• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

10.04.2022

19:41

OVI POLITIČARI SU PREŽIVELI TEŠKE SAOBRAĆAJNE NEZGODE! Jočić ostao nepokretan, Milićevića pojas umalo presekao na pola

Beta/Insajder

Politika

OVI POLITIČARI SU PREŽIVELI TEŠKE SAOBRAĆAJNE NEZGODE! Jočić ostao nepokretan, Milićevića pojas umalo presekao na pola

Podeli vest

Tokom godina bilo je primera da su političari, najčešće u saobraćajnim nesrećama, pretrpeli ozbiljne povrede

 

Predsednik Socijaldemokratske partije Srbije i bivši potpredsednik Vlade Srbije Rasim Ljajić imao je jutros oko 9 sati tešku saobraćajnu nesreću koja se dogodila na auto-putu Beograd-Niš kod Ražnja. U nesreći je poginuo Ljajićev saradnik i partijski funkcioner, direktor javnog preduzeća Branko Gogić.

Tokom godina bilo je primera da su političari, najčešće u saobraćajnim nesrećama, pretrpeli ozbiljne povrede.

Dragan Jočić

Jedan od najtežih je slučaj Dragana Jočića, funkcionera DSS i u to vreme ministra policije. On je doživeo 25. janura 2008. godine tešku saobraćajnu nesreću. Do udesa je došlo na autoputu Beograd-Niš kod Velike Plane kada je službeno vozilo "mercedes benz", tip M 500 L udasrilo u psa, izgubilo kontrolu, sletelo s puta i prevrnulo se više puta.

Ministar Jočić je zadobio teške povrede. Slomljen mu je peti vratni pršljen zbog čega je ostao nepokretan, a imao je i prelom karlice, ključne kosti i rebara koja su povredila pluća.

Đorde Milićević

Đorde Milićević, šef poslaničke grupe SPS, je 2. novembra 2018. imao tešku saobraćajnu nesreću kada je auto marke "škoda oktavia" u blizini Valjeva sleteo sa puta i zakucao se u betonski zid.

Milićević je bio na suvozačevom sedišu, a od siline udarca pojas kojim je bio vezan ga je skoro presekao na pola. Desna strana trbušnog mišića mu je tom prilikom potpuno pocepana, zadobio je povrede tankog i debelog creva, a izvađena mu je i slezina.

Slavica Đukić Dejanović

Slavica Đukić Dejanović, ministarka bez portfelja i potpredsednica SPS, povređena je u udesu koji se 2. marta 2017. godine dogodio kod Grdeličke klisure.

Ona je zadobila prelom ključne kosti i povredu ramena.

U udesu su učestvovala dva teretna vozila i jedno putničko vozilo, a kao mogući uzrok nesreće navedeno je da je došlo do pucanja gume na automobilu u kome se nalazila ministarka.

Foto: Tanjug

Tomislav Nikolić

U direktnom sudaru automobila i traktora 12. decembra 2000. godine, na Ibarskoj magistrali kod Gornjeg Milanovca, poginuo je vozač "mercedesa" Saša Topalović iz Zemuna, a tri lica, među kojima i potpredsednik Srpske radikalne stranke Tomislav Nikolić, zadobila su teže povrede. 

Vozač traktora Svetomir Bačević zadobio lakše povrede, dok je telohranitelj Tomislava Nikolića Goran Gordić zadobio teške telesne povrede glave.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rajko

pre 2 godine

Kler Dejli, Irkinja u sred Evropskog parlamenta rece jednu veliku istinu a ona glasi da Nato nigdje nije doneo mir. Bravo za gospodju Dejli, svaka cast.

sledeća vest

TV

Evo zbog čega je ubijen Gadafi! Nije istina da je pokušao da uništi dolar!
Live TV

Evo zbog čega je ubijen Gadafi! Nije istina da je pokušao da uništi dolar!

Neki kažu da se posledice istorije ne smiruju ni danas. Libija više nije ona zemlja koja je nekada bila. Neki kažu da je danas bolje, a neki da je mnogo gore. Mejlovi HIleri Klinton su procurili i otkrivena je istina zašto je Gadafi skinut sa vlasti, a to je zato što se suprotstavio dolaru. O tome zbog čega je ubijen Gadafi, u emisiji "Info dan" govorili su nekadašnji premijer Srbije Nikola Šainović i Darko Obradović, iz Centra za stratešku analizu.

04.07.2024

18:00

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija