• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

21.02.2022

17:39

SRBIJA ĆE UMETI DA PRONAĐE REŠENJE! Predsednik Vučić razgovarao sa Makronom!

Politika

SRBIJA ĆE UMETI DA PRONAĐE REŠENJE! Predsednik Vučić razgovarao sa Makronom!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je sa francuskim predsednikom Emanuelom Makronom

- Upravo sam završio razgovor sa predsednikom Francuske @emmanuelmacron, kojem sam se zahvalio na fer ulozi koju Francuska i on lično imaju u odnosu prema Srbiji i njenim građanima. Razgovor je bio suštinski i veoma konkretan o svim gorućim pitanjima u regionu Zapadnog Balkana, dodatno, i kroz prizmu svih dešavanja na istoku Evrope. Srbija nije u lakoj poziciji, bez ikakve svoje krivice, ali, uveren sam, umeće da pronađe najbolji put i rešenje u očuvanju mira i prosperiteta za sve svoje građane. Pred nama je vreme kada ćemo morati da se ujedinimo, da bismo obezbedili sigurnost i budućnost za našu decu  - napisano je u opisu objave na Instagram nalogu predsednika Srbije. 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Milan

pre 2 godine

Kakvo rešenje, priznanje Kosova? Pa kurti samo gleda to rešenje.

Krki

pre 2 godine

Sve sam vam rekao al vam nista nisam kazao. Kakav tekst ko magla na putu. Vozi misko vezanih ociju. Kazi bre sta si hteo da kazes, a ne guguci u prazno. U kakvoj poziciji smo, skim da se ujedinimo jel sa sobom? Sta ste tacno pricali. Ko koga i sta treba. ajde bre vise u..

ratko

pre 2 godine

ko izda Srbiju bice po kratkom postupku lisen zivota pa gospodo razmislite dobro o izdajnickim potezima,ko i pomisli da potpise u NATO bice ubijen ,kraj

Mia

pre 2 godine

Sve što je dobro za nas to može, a da nas ne ugrozi ni nas ni druge.

Mia

pre 2 godine

Zahvaljujući uspešnom vođenju spoljne politike Srbije od strane predsednika Vučića Makron je zainteresovan za Srbiju i Zapadni Balkan.

Mia

pre 2 godine

Dobri bilateralni odnosi između Srbije i Francuske su i danas potvrđeni razgovorom Vučića i Makrona.

Mia

pre 2 godine

Hvala Francuskoj na podršci, koju nam pruža oko svih pitanja, koji su od krucijalnog značaja za našu zemlju.

zečica

pre 2 godine

Najvaznije je da se mir i, prosperitet gradjana sacuva.

zečica

pre 2 godine

Vazno je da se u Evropi sacuva mir i stabilnost pogotovo oko situacije sa Ukrajinom, Srbija pruza podrsku

zečica

pre 2 godine

Iz kompletne ove situacije kao najveći gubitnik će izaći Ukrajina jer su pristali na igru Zapada koji žele da posvađaju pravoslavnu braću Ukrajince i Ruse.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17