• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

28.02.2022

15:27

Ustaše Vučića ne mrze zato što je Srbin, već zato što je Srbin koji je ojačao Srbiju i zato što brine o svim Srbima!

Tanjug/Strahinja Aćimović

Politika

Ustaše Vučića ne mrze zato što je Srbin, već zato što je Srbin koji je ojačao Srbiju i zato što brine o svim Srbima!

Podeli vest

Ministar policije i lider Pokreta socijalista Aleksandar Vulin odgovorio hrvatskom evroposlaniku: "Ustaše Vučića ne mrze zato što je Srbin, već zato što je Srbin koji se ne izvinjava i zato što je Srbin koji je ojačao Srbiju i zato što brine o svim Srbima"

Njegovor reagovanje prenosimo u celosti:

"Kada ustaša Fred Matić napadne Vučića, ja znam da nema boljeg dokaza ispravnosti politike Aleksandra Vučića i potvrde njegovog antifašizma.

Gde se ustaša pronašao u izjavama Aleksandra Vučića, pa je morao da se oglasi i pozove na ubijanje Rusa, kao što se sa setom seća ubijanja Srba, ne znam, ali znam da ustaše Vučića ne mrze zato što je Srbin, već zato što je Srbin koji se ne izvinjava i zato što je Srbin koji je ojačao Srbiju i zato što brine o Srbima gde god da žive, pa ne može da se ponovi ni "Oluja", ni Jasenovac. Ako u Evropskom parlamentu ima još ustaša kakav je Matić, treba da se zapitamo da li želimo da budemo u istom domu sa njima.

Đilasovska televizija vodi iz Hrvatske kampanju protiv Srbije: VUČIĆ JE LUD KAO PUT!

Ideja Evropske unije je jedno, a sedeti sa ustašama nešto  sasvim drugo", odgovorio je ministar unutrašnjih poslova i predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin hrvatskom evroposlaniku Predragu Fredu Matiću, koji je izneo niz laži i uvreda na račun predsednika Srbije Aleksandra Vučića nazvavši ga "ludakom sličnom Putinu".

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Zlatokosa

pre 2 godine

Sa nacistima nikada i nigde. To je princip svakog čoveka u Srbiji. I svakog Srbina. Ja sam pravoslavna Srpkinja i dok ustaše ili bilo koji naslednik nacizma u bilo kojoj formi sprovodi politiku ili deluje u javnosti na takav način, u bilo kojoj instituciji, uključujući EU institucije, ne treba se sa njima družiti. Prvo da se pročiste iznutra, . Da denacifikuju sopstvene redove. Čovek može da bude i ateista i komunista, ali nacista, to je horor koji niko i nikada sebi ne sme da dozvoli.

Ravnogorac

pre 2 godine

On ustaša a ti četnika ima li bre razlike!

100 za 1

pre 2 godine

Dobro je turcine,smanji malo s drogama iz Gotik kluba,pa ti se nece pricinjavati ustase,vanzemaljci,beli misevi..

Pik

pre 2 godine

A zbog cega tebe mrze, po cemu si ti poznat ili uspesan ?

miki

pre 2 godine

Ovaj je toliko duboko otisao da ni proliv ne moze da ga izbaci iz rektalnog trakta.

Nato sila

pre 2 godine

Vucic je fašista i nije ojacao Srbiju vec je vuce u propast sto cete ubrzo i vidjeti. A Hrvati ga mrze jer je smrdljivi zlocinac koji je sijao smrt po Hrvatskoj a zatim prvi pobjegao iz nje!

Ustašo vrati se u Osijek

pre 2 godine

Šta traži ustaško dete u Aljekovoj partiji? Nadnicu ??

Kamorahark

pre 2 godine

Mislio sam da je bar srpski narod malo pametniji, ali sad vidim da ste odavno dotakli dno kolektivno. Neka vam je sa srećom susjedi, trebaće vam, jer ko zna gdje vas ovi luđaci vode.

Normalac

pre 2 godine

Koje bre ustaše, kome više poturaš tu priču, bedniče udbaški?

kinez

pre 2 godine

JEBALE TI USTASE I NANU I SVE PO STANU KLEMPAVI FIRAUNE! ! ! SAD STE VI NA REDU MAMULI VAM CETNICKU.

Milan

pre 2 godine

Tako je Vuline. Voli nas Srbe jer izvlači pare od nas sa svojom Elitom. Od koga bi drugog mogao nego od svog naroda. Vučić nije Srbija, narod je Srbija a ona je ogorčena na svog predsednika.

Jelena

pre 2 godine

Svi koji ne vole Vucica, ne vole ga zbog nesposobnosti da budu kao on. Ne vole ga jer nisu uspesni i jer su ljubomorni. Ovoliko koliko je Vucic uradio za Srbiju niko nikad uradio nije!

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Evo kakva simbolika se krije u datumu posete kineskog predsednika Srbiji! Ugovori i sporazumi koje donosi Si Điping unaprediće srpsku privredu!
Live TV

Evo kakva simbolika se krije u datumu posete kineskog predsednika Srbiji! Ugovori i sporazumi koje donosi Si Điping unaprediće srpsku privredu!

Vest dana je dolazak kineskog predsednika u Beograd. On će posetiti Francusku, Mađarsku i Srbiju. Zapadnim medijima najinteresantnija je njegova poseta Srbiji. Za osam godina ovo je njegova druga poseta našoj zemlji. Na današnji dan bombardovana je kineska ambasada u Beogradu, tako da ova poseta ima određenu simboliku i nimalo nije slučajno što je baš ovaj dan izabran. Na ovu temu u emisiji "Info dan" govorio je Ibro Ibrahimović, član GO SPS i advokat Pavle Staničić.

07.05.2024

16:29

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija