraciju. Jadan si ti general kada potežeš pitanja iz prošlosti a radi sopstvenog prosperiteta. Pravi čovek nikad ne služi goreg od sebe.

Lola

pre 2 godine

Sramota, i to nam je predsednički kandidat, znaš kad će Ponoš da bude bilo šta u Srbiji? Nikad, po čim smo mu mi Srbi genocidni, on nam ne treba ni za šta!

Čarapan

pre 2 godine

I ovaj genocidni Srbin Hrvatskog porekla da nam bude presednik bruka a o žutim genocidnim Srbima da i ne govorim

ratko

pre 2 godine

govno zstasko ,da li u ovoj yemlji ima neko ko ima m da ga osudi ya veleiydaju sto je vojsku doveo do prosjackog stapa,ukaljao srpsku uniformu ,pljunuo na sve nase poginule koji su se casno borili ya ovu Srbiju . Imqa li Neko Muda da to uradi ili ste svi p koje treba popljuvati

Jelena

pre 2 godine

Sramota sta govori! Jos je dao sebi za pravo da se kandiduje za predsednika! Trebalo bi da se pokrije usima i da cuti!

Penzioner

pre 2 godine

Ovima koji priznaju genocid uzeti imovinu i namiriti oštećene!

Krsman

pre 2 godine

Sta drugo ocekivati od izdajnika? Ponos bi da na ceo srpski narod nadvije stigmu genocida. Takvi kao on prodali bi narod za malo vlasti.

Spasko

pre 2 godine

Ponosh nije srbin , Ponosh je rimskosolomonski jevrej monarhista u sluzbi rimskosolomonske imperijalne engleske krune , a americki rimkosolomonski jevreji solomonisti monarhisti i rim su planski stvorili naciste i islamske teroriste kao produzenu zamaskiranu ruku rimskosolomonskog cezarijanskog imperijalizma , ujedinjeni monarhisti su naoruzavali naciste i teroriste i bombardovali srpsku decu uranijumom koji se proizvodi u fabrikama koje su u vlasnistvi britanske rimskosolomonske jezuitske monarhije i vatikanskog bankara izraelca Rothschilda , Izrael je sve vreme koordinisano suradjivao sa nacistickom hrvatskom , prodavao oruzje nacistickoj hrvatskoj , priznao Kosovo i paradirao i slavio Oluju u Kninu sa tudjmanovim pavelicevim nacistima. Srbija je puna laznih patriota tj. stranih imperijalnih rimskosolomonskih monarhijskih agenata koji rade sve da opljackaju srpske teritorije , energetske resurse i i fuinancijski opljackaju i porobe srpki narod , zapadni okrunjeni zlocinci zele da im opet srpska deca budu dvoreske sluge . Dostavljeni Nato agent Karadjordjevic i njegovi ljudi deo nacistickih struktura pod upravom britanske rimskosolomonske robovlasnicke oligarhijske nacisticke monarhije . Oni pokusavaju svim mogucim medijskim manipulacijama uniste antimonarhisticki otpor i snagu srpskog naroda . Solomonskovatikanske monarhije su pljackale srpski narod i drzavu , Solomon je Sulejman ili vatikanski cezar imperijalista monarhista robovlasnik sa krunom a kruna je monarhisticki nacisticki virus zvani Korona koji napada covecanstvo i postavlja svoju zlocinacku zapadnu rimskosolomonsku Nato krunu kao simbol na zastavama porobljenih teritorija .

ON

pre 2 godine

Ta ljudska bagra koja nezna ni šta znači genocid, bolje da šute. Niko nema pravo da jedan narod kolektivno osuđuje, stoko nepismena!

sombor

pre 2 godine

Ponosa pod hitno treba proterati za Hratcku jer je to Hravatci spijun sve radi i radio protiv Srba a nedo bog da jos bude predsednik onda bi bio pakao za Srbski narod dubre od coveka trebaga pljuvati gde god daga sretnemo

Stojan

pre 2 godine

Jesi nekada sahranio nekog svog, nekog vojnika, prijatelja, e ja jesam i bole reči kojima vređaš srpske žrtve i uzdižeš mudžahedinske zlikovce i kolače?!

Nebojša

pre 2 godine

Izabrani protivkandidati daju željene izjave. Scena iz Boljeg života, gde Kurčubić savetuje Jataganca da mu on bude protivkandidat, a ne neki mlađi i drčniji

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Profesorka Ivana Bodrožić o terorističkom napadu: "Reakcija pripadnika Žandarmerije  bila je efikasna, profesionalna i adekvatna."
Hronika

Profesorka Ivana Bodrožić o terorističkom napadu: "Reakcija pripadnika Žandarmerije bila je efikasna, profesionalna i adekvatna."

Profesorka krivičnog prava na Kriminalističko-policijskom univerzitetu Ivana Bodrožić komentarišući napad na žandarma ispred Ambasade Izraela u Beogradu, kaže da je terorizam izazov za savremeno demokratsko društvo kao teški oblik kriminaliteta, ako i sa je reakcija pripadnika Žandarmerije bila je efikasna, profesionalna i adekvatna.

01.07.2024

11:25

Sport

Planeta

(VIDEO) Razvalilo je Evropu, sada juri ka Srbiji! Ima mrtvih, gnev prirode se obrušio na Švajcarsku, Nemačku, Italiju...
KATAKLIZMA

(VIDEO) Razvalilo je Evropu, sada juri ka Srbiji! Ima mrtvih, gnev prirode se obrušio na Švajcarsku, Nemačku, Italiju...

U snažnom nevremenu za vikend, koje je pogodilo Švajcarsku, Francusku, Nemačku i Italiju poginulo je najmanje pet ljudi, objavile su lokalne vlasti. Nevreme ide ka Srbiji, a Republički hidrometeorološki zavod izdao je upozorenje na grmljavinske nepogode sa velikom količinom padavina, gradom i olujnim vetrom koje se očekuju već večeras i u toku noći.

01.07.2024

11:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija