• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

23.04.2022

11:33

Čestitka ministra Stefanovića povodom Dana Vojske Srbije

Facebook/Nebojša Stefanović

Politika

Čestitka ministra Stefanovića povodom Dana Vojske Srbije

Podeli vest

Potpredsednik Vlade i ministar odbrane dr Nebojša Stefanović čestitao je svim pripadnicima Vojske Srbije 23. april - Dan Vojske Srbije

- Na današnji dan pre više od dva veka naši preci ustali su u borbu za samostalnost i slobodu. U Takovu je počelo rađanje moderne srpske države, ali i moderne srpske vojske koja je iznikla iz naroda. Te veze ostale su neraskidive do danas - naveo je Stefanović.

- Od prvih soldata koji su ponosno koračali do danas godine su donosile promene, ali je srpski vojnik ostao isti - posvećen očuvanju mirnog sna svog naroda. Čast, neustrašivost i bezgranična ljubav prema otadžbini nasleđe je koje je preuzeo od predaka i amanet koji će ostaviti potomcima. Očuvanje samostalne, nezavisne i slobodne Srbije njegova je najveća svetinja - kazao je ministar odbrane.

- Ponosan sam na vas, jer je svaki ponaosob u godini za nama nesebično izgarao na svojim zadacima da bi sačuvao našu otadžbinu i da bi dao svoj doprinos njenom napretku. Utoliko sam ponosniji što smo u godini za nama, uz veliku podršku predsednika Aleksandra Vučića, mogli snažnije da investiramo u vas, znajući da je ulaganje u vas, ulaganje u mir i stabilnost naše zemlje.

Čestitam vam od srca praznik u želji da ostanete jednako istrajni i odvažni, jer naša zemlja i njeni građani računaju na vas!", naveo je Stefanović u čestitci povodom Dana Vojske Srbije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija