• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

03.05.2022

16:20

AKO DOĐE DO EMBARGA NAFTE, NAĆI ĆEMO REŠENJE! Predsednik Vučić poručio da Srbija neće ostati bez goriva!

Tanjug

Politika

AKO DOĐE DO EMBARGA NAFTE, NAĆI ĆEMO REŠENJE! Predsednik Vučić poručio da Srbija neće ostati bez goriva!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će Srbija naći rešenje ukoliko bi Evropa uvela naftni embargo i dodao da će se po tom pitanju razgovarati s kim god bude bilo potrebno

- Mi ćemo sa NIS-om da razgovaramo, nama nije problem da li je Gasprom ili Gaspromnjet sve jedno je, dok može da funkcioniše, ali, ako kažu da to ne može da funkcioniše, naći ćemo rešenja po kojima mi moramo da imamo naftu - kazao je Vučić odgovarajući na pitanja novinara u Grčkoj da li Srbija ima rešenje ako Evropa uvede naftni embargo, pošto bi time bio "ugrožen NIS i dotok nafte u zemlju".

Istakao je i da se građanima ne može reći da idemo sa konjskim kočijama i sa biciklama, te da će problemi sa snabdevanjem naftom morati da se rešavaju.

Vučić je naveo da se problemi gomilaju na dnevnom nivou i da ih prati mnogo strasti i mnogo žustrine.

- Videli ste danas i kod mene koji sam i politički i svakako strastven čovek, da kod mene najmanje strasti ima u odnosu na sve druge i da, čini mi se, racionalnije posmatram stvari i trudim se da tako i reagujem. Ali, mnogo je, mnogo problema, svaki dan donosi samo novi problem - rekao je Vučić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Zolja

pre 1 godinu

Ulaskom u EU i NATO pakt rešićemo odjedared sve probleme. Bravo za gospodina Vučića!!!

Ja

pre 1 godinu

Gradjani ce ici peske jer ste dizel sigli na reko 206 dinara. U Nemackoj, koju stalno prozivate kako je u krizi je dizel 230 dinara a plate 5x vece.

žare

pre 1 godinu

Srbija je ozbiljna država i ima rešenja i za ne predviđene situacije tako da nema mesta panici.

žare

pre 1 godinu

Srbija uvek ima rezervna rešenja jer tako se organizuju ozbiljne države a pokazali smo da znamo da se organizujemo u kriznim situacijama.

žare

pre 1 godinu

Verujem u nesmetano snabdevanje srbije energentima no ako i bude problema znaćemo kako da to ispravimo.

Lena

pre 1 godinu

Srbija je zemlja sa ogromnim poljoprivrednim potencijalom i hrane ce u Srbiji biti. Aleksandar Vucic je svojom politikom vec sa predsednikom Irana dogovorio uvoz azotnog djubriva. Sto se tice gasa i energenata kriza eskalira ali gradjani su svesni da ce Vucic uciniti sve moguce i nemoguce da i to pitanje do zime bude reseno.

koja li je tajna mnogo para na

pre 1 godinu

Radikali i socijalisti su se usavršili devedesetih u švercu goriva na veliko ????

NIKOLALONDONKRAJINA

pre 1 godinu

Rjesenje treba traziti prije embarga i staviti ga u pripravnost .

Dule C

pre 1 godinu

Tako je, kad udjemo u EU i NATO pakt daće nam naftu jer onda priznajemo automatski i nezavisno Kosovo.

Goran

pre 1 godinu

Verujemo da naš predsednik ima rešenje za energetsku krizu.

Hercegov grad

pre 1 godinu

Ja ne znam o cemu ovaj covek prica,o gorivu,izvizj brasno na tone,a kod nas brasno tip 4oo pre godinu dana bilo 36 dinara ,a sad je 70 dinara u sirokoj prodaji.Zasto nisu visak brasna po povoljnim cenama za kupca pustili u slobodnu prodaju gradjanstvu?!Da li je otisao mu minostar poljoprivrede na polja vojvodine da u ovoj susi vifi kakvo je zito i koliko ce ga biti pored loseg vtemena klasanha i lose prihrane?!

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija