• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

18.04.2022

16:48

VUČIĆ PRIMIO AMERIČKOG AMBASADORA! Predsednik sa Hilom razgovarao o saradnji, ali i situaciji u regionu!

Tanjug

Politika

VUČIĆ PRIMIO AMERIČKOG AMBASADORA! Predsednik sa Hilom razgovarao o saradnji, ali i situaciji u regionu!

Podeli vest

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je danas ambasadora SAD Kristofera Hila sa kojim je razgovarao o bilateralnoj saradnji, globalnim pitanjima i situaciji u regionu

Dvojica sagovornika naglasili su da je uslov za napredak i Srbije i celog regiona očuvanje mira i stabilnosti, te da je u tom smislu podrška SAD od izuzetnog značaja.

Predsednik Vučić je izrazio nadu da će tokom mandata ambasadora Hila, već dobri odnosi Srbije i SAD, biti dodatno unapređeni.

Ambasador Hil je istakao da Zapadni Balkan dobro poznaje, da postoji veliki potencijal za ekonomski razvoj regiona, naglasivši da je neophodno raditi na boljoj promociji i privlačenju američkih investitora, uključujući i inicijativu Otvoreni Balkan.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
JAna

pre 2 godine

Dobri odnosi Srbije i SAD doprinose miru i stabilnosti na zapadnom Balkanu.

JAna

pre 2 godine

Srbija vodi dobru spoljnu politiku i neguje dobre odnose sa svim zemljama koje postuju samostalnost i suverenitet, kao i evropski put na kome se nalazi.

JAna

pre 2 godine

Srbija teži ka boljim odnosima sa svim zemljama, a naročito sa SAD.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija