• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

03.04.2022

16:47

OGLASIO SE MUP NAKON OPTUŽBI LIDERA PSG: Iznenađeni smo uvredama Pavla Grbovića!

MUP

Politika

OGLASIO SE MUP NAKON OPTUŽBI LIDERA PSG: Iznenađeni smo uvredama Pavla Grbovića!

Podeli vest

Ministarstvo unutrašnjih poslova oglasilo se saopštenjem u kom ističu da su iznenađeni uvredama lidera Pokreta slobodnih građana Pavla Grbovića o navodnom neprofesionalnom postupanju policije u slučaju incidenta koji se danas dogodio ispred sedišta Srpske napredne stranke u Zemunu

- Ističemo da je policija odmah po dobijanju saznanja iz medija izašla na lice mesta. Mi obezbeđujemo biračka mesta a ne stranke i nismo mogli da razdvajamo Grbovića i članove SNS-a okupljene ispred sedišta stranke u Zemunu. Takođe, da Grbović govori neistinu o postupanju policije govori i činjenica da su policijski službenici obavili razgovor sa svim učesnicima ovog incidenta na licu mesta i pozvali ih da dođu u policijsku stanicu da daju izjavu - saopštili su iz MUP.

Iz policije naglašavaju da je Pavle Grbović odbio da dođe u policijsku stanicu da da izjavu, jer, kako kaže nema poverenja u policiju. 

- Grbović je potom sa stranačkim kolegama otišao u KBC Zemun, a potom na konferenciju za novinare i još uvek se nije odazvao pozivu da dođe u policijsku stanicu da da izjavu, što su ostali akteri incidenta učinili.  Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na sve učesnike u izbornom procesu da profesionalno, na zakonom zasnovano postupanje policije ne koristi u političkoj borbi - zaključuju iz policije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Amater

pre 2 godine

MENI ZA PSOVANJE RADNIKA OBEZBEDJENJA PREKRSAJNA PRIJAVA A ZA ONE KOJI SU TUKLI NAROD NA AUTO PUTU I VRSILI KRIVICNA DELA NISTA.TO JE DEMOKRATIJA.

Žigolo

pre 2 godine

Već na prvu informaciju sam znao da je u pitanju provokacija - šta je Grbović (pa još u pratnji Žakline Tatalović) tražio ispred kancelarije SNS? Došao da popije kaficu sa njima? Neće biti, došao je da provocira da bi napravio incident sa kojim bi mogli sutra da idu pred strance sa tvrdnjom da se to desilo na glasačim mestima. Tražio je kavgu i isterao Đavola, dobio je šta je i zaslužio

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17