• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

16.03.2022

14:19

HTELI SU GLAVU DA NAM OTKINU DA ZATVARIMO RUDNIKE UGLJA, A SAD IH ONI VRAĆAJU... Ono što je dozvoljeno Bogu, nije dozvoljeno volu... E, PA NISMO MI BAŠ VOLOVI!

Tanjug/Nenad Mihajlović

Politika

HTELI SU GLAVU DA NAM OTKINU DA ZATVARIMO RUDNIKE UGLJA, A SAD IH ONI VRAĆAJU... Ono što je dozvoljeno Bogu, nije dozvoljeno volu... E, PA NISMO MI BAŠ VOLOVI!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je odgovarajući na pitanje o tome da su evropski mininistri pokrenuli pitanje vraćanja uglju i nuklerakama, rekao da je o tome govorio nemački ministar finansija da bi premostili težak period i podsetio da su od Srbije tražili da zatvara rudnike uglja, ali je ispalo da nismo glupi


Kaže i da su nuklearke odavno najvažnije za Evropu, da se u Francuskoj, Bugarskoj, Mađarskoj, Sloveniji i Hrvatskoj glavni izvor energije.

Vučić je podsetio da su od Srbije tražili da zatvara rudnike uglja, ali je ispalo da nismo glupi.

- Hteli su glave da nam skinu jer nismo hteli da zatvorimo rudnike uglja jer smo hteli da imamo električnu energiju, pa se ispostavilo da nismo baš bili toliko idioti kao što su neki mislili... Srećom!  

- Sve što se izveze struje u region dolazi iz bugarske nuklerke - napomenuo je Vučić i ukazao da smo naučili na licemerje da je ono što je velikima dozvoljeno malima nije ili kako je citirao latinsku poslovicu Ono što je dozvoljenu Jupiteru nije volu.

- Ono što je dozvoljeno Jupiteru, odnosno Bogu, nije dozvoljeno volu... A mi mu tu dođemo volovi. Ali dobro, i na tu vrstu licemerja smo navikli - rekao je Vučić.

BONUS VIDEO




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Cash

pre 2 godine

Neka pita Haradinaja i Tačija da uzme malo uglja❗

Olja

pre 2 godine

Kada se drzava pametno vodi, sve ispadne kao treba.

Maja

pre 2 godine

Nas predsednik uvek radi ono sto je najbolje za Srbiju.Zatvaranje rudnika uglja ne bi bilo dobro za nasu zemlji

Glasinac

pre 2 godine

Zatvaranje rudnika i termoelektrana ne da ne bi bilo dobro, nego bi bilo pogubno za Srbiju.

Nevena

pre 2 godine

Licemerstvo pravo, ali i sam tim Srbija moze da se izbori!

Ognjen

pre 2 godine

Još jedan dokaz da državno rukovodstvo je itekako odgovorno radilo i vodilo državu. Kada se država pametno vodi, sve ispadne kao treba.

milica

pre 2 godine

Свету се не може угодити, што ово, штоо оно, зашто овако, зашто онако. Ма дајте људи, нека свако ради свој посао.

Miloš

pre 2 godine

Njihovo način je samo kritika, ništa osim toga ne znaju!

Romanija

pre 2 godine

Samo oni koji ne žele dobro Srbiji se zalažu da se zatvore rudnici i termoelektrane. Pa tada bi ogroman broj radnika ostao bez posla, a pola Srbije ne bi imala redovno struju.

Sasa

pre 2 godine

Kada se nešto radi kako treba onda nema potrebe da se brine ni za šta!

Mirko

pre 2 godine

Zatvaranje rudnika ne bi bilo dobro za Srbiju, Vučić zna šta radi!

sledeća vest

Izbori 2024

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija