• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

07.04.2022

21:24

NAŠI PILOTI POSLALI ŠOK IZVEŠTAJ: NATO lovac nas prati! Drama na letu Moskva-Beograd! Neviđeni pritisci na Srbiju!

Politika

NAŠI PILOTI POSLALI ŠOK IZVEŠTAJ: NATO lovac nas prati! Drama na letu Moskva-Beograd! Neviđeni pritisci na Srbiju!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostovao je Radio televiziji Srbije gde je govorio o najnovijim informacijama o pritiscima sa kojima se naša zemlja susreće

Predsednik je podelio važnu informaciju i pročitao izveštaj pilota Er Srbije sa leta Moskva-Beograd.

- Izveštaj sa jučerašnjeg leta Moskva-Beograd. Prvo je kasnio više od tri sata. Ruska kontrola je prosledila nama izveštaj i upozorila i tražila da vizuelno identifikujemo jedan avion pored našeg aviona. To je bio lovac vojni, jedan od NATO aviona u ruskoj vazdušnoj zoni. Išao je u pravcu na nas sleva na desno. Taj jučerašnji događaj nas nije ostavio ravnodušnim. Čitam izveštaj naših pilota. Pilota Er Basa. Mi ćemo tražiti dodatne informacije i od Rusa i od NATO-a da vidimo zašto se neko pravi pametan da ugrožava civile na nekom letu. Ovo vam govori razmere pritisaka sa kojima se susrećemo - rekao je Vučić.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
GAVRILO

pre 2 godine

Sutra u 13:00 protest ispred americke ambasade . .sa bajatim jajima .. ponesite i motke .. ako nindza kornjace pokusaju nesto .. !!! Zivela Srbija! Smrt nato zlocincima!!!

AS

pre 2 godine

AU PODLACA. HTELI SU DA IZAZOVU RUSE DA IH GAĐAJU A POŠTO JE LOVAC MNOGO BRŽI OD PUTNIČKOG ON BI POBEGAO A RAKETA BI UNIŠTILA NAŠ AVION I PUTNIKE U NJEMU, IZAZVALI BI TRAGEDIJU I OSUDILI RUSE ZA ZLOČIN I NA TAJ NAČIN NAŠ BES NA NJIH. NE PREZAJU NI OD ČEGA SAMO DA OSTVARE SVOJ CILJ. GADOVI.

Iva

pre 2 godine

Informacija vrlo zabrinjavajuće. Da se čovek najteži. Normalno da treba Srbija da traži objašnjenje i da ga dobije.

JAna

pre 2 godine

Srbija se suočava sa velikim pritiskom od kako je počeo rat u Ukrajini..

JAna

pre 2 godine

Sve treba detaljno ispitati, jer cisto sumnjam da je ovo slucajnost..

USAF

pre 2 godine

Iduci puta nece moci da leti preko NATO drzava!

JAna

pre 2 godine

Ne mogu oni nas da pritiskaju koliko mi mozemo da izdrzimo..

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija