• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

18.03.2022

16:56

SRBIJI JE POTREBAN VUČIĆ! Dačić na predizbornom skupu: On je najbolje rešenje za krizna vremena koja slede!

Tanjug/Miloš Milivojević

Politika

SRBIJI JE POTREBAN VUČIĆ! Dačić na predizbornom skupu: On je najbolje rešenje za krizna vremena koja slede!

Podeli vest

Lider SPS-a Ivica Dačić sa svojim koalicionim partnerom Draganom Markovićem Palmom i drugim visokim funkcionerima SPS-a obišao je Pirot gde je kazao da je važno da u uslovima krize državu vodi Aleksandar Vučić jer jedino on može da osigura jaku, stabilnu i sigurnu Srbiju

- Smatramo da su ovi izbori veoma važni. Veoma je važno u uslovima krize ko će upravljati državom jer je bitno da se građanima osigura jaka, stabilna i sigurna Srbija. Zato je i naša pozicija tu veoma jasna, mi podržavamo Aleksandra Vučića. S druge strane, mi smo spremni da preuzmemo odgovornost u vođenju državnih poslova kao najozbiljniji politički partner SNS i Aleksandra Vučića - rekao je Dačić.

Imajući u vidu okolnosti koje su posebno zaoštrene povodom rata u Ukrajini, rekao je da smatra da je u narednom periodu posebno važno da vlada jedinstvo i politička stabilnost imajući u vidu da će sigurno Srbija biti pod velikim pritiscima.

- Zato smatramo da je najbolje rešenje za Srbiju izbor Vučića za predsednika, kandidata naše koalicije za premijera, u ovom slučaju sam to ja. Mi garantujemo time da, ono što je sinonim za politiku SPS-a biti sinonim i za atmosferu koju želimo da stvaramo. Uvek je SPS bila simbol političke stabilnosti, zalaganja za društvo socijalne pravde, državotvoronsti, tradicije, trajanja, patriotizma. Ovde u Pirotu očekujemo dobar rezultat kao i uvek i to je i velika odgovornost - kazao je lider SPS-a.

Dragan Marković Palma je rekao da je siguran da je novi premijer Vlade Srbije Ivica Dačić.

- Građani Pirota moći će da se nadaju da će biti nešto drugačije i kada je u pitanju privreda, ali i poljoprivreda. Moramo poljoprivrednim proizvođačima da pomognemo, da se što manje poljoprivrednih proizvoda uvozi, a da u velikim marketima u rafovima budu proizvodi iz Srbije - kazao je Marković.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zora

pre 2 godine

Vucic je najbolji za svako vreme. Sve radi na duge staze, iskusan je politicar i unapred zna sta sledi.

Oki

pre 2 godine

Naravno da je Vucic najbolji izbor za sva vremena

Maša

pre 2 godine

Дачић је апсолутно у праву, у овим кризним, нестабилним временима , Вучић је најбољи кандидат за председника . Он има довољно храбрости, мудрости , дипломатске умешности и искуства ,да нашу земљу одржи на путу даљег развоја и напретка!

Aleksandar

pre 2 godine

Vučić sve zna. Vučić nikad ne spava. Vučić sve potpisuje. Vučić se ne kvari ( živi u frižideru na +3 )

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17