• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

06.05.2022

20:35

ZAPAD NA OVO ĆUTI! Evo kako Albanci brutalno krše sporazum koji su potpisali! (VIDEO)

printscreen

Politika

ZAPAD NA OVO ĆUTI! Evo kako Albanci brutalno krše sporazum koji su potpisali! (VIDEO)

Podeli vest

Informer je došao u posed video snimaka na kojima se jasno vide vozila KBS u Severnoj Mitrovici

Inače, dolazak policije tzv. Kosova i bezbednonosnih službi na sever sa dugim cevima je zabranjen, bez odobrenja predsednika četiri srpske opštine i KFOR-a, te je jasno da je ovo samo još jedan čin provokacije.

Podsetimo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić govorio je danas o ovom upadu Albanaca na Sever Kosova.

- Nisu dobili saglasnost nijednog gradonačelnika sa Severa Kosova. Krše sve sporazume koje su potpisali. Baš ih briga za NATO, za potpisane sporazume, idu da provociraju Srbe kako bi izazvali incidente - istakao je Vučić.

Predsednik je još jednom skrenuo pažnju na ove snimke i fotografije, i rekao da niko neće da reaguje i baš briga sve za kršenje potpisanih sporazuma.

- Svaki incident jako dobro dokumentujemo, svaki napad na Srbe. Dokumentujemo kršenje svih sporazuma. Naša pozicija je nedovoljno snažna i jaka zato što smo prilično usamljeni u ovoj areni političkoj. Nemamo kome šta da kažemo, zato što su svi na drugoj strani. I poslednje pitanje u okviru ove druge tačke, a to je pitanje ulaska u međunarodne institucije. Priština hoće da uđe u Savet Evrope, i Nemačka ih je podržala. Mi ne možemo sebi da pucamo u nogu i unapred govorimo kakva će biti naša reakcija. O tome ćemo odlučivati u parlamentu - kazao je on.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Komsija

pre 1 godinu

Drzava Srbija kao Kalimero. Jedini pravi odgovor bi bio slanje vojske, na sta imamo pravo po Rezoluciji 1244. Ali, problem je sto je drzavni vrh digao ruke od Kosova, samo to jos ne sme da saopsti.

Alex

pre 1 godinu

Ako, neka ćute, naš vođa kaže da EU nema alternativu. Neka nas gaze svi zajedno do mile volje, za bolje i nismo.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija