• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

04.05.2022

15:06

BORIĆU SE ZA INTERESE NAŠE ZEMLJE I JOŠ BLIŽE ODNOSE SA BERLINOM!

printscreen

Politika

BORIĆU SE ZA INTERESE NAŠE ZEMLJE I JOŠ BLIŽE ODNOSE SA BERLINOM!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na svom Instagram prfilu "budućnostsrbijeav" fotografiju sa aerodroma u Berlinu uoči razgovora sa nemačkim kancelarom Olafom Šolcom

 

- Stigao u Berlin na važne razgovore o budućnosti Srbije. Nemačka je najveći ekonomski partner, jedan od ključnih političkih partnera. Boriću se za interese naše Srbije i još bliže odnose sa Berlinom - napisao je Vučić.

 

 

Vučić će se kasnije posle podne u Berlinu sastati sa Olafom Šolcom.

Šolc će danas u Berlinu primiti i premijera privremenih prištinskih vlasti Aljbina Kurtija.

Na odvojene sastanke sa Vučićem i Kurtijem nemački kancelar pozvao je i izaslanika EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslava Lajčaka.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
BorisDe

pre 1 godinu

Rusijom, hvala, ne trebamo Berlin toliko. EU nas ne želi i za njih smo genocidan narod i najgroznije moguče što može biti i samim prisustvom u EU lupali bi nam sve moguče zavrzlame i nikad ne bi bilo napredka. Napredak je jedino moguč bez EU sa drugim paktom.

ratko

pre 1 godinu

to mozda ti kad si izdajica onaj ko me je bombardovbao nikad ne moze da mi bude blizak stoka nacisticka

Damir

pre 1 godinu

Srpski rusofili polako primete da Rusija nama nikad nije pomogla oko ničega. Ali ništa nije uradila Srbiji da nam bude bolje. Jednu Rublju nije ulagala u Srbiji a USA i EU 17 Miliardi eura. A neki još laju prema Rusiji. Mislim stvarnooo!!!

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija