• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: EKIPA INFORMERA

30.03.2022

07:00

OPASNO! Zvicer i Milo pripremaju puč u Srbiji!

Fotoilustracija/Insajder/Tanjug

Politika

OPASNO! Zvicer i Milo pripremaju puč u Srbiji!

Podeli vest

BIA i policija otkrile da je šef 'kavačkog klana' Radoje Zvicer, bliski saradnik Mila Đukanovića, angažovao opasne kriminalce iz regiona da u nedelju, ponedeljak i utorak, 3, 4. i 5. aprila, izvedu prevrat u Beogradu i sruše Vučića! Plan je da za izazivanje sukoba iskoriste laži đilasovaca o izbornoj krađi

Radoje Zvicer, šef zloglasnog mafijaškog 'kavačkog klana' i bliski saradnik crnogorskog predsednika Mila Đukanovića, najozbiljnije se priprema da izvede krvavi puč u Srbiji, i to odmah posle izbora u nedelju, 3. aprila, otkrile su srpske bezbednosne službe!

Odgovor države

Nekoliko kriminalaca koji su spremali krvavi haos u Beogradu već je locirano i uhapšeno

Kako Informer ekskluzivno saznaje, operativci BIA i MUP 'provalile' su plan za nasilno otimanje vlasti u našoj državi, iza koga stoji Zvicer, a najverovatnije i Milo Đukanović u dosluhu sa pojedinim opozicionim političarima u Srbiji!?!

Operativni podaci ukazuju na to da je Zvicer već angažovao više desetina opasnih kriminalaca iz čitavog regiona. Njihov plan jeste da u nedelju, ponedeljak i utorak, 3, 4. i 5. aprila, te kriminalce kojima su obećane stotine hiljada evra 'honorara' izvedu na ulice i sruše predsednika Aleksandra Vučića! Oni planiraju da kao povod za napad na državne institucije iskoriste lažne optužbe đilasovaca o navodnoj izbornoj krađi!?!

Udarna pesnica

Neki iz opozicije vide šansu u nemirima na ulicama koje treba da izvedu Zvicerovi i Belivukovi mafijaši
Božidar Spasić, bivši operativac DB

 

Istraga se nastavlja

Naši odlično obavešteni izvori detaljno upoznati sa ovim slučajem prenose da su srpski bezbednjaci do ovih informacija došli krajem prošle nedelje i da je o svemu obavešten državni vrh.
- Provaljen je zločinački plan iza kog stoji Radoje Zvicer, a po svemu sudeći, i Đukanović u dosluhu sa pojedinim srpskim opozicionarima. Oni hoće da sruše Vučića i da nasilno otmu vlast u Srbiji... Zvicer je za taj prljavi posao već angažovao više desetina kriminalaca iz regiona, pre svega iz Crne Gore, Hrvatske i BiH, koji bi trebalo da se pojave u Beogradu na dan izbora i da glume nezadovoljne građane, besne demonstrante. Za napad na državne institucije planiraju da iskoriste lažne optužbe đilasovaca o navodnoj izbornoj krađi, o čemu već danima bruje njihovi mediji. Izgleda da ništa od toga nije slučajno! - prenosi naš izvor, koji je zbog interesa dalje istrage insistirao da ne objavljujemo ostale detalje do kojih smo došli.

Foto: mup

Radoje Zvicer


Slučajno ili ne, tek juče je u Beogradu uhapšeno više kriminalaca, za koje postoji osnovana sumnja da su već počeli pripremu 'krvavog rata' u Beogradu.
- Još nije sve definitivno potvrđeno, ali za sada se osnovano sumnja da su oni bili neka vrsta prethodnice za glavni plan Zvicera i Đukanovića. To je sve što mogu u ovom trenutku da kažem. Ipak, siguran sam da će u nastavku istrage i tokom saslušanja uhapšenih biti više informacija - uveren je naš sagovornik.


Kako saznajemo, u Srbiji i u još jednoj zemlji regiona privedeno je na informativni razgovor više lica za koje se osnovano sumnja da su aktivno umešani u pripremu i planiranje krvavog puča u Beogradu.

Uhapšeno 14 "vojnika" Belivuka i Miljkovića

 

Pripadnici Službe za borbu protiv organizovanog kriminala uhapsili su juče 14 ljudi bliskih klanu Veljka Belivuka (35) i Marka Miljkovića (30) zbog sumnje da su za račun te kriminalne organizacije dilovali narkotike!
U saopštenju Tužilaštva za organizovani kriminal, po čijem nalogu je i sprovedena opsežna akcija hapšenja, navodi se da je organizator ove kriminalne bande Lazar M., zvani Lucifer, vođa Partizanove navijačke grupe 'Anti-Romi' s Karaburme.
Pretresom stanova i drugih prostorija koje su koristili uhapšeni nađeni su narkotici, oružje i novac. Svima je određen pritvor do 48 sati i oni će uz krivične prijave biti privedeni u tužilaštvo na saslušanje.

Komešanje u podzemlju

I dok juče niko zvanično nije hteo da komentariše naša saznanja, bivši visoki funkcioner DB Božidar Spasić kaže da naši nadležni organi već duži period registruju 'opasna prestrojavanja' ostataka mafijaške grupe 'Belivuk-Miljković' koji su deo 'kavačkog klana'.
- Poslednjih dana su, zaista, učestale strašne laži i dezinformacije opozicije da će biti nekakve izborne krađe i da će posle toga narod izaći na ulice. Istovremeno, pojavilo se i opasno komešanje u podzemlju. Pojedinci iz opozicije verovatno vide jedinu preostalu šansu u nemirima na ulicama koje treba da izvedu Zvicerovi i Belivukovi mafijaši. Zato je već počelo okupljanje kriminalaca iz Crne Gore, Bosne i Hrvatske. U tom smislu treba gledati i na najnovija hapšenja pojedinih takozvanih navijača, a zapravo opasnih kriminalaca, jer postoje ozbiljne sumnje da su se i oni povezali sa opozicionarima u želji da izazovu nerede - upozorava Spasić.
 

Životić: Vučić im je poremetio planove, zato hoće da ga ubiju

 

Ilija Životić, profesor na Institutu za bezbednost, kaže da je nemoguće da je Radoje Zvicer stvorio moćan narko-klan bez obilate podrške bezbednosnih službi u Crnoj Gori.
- Pre nego što je policija po naređenju predsednika Vučića krenula u obračun sa klanom 'Belivuk-Miljković', koji je bio udarna pesnica Zvicera i njegovih gazda iz Crne Gore, režim na čelu sa Milom Đukanovićem godinama se pravio da 'kavački klan' ne postoji. I ne samo to, pojedine vođe mafije tamo su uživale privilegije ravne ministrima! Vučić im je poremetio sve planove. Iz tog razloga sastavljen je zaverenički konglomerat koji bi trebalo da odradi prljav posao likvidacije predsednika Srbije. Sve je to moralo da ima podršku ili bar prećutnu saglasnost Mila i njegovih mentora iz inostranstva, pod čijim patronatom njegov režim već godinama postoji - ističe Životić.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Baki

pre 2 godine

Ako je istina to sve treba pohapsiti i postreljati zajedno sa nalogodavcima a ako su umešani Milo i Zvicer odma izdati međunarodnu poternicu i uhapsiti i streljati !!!

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija