• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

06.03.2022

15:34 >> 19:19

INFORMER SAZNAJE! DO 19 SATI PRIKUPLJENO VIŠE OD 145.000 POTPISA ZA KANDIDATURU VUČIĆA ZA PREDSEDNIKA SRBIJE!

Informer

Politika

INFORMER SAZNAJE! DO 19 SATI PRIKUPLJENO VIŠE OD 145.000 POTPISA ZA KANDIDATURU VUČIĆA ZA PREDSEDNIKA SRBIJE!

Podeli vest

U roku od samo tri sata od kada je Ana Brnabić objavila vest da je Srpska napredna stranka donela odluku da Aleksandar Vučić bude njen kandidat za predsednika Srbije na predsojećim izborima 3. aprila, prikupiljeno je više od 110.000 potpisa podrške, a prema poslednjim informacijama iz štaba SNS-a do 19 časova je više od 145.000 građana je svojimj potpisom podržalo Aleksandra Vučića

Prikupljanje potpisa u gradovima Srbije za kandidaturu Vučića za predsednika počelo je u 12 časova.

Za samo tri sata, to jest do 15 časova, na novou Srbije lista Srpske napredne stranke "Aleksandar Vučić - Zajedno možemo sve" prikupila je više od 110.000 potpisa podrške Aleksandru Vučiću za predsednika Srbije.

Kako Informer.rs saznaje, do 17 časova 133 287 građana potpisom je podržalo predsedničku kandidaturu Aleksandra Vučića.

Najnovija informacija iz štaba SNS je da je do sada svojim potpisom 145 hiljada građana podržalo kandidaturu Aleksandra Vučića za predsednika Srbije.

- Izborni štab naprednjaka zahvaljuje se svim građanima koji su satima, u velikim redovima, strpljivo čekali da potpišu podršku Aleksandru Vučiću i time podržali našu zajedničku borbu za dalji napredak naše države, za snažnu i stabilnu Srbiju.

U štabu SNS rečeno je i da će naknadno objaviti kada će potpise podrške građana predati RIK-u.

Podsetimo, odmah nakon što je Ana Brnabić objavila vest da je Srpska napredna stranka donela odluku da Aleksandar Vučić bude njen kandidat za predsednika Srbije na predsojećim izborima 3. aprila, širom Srbije je počelo prikupljanje potpisa za predstojeće izbore. 

Članovi i simpatizeri SNS su već počeli da se skupljaju širom Srbije zbog prikupljanja potpisa. 

U Ljuboviji, Malom Zvorniku, Rumi, Novoj Crnji, Ljigu, Kruševcu, Zremnjaninu, Arilju, Lazarevcu, Mladenovcu, Kraljevu, Senti, Priboju, Čačku, Surdulici, Bajinoj Bašti, Aleksandrovcu, Surdulici, Inđiji i u gotovo svim drugim gradovima već su se stvorili ogromni redovi pristalica SNS. 

Potredsednica SNS Ana Brnabić, predsednik SPS Ivica Dačić i predsednik Saveza vojviđanskih Mađara Ištvan Pastor prvi su svojim potpusima podržali potpisokandidaturu predsednika SNS Aleksandra Vučića na predsedničkim izborima 3. aprila.

Više pročitajte OVDE.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Lola

pre 2 godine

Samo predsednik Vučić može sa vlasti skoniti ovu opoziciju što nam ne da da još bolje napredujemo

IMSI catcher

pre 2 godine

Jesu li Rošavi i Danilova ekipica iz Ritopeka platili ovu severnokorejsku predstavu?

100 za 1

pre 2 godine

Skloniti opoziciju koje nema,a on na vlasti cijelo vrijeme.. Pa cime vas hrane i truju u mozak tamo u pasaluku..

Nemam SBB samo Pink i Hapi

pre 2 godine

Tacno,svi da glasaju za Vucica da skinu sa vlasti bagru Djilasa i ostale da i nama svane unistili su Srbiju u zadnjih 10 godina.

Informator SNS propagande za r

pre 2 godine

Gde su ih našli - u staračkom domu i domu penzionera ??? Rekli im da je pičkousti naslednik druga Tita ???

Tony

pre 2 godine

Jebem vam majku fašističko-narkomansku samo ćete još više da izazovete ljude da vam se najebu keve. Super. Bravo.

Perica

pre 2 godine

I onda da 4. 04.2022 god posle IZBORA , opozicija kaze : kradja glasova?????????????????? Jedino ako je Narod Srbije "lud i blesav" !!!! Podrska Vucicu !!!!!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Sport

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)
Fudbal

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi (59) nahvalio je Dušana Vlahovića (24) kao nikad ranije! Kormilar našeg nacionalnog tima u intervjuu za čuveni italijanski list "Gazeta delo Sport" govorio je o formi napadača Juventusa i tom prilikom istakao da očekuje da naredni šampionat Evrope obeleži upravo sjajni centarfor.

28.04.2024

11:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija