• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

07.04.2022

08:03

VUČIĆ VEČERAS GOST NA RTS, PRVI PUT NAKON ISTORIJSKE POBEDE NA IZBORIMA! Stiže odgovor na Đilasov predlog o ponavljanju izbora za Skupštinu Beograda!

printscreen

Politika

VUČIĆ VEČERAS GOST NA RTS, PRVI PUT NAKON ISTORIJSKE POBEDE NA IZBORIMA! Stiže odgovor na Đilasov predlog o ponavljanju izbora za Skupštinu Beograda!

Podeli vest

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić biće gost televizije "Četvrtkom u 9" na RTS1

 

Kako smo sinoć pisali, Aleksandar Vučić, lider SNS koji obavlja i funkciju predsednika, odgovoriće na pitanje hoće li prihvatiti da sa Draganom Đilasom, liderom SSP, razgovara o ponavljanju izbora u celom Beogradu. 

 

Podsetimo, predsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas rekao je da su Beograđani glasali za promene, te podvukao da je spreman da o ponavljanju izbora razgovara sa Aleksandrom Vučićem. 

- Spremam sam da razgovaram sa Aleksandrom Vučićem, normalno je da se smanje tenzije. On je predsednik svih građana i u obavljanju ove funkcije treba da vodi računa i o ovakvim stvarima. Naša lista bi tražila da se ponovljeni izbori na ovih 258 biračkih mesta održe nakon šest meseci i ja bih o tome razgovarao sa Vučićem - rekao je Đilas.

Vučić će večeras u 21 čas u emisiji Četvrtkom u 9 na RTS odgovoriti Draganu Đilasu. 



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
dule

pre 2 godine

Ma kakvi ponovljeni izbori. Mislim da je bolje da mu predloži da mu preda Beograd bez izbora. Da li je ovaj Đilas normalan. Poziva se na narod a narod je odlučio.

Jovica

pre 2 godine

Samo Đilas zeli da ponovi izbore jer ne moze da prihvati poraz!

Neca

pre 2 godine

Pa ko je glasao za Vučića ako nisu gradjani i doneli pravu odluku!

Tamara

pre 2 godine

Ne zanju kako da opravdaju svoj neuspeh,nego sad kao da ponavljaju izbore i protesti. Dzabe vam sve,mozete da ponavljate izbore,zna se ko pobedjuje opet. Samo se sad perete od neuspeha. Sve pohvale za predsednika?

Julija

pre 2 godine

Đilas ne može da podnese poraz, zato želi da ponovi izbore. A u stvari ne shvata da ništa time neće postići. Narod ga ne želi.

Luna

pre 2 godine

Večeras će se sumirati utisci izbora koji su Vučiću pokazali koliku podršku naroda uživa.

Sandra

pre 2 godine

Đilas ne može nikako da prihvati poraz zbog toga on traži da se ponove izbori ali niko neće nasesti na to.

Stefan

pre 2 godine

Mislim da je kristalno jasno za koga se narod svojim glasanjem opredelio. Kakvo ponavljanje izbora, nema potrebe za tim.

Mito

pre 2 godine

Koliki đon obraz ima Đilas, koji godinama vređa Vučića i porodicu (njegovi plaćenici, nazovi novinari), prete smrću deci, a sada bi da razgovara. Sramno!!!!!

ALex

pre 2 godine

Đilasa boli poraz pa sada zeli ponovo da bude porazen!

Ana

pre 2 godine

Djilas bi trebao da prihvati poraz, a ne da stavlja gradjane Srbije na trosak i da se ponavljaju izbori.

Jeca

pre 2 godine

Opozicija pokusava na sve nacine da se dokopa neke fotelje i neke funkcionerske plate na racun gradjana a zaboravili su kako su do pre par dan vredjali i sta su sve govorili za gradjane koji glasaju da su nepismeni. Sada zele da ti isti " nepismeni gradjani" opet izlaze na glasanje ne bii oni mozda dobili jos neki glas ko da bi on i nesto promenio... Srbija je izabrala slobodnom voljom i to ubrdljivo.

Julija

pre 2 godine

Jedva čekam večeras da čujem šta će predsednik govoriti.. Baš sam nestrpljiva.

Lolita ge

pre 2 godine

Vucic ce opet odluciti kako misli da je najbolje za drzavu i gradjane. A opozicija neka prihvati poraz.

Nena

pre 2 godine

Izbori su sasvim jasno pokazali volju naroda, nema tu nikakve dileme

Ivana

pre 2 godine

Pa ko je ovom Djilasu sada kriv, izbori su jasno pokazali koga narod hoće, a koga neće.

Ivana

pre 2 godine

Ma šta ovom gubitniku Djilasu ima da se odgovara. Volja naroda je pokazala sve, šta želi a šta ne, on sad samo može da zapomaže...jadno.

Nada

pre 2 godine

Dragan Đilas nezna kako da opravda svoj neuspeh, nego sad traže da ponavljaju izbore. Dzabe vam sve, mozete da ponavljate izbore, zna se ko pobedjuje opet. Samo se sad perete od neuspeha.

Djole

pre 2 godine

Ajde da ponove izbore još 50 puta, možda Đilas i predje 20%.

Marija

pre 2 godine

Pratite večeras o budite uz našrg Predsednika!

Ana

pre 2 godine

Gradjani su odlucili vec. Gradjani su imali prilike i glasali

Ivana

pre 2 godine

Treba pogledati i poslušati šta predsednik želi da kaže narodu nakon ubedljivo osvojenih izbora.

Milka

pre 2 godine

Predsednika Vučića I njegove nastupe prate građani. Velika pobeda SNS je zaslužila gostovanje na TV.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17