• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

05.04.2022

11:38

Pa ovo je hit! DRAGOJEVIĆ SEDEO KOD PONOŠA U ŠTABU, A ONDA OTIŠAO I GLASAO ZA NJEGOVE PROTIVNIKE! Šta reći, "ujedinjena" opozicija...

printscreen

Politika

Pa ovo je hit! DRAGOJEVIĆ SEDEO KOD PONOŠA U ŠTABU, A ONDA OTIŠAO I GLASAO ZA NJEGOVE PROTIVNIKE! Šta reći, "ujedinjena" opozicija...

Podeli vest

Reditelj Srđan Dragojević koji je u kampanji savetovao predsedničkog kandidata koalicije Ujedinjeni za pobedu Srbije Zdravka Ponoša, sinoć je javno priznao da nije glasao za Ponoševu opciju

 

Dragojević je kroz smeh u emisiji Utisak nedelje ispričao kako mu se prvi put u životu desilo da stranka za koju je glasao pređe cenzus.

- Prvi put u svom životu jedna partija za koju sam glasao je prešla cenzus. To su Moramo - izjavio je Dragojević.

Ovo priznanje razotkriva još jednu paradoksalnu situaciju unutar ove opozicione grupacije, a to je da je neko, poput Srđana Dragojevića, sedeo u izbornom štabu Zdravka Ponoša i savetovao ga u kampanji, a onda je otišao na glasanje i podržao rivale svog poslodavca. 

Podsetimo, Đilasov predsednički kandidat Zdravko Ponoš otkrio je krajem februara, takođe u emisji Utisak nedelje, da će sastaviti tim u kojem će biti i Srđan Dragojević. 

- Ja sam već negde najavio da ću formirati predsednički savet i to već u kampanji da bih pokazao kako ću ja tome pristupiti iz oblasti koje nisu moja uža kompetencija. I oblast prava i oblast zdravstva i oblast prosvete i kulture i takve stvari... Tako da danas sam praktično dogovorio sa Srđanom Dragojevićem i Sinišom Kovačevićem da oni budu u toj ekipi savetničkoj iz oblasti kulture - rekao je Ponoš tada.

BONUS VIDEO




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
AS

pre 2 godine

SAMO DA VAS ISPRAVIM I PODSETIM. ONI SU U IZBORNOJ NOĆI PROMENILI IME IZ UJEDINJENI ZA POBEDU SRBIJE U UJEDINJENI PROTIV SRBIJE. TO SU NA N1 OBJAVILI JAVNO NAJAVOM DA IDU UŽIVO U ŠTAB UJEDINJENI PROTIV SRBIJE. NJIHOV NOVINAR VALJDA NEĆE DA LAŽE.

Čarapan

pre 2 godine

Gde ste demokratski intelektualci,glumci ,režiseri....gde vam je filmadžija Marković .Puna mu usta bila Vučića a sad....junaci nikom ponikoše i u ....svoja .go...na se udaviše

Sonja

pre 2 godine

Pa oni jedini druge medjusobno ne podnose, jedino sto zele jesta državna kasa koju bi da prazne zarad licnih interesa.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija