• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

10.05.2022

23:17

HRVATI NAJSTRAŠNIJE VREĐAJU ORBANA! Mađarskog premijera nazivaju BAHATOM BUDALOM!

Tanjug

Politika

HRVATI NAJSTRAŠNIJE VREĐAJU ORBANA! Mađarskog premijera nazivaju BAHATOM BUDALOM!

Podeli vest

Proustaški, zagrebački “Jutarnji list” napao je mađarskog premijer Viktora Orbana i najstrašnije ga izvređao

Proustaški zagrebački list nazvao je mađarskog premijer Viktora Orbana "bahatom budalom" zbog njegove izjave da bi Mađarska imala luku da joj nisu uzeli more, misleći na Hrvatsku.

- Da budemo odmah jasni, mađarski premijer Viktor Orban je u najmanju ruku bahata budala. Ako nije nešto gore, recimo Putinova pudlica - počinje svoj tekst hrvatski list.

Govoreći o dobrosusedskim odnosima sa Mađarskom, proustaški jutarnji nastavlja sa uvredama: "A onda se pojavi budala. Jer jedna budala, a Orban ovime stvarno pokazuje da je budala, može uništiti desetine godina saradnje i prijateljstva dva naroda i dve države."

Foto: Printscreen

Ovo je samo jedan u nizu od desetine tekstova u kojima novinari proustaškog portala najbrutalnijim uvredama vređaju Viktora Orbana.

Neizostavni deo bilo koje teme ovom proustaškom portalu je i Srbija.

Vređajući Orbana u svakoj rečenici, poručuju mađarskoj da može platiti korišćenje hrvatskih luka "kao što to čini i Srbija.

Hrvati, kojima je pojam "samostalne politike" potpuna nepoznanica, ne mogu da oproste Viktoru Orbanu činjenicu da vodi samostalnu i neutralnu politiku. Pogotovu ne mogu da mu oproste to što ima dobre odnose sa Srbijom i predsednikom Aleksandrom Vučićem, te ga zato i napadaju i zasipaju najsramnijim uvredama. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ratko

pre 1 godinu

od ustasa nista pametno navikli smo da lupetaju tako ,narod bez mozga

Komsija

pre 1 godinu

Jednoga dana, Italija ce povratiti Istru, Kvarner i Dalmaciju, a srpska oslobodilacka vojska dobiti teritorije koje je zasluzila pobedom u Prvom svetskom ratu. Hrvatska je genocidna tvorevina, nastala u Jasenovcu i Oluji.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija