• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

18.04.2022

14:33

ČIM IM JE VUČIĆ ODGOVORIO, HRVATI POKRENULI NOVI MEDIJSKI UDAR! Masno lažu jer ih boli nezavisna politika koju Srbija vodi!

printscreen

Politika

ČIM IM JE VUČIĆ ODGOVORIO, HRVATI POKRENULI NOVI MEDIJSKI UDAR! Masno lažu jer ih boli nezavisna politika koju Srbija vodi!

Podeli vest

Čim je Aleksandar Vučić prvi put odgovorio Hrvatima, nakon stotina njihovih izgovorenih laži, odmah je krenuo novi medijski udar ustaških medija

 

Hrvati izmisljaju, pišu šta im god padne na pamet, masno lažu, samo zato što ih boli nezavisna politika Srbije koju Vučić vodi!

Tako je hrvatski Jutarnji list objavio još jednu gnusnu laž - vest pod naslovom Vučićeve jadikovke počele ozbiljno živcirati i samog Putina: "Pripazite ko će vam ući u Vladu" ističući da "puca prijateljstvo".

Očigledno je da Hrvati nemaju ni stida, ni srama, a ni granica u masnim lažima koje plasiraju kako bi naškodili Srbiji i Aleksandru Vučiću zbog nezavisne politike kuju naša država vodi.

Foto: printscreen

Podsetimo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je sinoć da se, od kada je krenulo krajem februara sve između Rusije i Ukrajine, nalazimo u jednoj vrsti svetskog sukoba, svetskog rata.

"To što gledamo na televiziji mrtve i ranjene je jedan deo, i dobro je što ih kod nas nema. Ali taj sukob je nešto što pogađa i našu zemlju. Kada čujete u Nemačkoj od ministra apel građanima nemojte da se kupate da bi uštedeli energiju, ili od direktora BASF-a da će prestati da radi cela nemačka ekonomija ako se zaustavi dotok gasa, to pokazuje celokupnu situaciju", naveo je on.

Hrvatska koja je članica NATO, EU, koja je uvela sve sankcije Rusiji, kako je dodao, ima sve pluseve na zapadu, kreditni rejting nivo iznad nas, izašla je na tržište kapitala i umesto po kamati od 0,80 zadužili se po 2,87 odsto na desetogodišnju obveznicu.

Mi koji nismo uveli sankcije, nismo članica NATO i EU, kada to vidite, lošije bi uslove dobili.

Na pitanje koliko bi Srbiju koštalo uvođenje sankcija Rusiji, Vučić je rekao da "nas sve košta", da mnogo košta to što ih Srbija nije uvela, a da bi uvođenje sankcija koštalo principa da Srbija ne uvodi sankcije i ukazao da je Rusija uvek pružala podršku teritorijalnom integritetu Srbije.

"Naše je da se ponašamo u skladu sa međunarodnim javnim pravom i da poštujemo principe", kazao je Vučić.

Ceo svet se menja, rekao je on i dodao da ljudi moraju da razumeju da mi ne živimo van sveta.

"Mnogo nas košta to što nismo uveli sankcije, a da ih uvdemo koštalo bi nas našeg principa da nikome ne uvodimo sankcije, jer znamo kako je to nemoralno", ukazao je Vučić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nena

pre 2 godine

Svako neka se bavi svojim problemima, Vučić i ne mora svima da bude dobar, važno je kakav je svom narodu

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Kup: Zvezda pečatira sopstvenu moć, Voša ima priliku da zasija
Fudbal

Kup: Zvezda pečatira sopstvenu moć, Voša ima priliku da zasija

Crvenoj zvezdi da može da se hvali da je neprikosnovena u domaćim okvirima, a Vojvodini za popravljenje celokupnog utiska o tekućoj sezoni i sigurnu Evropu, otprilike tako bi se u jednoj rečenici moglo odgovoriti na pitanje šta kojoj ekipi znači osvajanje današnjeg Kupa Srbije u fudbalu.

21.05.2024

08:26

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija