• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

31.03.2022

17:08

BREGOVIĆ: Vučiću nikada neću zaboraviti što je bio uz mene kada mi je bilo najteže! (VIDEO)

Politika

BREGOVIĆ: Vučiću nikada neću zaboraviti što je bio uz mene kada mi je bilo najteže! (VIDEO)

Podeli vest

Poznati kompozitor, Goran Bregović, održao je danas konferenicju za novinare povodom predstojećeg festivala u Bitef art kafeu, a tom prilikom se osvrnuo i na izbore koji se održavaju u nedelju 3. aprila

Na pitanje da li će u nedelju izaći na izbore i koga će podržati, Bregović je ispričao jednu anegdotu koja je vezana upravo za Aleksandra Vučića i jedan njegov veliki gest.

Foto: informer.rs

Goran Bregović uz Vučića

- Ja sam 2008 godine pao s višnje, slomio sam kičmu, slomio sa dva pršljena. I taj prvi dan dok sam ležao u bolnici i čekao da me operišu. Trebalo je da mi ugrade neki šraf i gvozdene ploče. I taj prvi dan desile su se tri stvari koje ja nikada neću zaboraviti. Ja sam pao uveče. Ujutru su mi doneli telegram od ministarke za kulturu Francuskke, da mi poželi brzo ozdravljenje i da mi kaže da je francuska ambasada tu za sve. Onda je na vrata je ušao uniformisan čovek koji je ušao na vrata i uneo veliku korpu cveća od kralja Aleksandra i princeze. I dobio sam poziv od Aleksandra Vučića, koji 2008. godine, mislim, nije imao nikakvu funckiju, a koji mi je rekao da je tu ako bilo šta može da pomogne. Verovatno bi takve stvari čovek zaboravio kada ne znaš da li ćeš završiti u kolicima ili ćeš hodati. Naravno da ću ja, kao i ti, kao i mi svi glasati tajno. Naravno da vam neću reći za koga ću glasati. Ali ovo mu nikada neću zaboraviti  - rekao je Bregović. 

Među estradnim umetnicima koji su podržali Aleksandra Vučića su i Svetlana Ceca Ražnatović, Aca Lukas, Lepa Lukić, kao i mnogi drugi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Tamara

pre 2 godine

Bregović podržava kandidaturu Vučiću  i u nedelju će izaći na izbore.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija