• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

21.03.2022

14:00

INFORMER SAZNAJE! VUČIĆ ZAKAZAO SEDNICU SAVETA ZA NACIONALNU BEZBEDNOST ZA SUTRA U 12 ČASOVA!

instagram/buducnostsrbijeav

Politika

INFORMER SAZNAJE! VUČIĆ ZAKAZAO SEDNICU SAVETA ZA NACIONALNU BEZBEDNOST ZA SUTRA U 12 ČASOVA!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić zakazao je za sutra u 12 časova sednicu Saveta za nacionalnu bezbednost, saznaje Informer od izvora iz vrha vlasti

Kako je Informer saznao, na stolu će biti sve aktuelne teme kao što je odbijanje Aljbina Kurtija da se predstojeći izbori održe na Kosovu i Metohiji, pretnje sankcijama Srbiji, odnos prema NIS i nabavci nafte za srpsko tržište, ali i analiza svih ostalih dešavanja.

Na sednici će se razgovarati i o krizi sa snabdevanjem osnovnim životnim namirnicama u Evropi.

BONUS VIDEO




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
vucicu fašisto

pre 2 godine

fašista vucic u panici jer gubi izbore jer upropaštava srbiju

lopurde

pre 2 godine

Dodajte na dnevni red: Odnos prema Lukoilu. Oduzmite im deonice ili isplatite po ugovoru sta su duzni saradnicima .. a ne da izigravate francuske sobarice i vi u Vladi Srbije i oni u Lukoilu.

Jokicaaaaa

pre 2 godine

Ovakve sednice su jako vazne, da bi se predocili izazovi koji su pred nama i da bi se na njih moglo adekvatno i na vreme reagovati.

Sanja

pre 2 godine

Opet zapad vrsi pritiske na nas, Vucic ce naci najbolje resenje da zastiti nasu zemlju.

Jovka

pre 2 godine

Zbog krize u Ukrajini treba sazvati sednicu nacionalne bezbednosti i obezbediti mir na Balkanu

Joji

pre 2 godine

Za svakog od nas je jako važno da ostane mir i stabilnost u celom regionu

MAJA

pre 2 godine

Vreme koje nam dolazi nece biti lako,ali uz predsednika izboricemo se

Jelena

pre 2 godine

Mir I stabilnost nase zemlje kao I bezbednost nasih gradjani uvek ce biti na prvom mestu

MARA

pre 2 godine

Bezbednos svih nas na prvom mestu,uz presednika i odgovornu politiku koju vodi to cemo i uspeti

Jelena

pre 2 godine

Najvažnije pitanje je da se očuva mir, stabilnost i sigurnost naše države. Podrška za predsednika!

Mici

pre 2 godine

Mir i stabilnost se mora sačuvati Srbija se za to max zalaže.

Mikica

pre 2 godine

Srbija se već deceniju zalaže da očuva stabilnost da bude mira i da svi živimo slobodno i dobro. Nije lako odoleti svim izazovima ali nastavite započeto i nikada nezaboravite da to treba da nam bude prioritet kao i do sada.

Ena

pre 2 godine

Sigurna sam da će svaka odluka na Savetu bezbednosti biti dobra za nas i u ovako teškoj situaciji kroz koju prolazi naša zemlja i čitav svet.

Maki

pre 2 godine

Srbija ne oskudeva u hrani, ali možemo imati problema u vidu snabdevanja energentima. Dobro je da se razgovara i donose odluke na vreme.

Jole

pre 2 godine

Nadam se da će razgovor, koji će se voditi na najvišem nivou, imati pozitivan ishod za sve nas.

ema

pre 2 godine

Treba štiti prava srpskog naroda na KIM. Srbija je uvek uz svoje građane i štiti ih interesovanja i brine o stabilnosti i sigurnosti uz Aleksandra Vučića.

Rade R

pre 2 godine

Nikom više ništa ne treba dati! Što smo mi bolji prema njima oni su sve bezobrazniji! Svaki izraz naše dobre volje oni tumače kao našu slabost! Dosta je toga, vreme je da im pokažemo "zube"!

Vladislava

pre 2 godine

Sam značaj današnjeg sastanka nam mnogo govori da smo pred ozbiljnim problemima. Jer mnogi bi da iskoriste ove teške trenutke zbog rata u Ukrajini. Ali kao i mnogo puta pre nadam se da ćemo naći rešenje. Naravno da nam je mir, bezbednost i stabilnost na prvom mestu.

Minerva

pre 2 godine

Iskreno se nadam da će se naći najbolja operativna i strateška rešenja kako bi bili spremni za eventualna iznenađenja i kako bi se na najbezbolniji način izašlo iz situacije.

Romanija

pre 2 godine

Aktuelna situacija u svetu zahteva da se sednica Saveta za Nacionalnu bezbedost što češće održava.

Nešo N

pre 2 godine

Na stolu će se naći aktuelna pitanja, kao što su, pritisak na Srbiju da prizna nezavisnost Kosova i da Srbija uvede sankcije Rusiji. Naravno ni jedni ni drugo se neće desiti.

Nešo N

pre 2 godine

Na sednici će se zauzeti stav po pitanju zabrane od strane Kurtija za održavanje izbora na KiM, kao i odluka Crne Gore da samo u našoj ambasadi u Podgporici naši državljani mogu da glasaju.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija