• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

09.05.2022

19:53

MASKE SU PALE, JASNO JE ZA KOGA RADI RADA TRAJKOVIĆ! Saopštenje člana Predsedništva SNS Petra Petkovića!

Kancelarija za Kosvo i Metohiju

Politika

MASKE SU PALE, JASNO JE ZA KOGA RADI RADA TRAJKOVIĆ! Saopštenje člana Predsedništva SNS Petra Petkovića!

Podeli vest

Osvedočena srbomrziteljka Rada Trajković koja je za naklonost svojih mentora i šaku albanskih glasova spremna da proda sopstveni narod, danas je najbezočnije slagala i napala predsednika Aleksandra Vučića, direktno se stavljajući u službu vlasti u Prištini.

Bez ijedne jedine činjenice, kao da su joj poruke diktirali Aljbin Kurti i Vjosa Osmani lično, žeton Rada sa Savskog venca optužila je predsednika Vučića za sve ono što su njene gazde Đilas, Tadić i Jeremić po pitanju Kosova i Metohije činile godinama.  Krenimo redom. 

Brutalna je laž da je Vučić sa bilo kim i bilo kome obećao članstvo takozvanog Kosova u Savetu Evrope i to kao direktni učesnik i svedok razgovora u Berlinu mogu da posvedočim. Tome u prilog svedoči i činjenica da je predsednik Srbije i pred nemačkim kancelarim Olafom Šolcom u sred Berlina nedvosmisleno poručio da je za Beograd članstvo takozvanog Kosova u toj međunarodnoj organizaciji nedopustivo i da bi izazvalo snažnu reakciju naše zemlje.  To što žeton Rada priželjkuje takav scenario za račin svojih mentora iz Prištine, njen je problem. 

Bezočna je neistina da je Srbija bilo šta predala takozvanom Kosovu, jer upravo su to godinama ranije radili njeni mentori Đilas,Tadić i Jeremić, dok se za razliku od njih, Vučić lavovski bori za interese srpskog naroda na KiM zbog čega i ima podršku 90 odsto Srba u pokrajini. Upravo su njene gazde isporučile nezavisbost tzv Kosova na  tacni Prištini, a u njihovo vreme takozvano Koaovo priznalo je više od 100 zemalja sveta, dok je za vreme Aleksandra Vučića 18 država povuklo priznanje. 

I na kraju, nek je bude sramota da u vreme kada Priština podiže optužnice protiv najviđenijih Srba na KiM, Rada napada Srpsku listu koja je stub ostanka i opstanka srpskog naroda u pokrajini i koja uživa nepodeljenu podršku našeg naroda na KiM, dok ona koja živi na Savskom vencu nema nikakvu podršku Srba. Na svim izborima na kojima je Rada učestvovala bila je na nivou statističke greške. 

Maske su pale. Jasno je za koga radi Rada Trajković, biće joj Kurti zahvalan čim se vrati sa turneje po SAD.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Penzioner

pre 1 godinu

ODUZETI joj stan na Savskom Vencu, koji je dobila od Drzave Srbije i koji je ona za mizerne novce OTKUPILA !!! Izdaja Drzave se NE SME TOLERISATI !!!!!

kosovar

pre 1 godinu

Da pogodim za koga ti radis?Zar vas nije stid da odrasli ljudi nemaju licni stav,nego plagiraju "cetnika",posto je bio i predstavljao se kao takav dok je bio sa seseljem u stranci.Bedan si petkovicu i najpametnije je kada cutis,sve drugo je glupost od tebe. Ps Ovo sigurno necete da objavite,ali ovo je moje vidjenje takvih koji lizu zadnjicu vucicu zarad fotelje.

Petar Petković čestitao Ramazanski bajram!
Politika

Petar Petković čestitao Ramazanski bajram!

Direktor Kancelarije za KiM Petar Petković danas je reisu-l-ulemi Islamske zajednice Srbije, starešinstvu i svim građanima islamske veroispovesti na Kosovu i Metohiji i u ostalim delovima Srbije uputio čestitke povodom velikog verskog praznika Ramazanskog bajrama

02.05.2022

09:38

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija