• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

27.03.2022

13:58

NAPADNUT AKTIVISTA SNS U GROCKOJ! Oni koji su pozivali na krvoproliće i pretili vešanjem, DANAS SU IMALI GENERALNU PROBU!

printscreen

Politika

NAPADNUT AKTIVISTA SNS U GROCKOJ! Oni koji su pozivali na krvoproliće i pretili vešanjem, DANAS SU IMALI GENERALNU PROBU!

Podeli vest

Premijerka Srbije Ana Brnabić zamolila je članove, aktiviste i simpatizere Srpske napredne stranke da ne nasedaju na provokacije i ne odgovaraju na napade, jer, kako je navela, oni koji obećavaju rušenje, sada pribegavaju nasilju

 


- Molim naše članove, aktiviste i simpatizere da ne nasedaju na provokacije i ne odgovaraju na napade. Vodimo čistu kampanju, predstavljamo rezultate i planove. Oni koji obećavaju rušenje, sada pribegavaju nasilju. To pokazuje njihovu slabost i frustriranost. Dela govore! Do pobede - napisala je Brnabić na Tviteru. 

Foto: printscreen

Kako je Brnabić istakla, Đilasovi uposlenici vide spas za sopstveni poraz na predstojećim izborima samo u nasilju, to su danas dokazali napadom na aktiviste Srpske napredne stranke u Grockoj.
 
- Upravo oni koji su pozivali na krvoproliće na ulicama, koji su pretili vešanjem, oni koji su govorili da će nakon izbora biti krvi na ulicama očigledno su danas imali generalnu probu za svoje navedene pretnje.
 
Pristojna Srbija neće nasedati na provokacije, zato Gradski odbor Beograd Srpske napredne stranke apeluje na sve svoje članove i aktiviste, da ne nasedaju na provokacije, a ostale političke aktere pozivamo na fer političku borbu.
 
Poverenica Gradskog odbora Beograd Srpske napredne stranke Ana Brnabić izrazila je bojazan da će provokacije Đilasovih pristalica do izbornog dana biti sve učestalije i agresivnije, i još jednom pozvala članove Srpske napredne stranke da ne nasedaju na provokacije, da nastave da razgovaraju sa građanima o rezultatima, planu i programu za budućnost Srbije i Beograda.

Foto: printscreen


Prema rečima Ane Brnabić oni koji su pretili rušenjem svega što je izgrađeno, sada kada su shvatili da narod to ne podržava, počeli su fizički da maltretiraju aktiviste Srpske napredne stranke.
 
- Izbori trećeg aprila su odlučujući, biramo između prošlosti i budućnosti, između nasilja i pristojne Srbije koja se gradi i razvija i zato još jednom pozivam sve građane da izađu na birališta i podrže politiku Aleksandra Vučića, politiku mira, stabilnosti i prosperiteta naše zemlje.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Pera

pre 2 godine

Šta radi Tužilaštvo i Pravosudje ove divne pristojne i pomirljive zemlje. Došli smo toga da članovi SNS ne smeju ni da pisnu ??????. Došli smo toga da kojekakve bitange napadaju ljude bez kažnjavanja ?????? Predsedniče, Vaša pomirljiva politika je veoma opasna za one koje Vi tako snažno hoćete da branite. Još malo pa ćemo svi moliti da nas ne branite više, dosta je bilo šamaranja!!!!!!!

Ljutko

pre 2 godine

Da je normalan i pošten ne bi bio u ni jednoj stranci već radio na svom obrazovanju. Kako su tupavi svi koji se time bave. Mlate se za neke mrvice(mada je i to sramota i bruka) da bi omogućili jajarama i ološu da ljušte tupav narod. Treba doneti zakon svima od devedesetih zabraniti bavljenje politikom. Ne rade ništa a žive lagodno, od čega jebemliga.

Vns

pre 2 godine

Mico moja....do juče si ti sa kapuljačom tukao srpski narod...a sad te dohvatili penzioneri....vidi...dok te plaćaju da šibaš sirotinju i nezadovoljne građane ,sve je super... a kada te dohvate....onda pustoš suzicu i kukaš.... Mani se ti stranke..idi na njivu kopaju,radi...tamo te niko neće dirati...ovako si ispao kao neka pahuljica....

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija