• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

20.03.2022

10:43

SJENICA SE NIKAD NIJE OVAKO SLATKO SMEJALA! Direktorka škole Vučiću promenila prezime, evo kako mu se obratila!

printscreen

Politika

SJENICA SE NIKAD NIJE OVAKO SLATKO SMEJALA! Direktorka škole Vučiću promenila prezime, evo kako mu se obratila!

Podeli vest

Direktorka Osnovne škole "Svetozar Marković" u Sjenici Mejra Dacić, danas se obratila povodom ceremonije postavljanja kamena temeljca za novu školu koja će biti najmodernija u Srbiji

 

U Sjenici danas počinje izgradnja nove osnovne škole koja će, prema najavama, biti najsavremeniji školski objekat u Srbiji i regionu, a pre svečane ceremonije okupljenim građanima se obratila Direktorka Osnovne škole "Svetozar Marković" u Sjenici Mejra Dacić koja se malo zbunila i pogrešila prezime predsednika Srbije. 

- Ovaj projektat, dragi sugrađani, je plod zajedničke saradnje između našeg predsednika države gospodina Aleksandra... Vučkovića...  - rekla je Dacić, što je slatko nasmejalo sve prisutne, ali i predsednika Vučića. 

Foto: printscreen

- Izvinjavam se, mala greška - rekla je Dacić i završila započetu rečenicu - da je ova škola plod saradnje Aleksandra Vučića i pokojnog Muamera Zukorlića. 

Foto: printscreen

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Milan

pre 2 godine

Em direktor em nepismena. Bruka da nam takvi vode institucije obrazovanja.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija