• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: J. Marković

Autor: Informer.rs

21.04.2022

17:49

OVO JE JEDINI SRPSKI MINISTAR KOJI NIJE PODIGAO NIJEDNU PLATU! Sav novac dao je...

printscreen

Politika

OVO JE JEDINI SRPSKI MINISTAR KOJI NIJE PODIGAO NIJEDNU PLATU! Sav novac dao je...

Podeli vest

Jedan ministar svoju celokupnu platu, od početka svog mandata daje onima kojima je potrebnija - humanitarnom centru koji se bavi prevencijom samoubistva i deci oboleloj od raka!

Ministar Tomislav Momirović je celokupan iznos svojih plata davao u humanitarne svrhe, a to je odlučio i pre stupanja na pomenutu funkciju. Koliko je veliko njegovo srce govori i činjenica da je mislio na one "nevidljive" ovom društvu, koji vode najteže borbe. 

Izvor Informera blizak ovom ministru kaže za naš portal da je informacija do koje smo došli tačna i otkriva nam o kom ministru je reč! 

- Tačno je to, u pitanju je ministar građevinarstva saobraćaja i infrastrukture Tomislav Momirović. Pre nego što je došao na funkciju znao je da će to učiniti i rekao je bliskim ljudima. I ranije je on pomagao mnogim udruženjima i pojedincima, samo o tome ne priča. Tako je vaspitan - kaže naš izvor. 

U pitanju su centar "Nurdor", nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka i Centar "Srce" iz Novog Sada koji se bavi prevencijom samoubistava kod mladih. Ovaj ministar po pola plate uplaćuje svakom od centara.

 

Foto: Tanjug

Tomislav Momirović

Pozvali smo i ministra Tomislava Momirovića za komentar. Skromno je potvrdio naša saznanja, podvlačeći da je to najmanje što je mogao da učini.

 

- To je stvarno sve istina, ali ne bih da govorim o tome. Ne bih želeo time da se hvalim. Znate kako, funkcija na kojoj sam, to nije posao, to je poziv koji se radi kako bi se nešto ostavilo za budućnost. Tu imamo priliku da nešto promenimo, da doprinesemo, da izgradimo, da ostavimo iza sebe što će koristiti generacije posle nas i što će se možda koristiti i vekovima. To je vrednije i važnije od bilo čega materijalnog. Velika je čast biti deo tima Aleksandra Vučića u ovom trenutku za našu zemlju - naglašava ministar Momirović za Informer. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dusan

pre 1 godinu

Svaka cast!Covek sa velikim srcem.Treba da se u SVIM medijima objavi ovo!

NIKOLALONDONKRAJINA

pre 1 godinu

Izvinite a od cega ministar Momirovic zivi ... cime placa svoje obaveze ... kupuje hranu.. narocito ako ima porodicu . Humano je dati svoje drugome , ali ja sam zabrinut da sada netko drugi nece morati njemu davati svoju zasluzenu zaradu i tako sve u krug .

Aca Niš

pre 1 godinu

Plata se ne isplaćuje ne ruke, pa da neko podigne keš. Sjašite, nismo svi baš toliko glupi. Ovo je očigledan primer propagande ili ti laž.

Dobrotvor

pre 1 godinu

Da li su posle ovakve informacije, bar malo stavili prst na čelo Đilasovi jastrebovi koji tog čoveka satanizuju na dnevnoj bazi i provlače ga kroz najgore moguće blato? Toliko puta mi se povraćalo od bestidnih epiteta i uvreda koje N1, Danas, NovaS i ostala glasila opozicije objavljuju o Momiroviću a da NIKAD, ni u jednom slučaju ni jedna NVO ili UNS/NUNS nisu makar apelovali na malo pristojnosti.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija