• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

17.05.2022

14:49

"ZAJEDNO SA ALBANCIMA MINIRAĆEMO SVE U BEOGRADU"! Stigao mejl sa JEZIVIM PRETNJAMA GRAĐANIMA SRBIJE!

printscreen

Politika

"ZAJEDNO SA ALBANCIMA MINIRAĆEMO SVE U BEOGRADU"! Stigao mejl sa JEZIVIM PRETNJAMA GRAĐANIMA SRBIJE!

Podeli vest

Na adresu naše redakcije upravo je stigao mejl preteće sadržine u kome se navode lokacije u Beogradu na kojima su navodno postavljene eksplozivne naprave

 

"Nećemo stajati skrštenih ruku dok Rusija kolje moj narod i uništava moju zemlju. Srbi su saučesnici u uništavanju moje zemlje i zato smo se udružili sa Albancima da miniramo sledeće lokacije u Beogradu:


muzej Zepter
Beogradski zoološki vrt
Nnebojša kula
Narodni muzej
Muzej istorije Jugoslavije
Tržni centar Rajićeva
Studentski dom „Karaburma”
Studentski dom „Patris Lumumba“
Studentski dom „Mika Mitrović“
Vojna akademija
Predsednikova kuća
beloruska ambasada
ruska ambasada
kineska ambasada
TC KARABURMA
Ada Mall
BIG Rakovica - Tržni centar
Banjica tržni centar
Dokovi kod Ade Ciganlije
Beo tržni centar
Tržni centar Stadion
Stadion Rajko Mitić
FK Obilić
Stadion FK Voždovac
Olimp
Stadion Omladinaca FK Crvena Zvezda
Kineski tržni centar
Pančevački most
Most Mihajla Pupina
Brankov most
Most na Adi
Novi železnički most
Železnička stanica Novi Beograd
Aerodrom Beograd, stavili smo bombe u automobile i u nekoliko aviona.
Stara Železnička stanica Beograd
Železnička stanica Dunav
Poslovnice Er Srbije
Poslovnice Turkish Airlines-a
Trovali smo i vodu iz beogradske česme.


Nećemo stati dok Srbija ne uvede sankcije Rusiji. Možemo ovo da radimo svaki dan, hoćeš li ovo? jer neću prestati. Ili možete da uradite pravu stvar i uvedete sankcije Rusiji, je*ena govna", navodi se u pretećem mejlu koji je stigao na adresu naše redakcije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Pera

pre 1 godinu

Jedi govna vucicevicu! Nastavi da reklamiras terorizam i jebacu ti sina u usta!

lol

pre 1 godinu

ajde dosta vise s ovim glupostima.. sad direktno pominju i rusiju i albance jel? sta smo mi svi veverice?

ergon

pre 1 godinu

sami ti bradati siri paniku i manifeste terorista .. pa ces tako i da zavrsis ..

Bata

pre 1 godinu

Iz priloženig se vidi protiv koga i kakvih se Rusi bore. Živela Srbija Živela Rusija.A što se tiče sankcija zbog narušavanja teritorijalnog integritets i suvereniteta ili agresije prvo neka nam zapad plati odštetu za bombardovanje i agresiju protiv nas vrate Kosovo i Metohiju pa ćemo da razmislimo.

Nada

pre 1 godinu

Govnari jedni pa ko se jos njih plasi - to je neko iz same blizine cim zna sve nazive - Djilasovi ljudi 100%

Beograđanin

pre 1 godinu

OTROVAM JE VAMA MOZAK. NACIZAM U NAJGOREM OBLIKU... SVE JE OVO BILO OD 1941... DO 1945... BILESNICI. TREBA PRESTATI OBJAVLJIVATI I PONSĐATI SE NORMALNO .. JEDINO MOGU DA PRIČAJU.. SERONJE LAŽLJIVE.

Nada

pre 1 godinu

Kada bi se tako lako postavljale bombe sve bi otislo davno u k.... ! Pa imamo i mi obezbedjenja !

Shirkan

pre 1 godinu

Смешни сте сендвичари, посебне саламе и паризери...

Srboholik

pre 1 godinu

Daaa... Sad ćemo da vas zavolimo... Pa sad vas mrzimo još više! Da bog da vas Putin sravnio sa zemljom! Seme vam se zatrlo fašističko! O čemu vi pričate? Pa vi ste naj veće zlo na svetu što postoji. Ali samo trenutko. Satrće vas Putin sve!

vuk

pre 1 godinu

Iskreno, u pocetku sam verovao da iza ovih poruka stoji neka ozbiljna ekipa.Sad medjutim vidim da je ovo delo nekog od nasih klinaca koji misle da je ovo super interesantno. Poslati ovoliki spisak je neozbiljno i nedostojno bilo kakve ozbilje provere.Ova poruka moze pre da nasmeje nego da zaplasi.

ludvig

pre 1 godinu

A da prosto uradite replay to all, zato sto ovo piu neka besposlena deca ili likovi iz maminog podruma. U replay mailu napisete: Hvala lepo na informacijama, locirani ste, locirane su vase porodice i vasa imovina. Bilo sta da se desi u Srbiji, sve sto iate nestaje u minutu. Pa vi izvolite." Prosto ko pasulj.

Fikus

pre 1 godinu

Ovo se graniči sa ludilom ... Ne mogu da verujem da je ovo istina

Getsbi

pre 1 godinu

Zajedno sa Albancima možete da nam svirate na frulu.

Milan

pre 1 godinu

Jeste vi novinari zaista paljevine kako mogu da postave bombe pogotovo sad kad se sve vise pazi a pogotovo čim procitatabambasade Rusije Bjelorusije turske i al jeste li vi zaista tako naivni da ne vidite da su lažne bombe i da namerno šalju novinarima a vi budale to stavljate u javnost da narod čita i eto nervoze jer vi zaista mislite da tek tako može da se postavi bomba pogotovo na sve lokacije vidite da lažno pričaju pogotovo sto su još sa Albancima ćemo znaci sve je jasno daj malo ohladite vide .ne širite paniku

Dimitrije

pre 1 godinu

Da li ste vi u redakciji moroni da poverujete u ovu budalaštinu pa da je još objavite? Ovo je objavila neka balava budala koja vam sedi tu u Beogradu i zamišlja da je opozicionar i dasa da može da pravi ovakve idiotluke. Policijo nađi ga i pokaži od kog drveta se pravi Pinokio pa će sledeći da razmisli

Dimitrije

pre 1 godinu

Pogledajte samo - neko tvrdi da je postavio bombu na Vojnu akademiju. Pa onda Predsednikova kuća beloruska ambasada, ruska ambasada, kineska ambasada... Pa onda: Aerodrom Beograd, stavili smo bombe u automobile i u nekoliko aviona. Sve objekti koji su izuzetno čuvani i sad će neki slinavi glupak da tamo postavi bombu. Šta hoće redakcija Informera ovim objavljivanjem? Da li su vam rekli da ste ovim postali SAUČESNICI tih idiota koji šalju ove glupe mailove? Pogledajte malo zakon?

Nikita Petrovic

pre 1 godinu

kajapo pleme iz Amazonije trazi pristup u Nato aliansu aliiii ne znaju da popune upitnik,no ko ih to pita

Marina

pre 1 godinu

Jel neko objasnio ovim nesrećnicima kako će završiti ako se budu zajebavali sa nama

Hm

pre 1 godinu

Treba i nase sluzbe da vrate istel ovakve pretnje na njihov email i isto da prijavljuju bombe na njihove avione

Realno

pre 1 godinu

Možete samo da nas poljubite u dupe i to ako vam dozvolimo... Odvratni ste i vi i albanci, ljigavci..... Vi možete samo u igricama da pobedite nekog.

Laki

pre 1 godinu

A sta se od fasista moze i ocekivati. Go..o se lepi za go..o.

Niki

pre 1 godinu

Stadion FK Crvena Zvezda i stadion omladinaca Crvena Zvezda, ovo mora neki grobljanac internet huligan da je pisao...Pronaci mu IP adresu i olesiti ga od batina da se dobro uk*ja a onda na gulenje krompira u Zabelu...

Jovan

pre 1 godinu

Šta reći o ovom heroju, bog ga je već kaznio . Ovako širi ukrajinsku ljubav.

alex roth

pre 1 godinu

da je zapadna fasisticka nato organizacija jos gora od nekadasnje ratne agresije udruzenih fasis tickih drzava na pocetku II sv.rata to je svima jasno jer te pretnje cak ni nekadasnji gebels nije u svo jim fasim tiradama nije pretio.ali " pas laje vetar nosi" te stoga fasistoidne pretnje ukrajnskih sluga treba uzeti kao izliv nemocnog besa uhvacenih zlocinaca za vreme svoje delatnosti.

Baki

pre 1 godinu

Zajedmo sa Albancina mogu Srbima da popuše k**ac ! Kada ste tako hrabri dođite na crtu Srbima javno !!!!! Da bog da goreli zajedno sa ukrajinskim fašistima u paklu !!! KUKAVICE ste koje se sakrivate iza računara !!!

Baka

pre 1 godinu

Za novac ce sve uraditi ti praznoglavci. Droga i novac unistava sve na ovoj planeti.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija