• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

01.03.2022

19:15

TURSKI NOŽ U SRPSKA LEĐA! Erdogan podržao zahtev tzv. Kosova da postane član NATO

Reuters

Politika

TURSKI NOŽ U SRPSKA LEĐA! Erdogan podržao zahtev tzv. Kosova da postane član NATO

Podeli vest

Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan rekao je nakon susreta sa predsednicom privremenih prištinskih institucija Vjosom osmani u Ankari, da će Turska pomoći tzv. Kosovu da postane član NATO

Erdogan je podsetio da je Turska bila druga zemlja koja je priznala samoproglašenu nezavisnost Kosova i dodao da će, kao što joj tada nije bila potrebna ničija dozvola, isto postupiti i kada Priština podnese zahtev za ulazak u NATO, prenosi Reporteri.

Dodao je da je sa Osmani razgovarao i o pomoći Turske da se priznanja dobiju i od zemalja koje to nisu učinile.

- Mi kao važna zemlja u NATO ne vidimo ništa loše u članstvu Kosova u alijansi i podržavamo ovaj proces. Preduzećemo korake i, kao što smo pomogli u procesu priznavanja, isto cćemo učiniti i u procesu prijema Kosova u NATO - rekao je Erdogan.

On je rekao i da je "iskrena želja Turske da se proces dijaloga Beograda i Prištine što pre okonča sveobuhvatnim sporazumom koji će obezbediti stabilnost u regionu".

Osmani je na zajedničkoj konferenciji za novinare zahvalila Turskoj što je uvek uz tzv. Kosovo, prenosi Koha.

- Situacija u Ukrajini pokazala je potrebu da Kosovo uđe u NATO. Podržavajući naš ulazak u NATO, Turska daje direktnu podršku miru i bezbednosti širom regiona i na evropskom kontinentu - rekla je Osmani.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Zlatokosa

pre 2 godine

Bolje bi mu bilo da se ne meša. Srbija podržava teritorijalni integritet i međunarodno pravo, ali ne podržava dokazano nacistički režim u Kijevu. Ili Erdogan poštuje dr Jozefa Gebelsa. Možda je on postao trend u Evropi a da za to narod u Srbiji I svetska javnost nije znala zbog medijskog mraka. Zbog šake nacista i fašista u Kijevu, neko je mislio da uvuče Ameriku i Rusiju u direktan sukob. I to mlađi referenti iz Evrope i Londona. E sada će mangup koji svira klavir sa penisom u Kijevu i vređa inteligenciju da dobije batine od starije braće.

MIKI

pre 2 godine

Дај не зезајте,Неће он никада .тај је нечији пријатрељ овде

Lazni BOT

pre 2 godine

Hoce li sad onaj nas reci jeste jeo sam govna bas tim recima.

Paja

pre 2 godine

Ovaj ''Državnik'' velike Evropske muslimanske zemlje, direktno raspaljuje vatru na teritoriji Srbije, pod pokroviteljstvom NATO. Da li ćemo moći da izbegnemo ratne suzkobe, videćemo.

Dragojlo Levcanin

pre 2 godine

Ja sam spreman. Ali neka turcin zna da ovoga puta nije borba za Jugoslaviju! Zivela Srbija!

Nebojša Berak

pre 2 godine

Uski ili ne usli, mi cemo svakako uci na KiM pa i do Skadra i Draca. Akcija DOMESTOS, a pogledajte reklamu za Domestos i bice vam jasno. Sto se tice Turskw do 2025 ce do Anadolije a Konstantinopolj ce opet biti hriscanski

Milan63

pre 2 godine

Dakle, to je onaj isti čovek koji je svečano dočekao Vučića u Istanbulu i kome je kožu spasao Putin dojavljujući mu da se sprema protiv njega državni prevrat. Šta reći? Sada u najgorem trenutku po Srbiju taj čovek doliva benzin na vatru i otvoreno, braneći integritet Ukrajine, podstiče urušavanje tog istog integriteta Srbije. Kojeg li licemerja! Pa, ima ona narodna - ne veruj nikada Turčinu.

ringispil

pre 2 godine

Ici cemo mi na zadusnice u Aja SOFIJU. Samo polako i redom. Jos malo svetskih resursa je ostalo u Rusiji a zapad to trazi, jer su sve ostalo pokrali i izraubovali. Ovo je sukob Amerike i ostatka sveta, ali su jedino Rusi naj odlucniji a ovi sto cekaju ishod idu na smetliste civilizacije.

Nada

pre 2 godine

Nikad ne veruj Turcinu jer on dok zine slaze - samo nam treba Nato na svojoj teritoriji - mars bre ! Ovaj je pica sa dva lica !

Drakula

pre 2 godine

Poljako Ture,nezuri,sad ce Putin I tebe da resi,samo over prvo sto naceo,ne zurite,svi cete doci na red

Baća

pre 2 godine

Maske su konačno pale. Ovo je očigledno šamar Srbiji koja se ponadala nekoj korektnoj saradnji sa čovekom koji očigledno licemerno podstiče rasturanje naše zemlje, a podržava inegritet Ukrajine. I hvali albanske separatiste. Koje ludilo! Pa, Redžepe, da nisi malo preterao?

Sava

pre 2 godine

Pa i dalje Srbija nek ttinta turske fabrike Koje prave gace u Srbiji. Nikada vise ne otvoriti ni jednu tursku fabriku u Srbiji

Spasko

pre 2 godine

a Srbi su ga spasili kad ga je amerika rusila kao i Janukovica i kosovo je tad radilo protiv Erdogana . Erdogan je zapadna marioneta , slabic, ne moze nista Rusiji pa se sad izivljava opet nad Srbijom .

Lobotomirani

pre 2 godine

Opsta mobilizacija i vracanje KiM u Ustavni poredak Republike Srbije.Ako se ne uradi nista onda je dogovor sa nasim rukovodstvom da kukaju kako smo mi mali i bespomocni a oni da urade svoje.Onda ce se dici kuka i motika.

ZAvram

pre 2 godine

Од овог Турчина се ничему бољем нисам ни надала! "Турска је овде", изјавио је пре неколико година, при посети Космету, тачније шиптарским терористима. Јавно подржава Бакира Изетбеговића у стварању унитарне (читај исламистичке) БиХ...Сада затворио поморски саобраћај за ратне бродове... Питање је шта ћемо још лоше да дочекамо од Ердогана. И многим Турцима прекипело. Враћа их у средњи век.

Predragm

pre 2 godine

Kada krene otcepljenje RSrpske Turska ce napasti Srbiju i pomoci otcepljenje Sandj aka i Presevske doline. Posle 500 godina Turska ce se vratiti na Balkan. Laz je da je Kosovo.pod patronatom Amerike Kosovo je pod Turskim uticajem.

gaja20

pre 2 godine

Cini mi se da njih sleduje isto kao ukra-naciste treba vucic da vojsku posalje dole dok nije kasno

Miki

pre 2 godine

Sto bi rekao predsednik "moj veliki prijatelj". A ti narode sisaj vesla i dalje.

Milutin Vranjski

pre 2 godine

Позвати Турског амбасадора и протерати га из Сбије. Доста је тог турског дволичја, од рећенице овог умишљеног сулејмана (не)величанственог да је "Косово - Турска" па до овог турког идиотизма и безобразлука. Сада су пале дефинитивно све маске - турска је прво набола, онако подмукло како једино и знају, Русији нож у леђа а сада покушава да лечи своје комплексе према Русима на нама. Зато сиктер муљави, били сте и остали пропало царство и то ћете и остати. Згубидани, лажови, лицемери и фукаре... нема вере у турчина!

Dada

pre 2 godine

Odavno znamo sta hoce taj isprdak osmanlija. To ne treba pustati u Srbiju o automatski prekinuti sve veze sa njima. Ambasadora odmanliju odmah isterati iz Srbije!

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17