• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

16.05.2022

18:16

POVERENJE GRAĐANA UVEK PREDSTAVLJA NAJVEĆU ČAST! Predsednik Vučić čestitao Viktoru Orbanu na ponovnom izboru za predsednika Vlade Mađarske

Tanjug/Zoran Žestić

Politika

POVERENJE GRAĐANA UVEK PREDSTAVLJA NAJVEĆU ČAST! Predsednik Vučić čestitao Viktoru Orbanu na ponovnom izboru za predsednika Vlade Mađarske

Podeli vest

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić uputio je danas čestitku Viktoru Orbanu na ponovnom izboru za predsednika Vlade Mađarske. A mi vam tu čestitku prenosimo u celosti

Dragi prijatelju, upućujem Ti srdačne čestitke povodom ponovnog izbora za predsednika Vlade prijateljske Mađarske. Poverenje građana uvek predstavlja najveću čast i najtežu odgovornost, a u teškim vremenima zahteva upravo onu vrstu posvećenosti, odlučnosti i državničke mudrosti koju si i do sada pokazivao i koje su svima danas potrebne, više nego ikada pre.

Uveren sam da će Mađarska nastaviti sigurnim putem sveobuhvatnog napretka, uprkos brojnim izazovima koje nam budućnost donosi. Na tom putu, Srbija će, kao i do sada, ostati pouzdan, veran i iskren partner Tvoje zemlje i Tvog naroda. 

Nastavićemo da se borimo za zajedničke vrednosti i interese Srbije i Mađarske i naših naroda, kao i da zajednički radimo na još boljim i čvršćim vezama. Kao i do sada, posebnu pažnju ćemo posvećivati našim manjinama, jer iako nas deli granica, upravo ljudi sa obe strane predstavljaju najčvršći most između naših zemalja. 

Uporedo sa bilateralnim odnosima, znam da ćemo nastaviti da razvijamo i lično prijateljstvo koje se kalilo u najtežim trenucima. Ponovo koristim priliku da se zahvalim Tebi i Tvojoj Vladi za otvorenu podršku Srbiji na evropskom putu, u vremenima kada mnogi to nisu smeli, a ni hteli da pokažu. 

Unapred se radujem našem sledećem sastanku, na kojem ćemo, uveren sam u to, zajednički postaviti još jače temelje za brojne buduće projekte na dobrobit svih naših građana.

Upućujem Ti još jednom iskrene čestitke na ponovnom izboru uz najbolje želje za dobro zdravlje, kao i ličnu i državničku sreću", navodi se u čestitki predsednika Vučića premijeru Orbanu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Slađa

pre 1 godinu

Poverenje građana treba zaslužiti a naš predsednik Vučić to jeste.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija