• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

02.03.2022

12:16

BORI SE ZA SRBIJU! Vučić celu noć razgovarao sa zvaničnicima SAD i EU!

AP Photo/Darko Vojinovic

Politika

BORI SE ZA SRBIJU! Vučić celu noć razgovarao sa zvaničnicima SAD i EU!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čitavu noć je, sve do šest sati jutros, razgovarao sa najvišim zvaničnicima SAD i EU

Šef države na sve načine pokušava da odbrani pozicije Srbije i nađe najbolje moguće rešenje za Srbiju i srpske državne i nacionalne interese.

Očekuje se da će se predsednik u večernjim satima obratiti narodu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Acaaa

pre 2 godine

Ako uvede sankcije onda laku noc Srbija i sve sta predstavljamo. Oni nas bombarodvali i ubijali i sad tako nesto. Nadam se da ce biti kao stena i ne da se pomera po volji njihovom

Nikola

pre 2 godine

Jedini čovek koji je stao za svoju zemlju je predsednik Vučić, koji će doneti najbolju moguću odluku u to ne sumnjamo!

Kaca

pre 2 godine

Covek je neverovatno hrabar. Zauzeo je stav protiv ostatka sveta da bi podrzao rusku bracu i ne povlaci se pred nasilnicima!

Georgina

pre 2 godine

Верујем у здрав суд нашег председника. Очекујем да се нећемо као држава директно ни у шта мешати јер је то за нас најбоље.

Maja

pre 2 godine

Vučić neprestano radi kako bi svima obezbedio bolji život i bolju budućnost!

Perica

pre 2 godine

Ma napiši im i nacrtaj,Srbija je neutralna država i ne pristaje na uvođenje sankcija i ne razgovaraj više po tom pitanju sa njima a ako su za razgovor treba da se izjasne o bombardovanju naše zemlje i o priznanju Kosova. Jednostavno kad god pitaju treba da on njih pita kad će da priznaju Donjeck i Lugansk.

boca

pre 2 godine

Ma uopšte mi nije jasno zašto je tim zapadnjacima stalo da mi uvedemo sankcije rusiji kao da smo mi neka vele sila.Mi bi smo tim potezom uveli sankcije sebi i nikom drugom.Nema gasa,ema nafte,nema oružja...Uostalom Aco zašto ti lepo ne odeš u krevet u 22,00 da spavaš pa ujutru odmoran razgovaraj sa tim ološem ako uopšte imaš da im kažeš nešto,a uostalom pošalji nekog atašea za te razgovoe i ćao zdravo.Molim lepo.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17