• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.G.

27.02.2022

19:19

OPASNA PROVOKACIJA! Lažna država Kosovo traži od SAD da uspostavi još jednu vojnu bazu!

Printscreeen/Armend Mehaj

Politika

OPASNA PROVOKACIJA! Lažna država Kosovo traži od SAD da uspostavi još jednu vojnu bazu!

Podeli vest

Ministar odbrane lažne države Kosovo Armend Mehaj zatražio je danas hitno članstvo u NATO i da Sjedinjene Američke Države uspostave stalnu bazu američkih snaga na tzv. Kosovu

Mehaj je na fejsbuku pozvao sve države koje oklevaju da priznaju tzv Kosovo, da to urade što pre.

- Na osnovu realnosti stvorene nakon ruske vojne agresije u Ukrajini i njenog odraza u ukupnom bezbednosnom okruženju Zapadnog Balkana, Evrope i sveta, tražimo od SAD i svih saveznika i partnerskih zemalja da ubrzaju proces članstva Kosova u NATO. Naši saveznici i zemlje članice NATO koje oklevaju da priznaju nezavisnost Кosova, poručujem da ne oklevaju više - naveo je on.

Mehaj je kazao da su lažna država Kosovo i njeni građani dokazali čvrst stav i odlučnost da su "dostojni borci u odbrani evroatlantskih vrednosti slobode, mira i demokratije, vrednosti na kojima stoji NATO i svoje misija."

 

 

Mehaj je poručio da je uspostavljanje stalne baze SAD na tzv. Kosovu hitna potreba za garantovanje mira, bezbednosti i stabilnosti na Zapadnom Balkanu i šire.

- Vreme da ponovim svoj poziv našem nezamenjivom savezniku, Sjedinjenim Državama, da uspostavi stalnu vojnu bazu, kao punu garanciju mira, bezbednosti i stabilnosti u regionu i šire - kazao je Mehaj.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
HAG

pre 2 godine

Najkasnije do ljeta i Kosovo i BiH će biti članice NATO-a!

Komsija

pre 2 godine

Na osnvu iskustva u Ukrajini, Srbija trazi od Zapada podrsku i pomoc da neutralise separatiste i teroriste u tzv. Kosova.

Penzionerj

pre 2 godine

Ako nemožemo da sprečimo svetske fašiste i ubice, zamolićemo bratsku Rusiju da napravi najveću vojnu bazu na Kim. Natovci i ameri su na kraju izdisaja.

grgse

pre 2 godine

Kosovo nezavisna država Srbi kao i uvjek u svom ludilu ne žele da priznaju stvarnost! Nacija idiota koja ide u propast

UHAPŠENI KOLEKCIONARI! Priština priznala da je OVK teroristička organizacija!
Politika

UHAPŠENI KOLEKCIONARI! Priština priznala da je OVK teroristička organizacija!

U Policiji Kosova u Prištini saslušani su državljani Srbije D.D, D.D I V.J. koji se terete za krivična dela "pripremanje terorističkog dela" i delovanje "protiv ustavnosti i bezbednosti Kosova", a uhapšeni su nakon što su juče kupili pet amblema OVK u jednoj radnji u Prištini. Iako su sa njima u radnji bila dvojica Albanaca sa kojima su u prijateljskim odnosima, kako kažu advokati, privedena su samo trojica Srba

27.02.2022

18:42

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija