• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

19.05.2022

09:43

ŠTA ĆE SAD REĆI DOMAĆI LICEMERI? Da li i Ujedinjene nacije lažu kad kažu da svetu preti velika glad!?!

printscreen

Politika

ŠTA ĆE SAD REĆI DOMAĆI LICEMERI? Da li i Ujedinjene nacije lažu kad kažu da svetu preti velika glad!?!

Podeli vest

Pojedini domaći mediji i analitičari danima su ismevali predsednika Srbije Aleksandra Vučića zbog njegove pravilne i ozbiljne procene da, zbog krize izazvane ratom u Ukrajini, svetu preti velika glad. Ali šta ćemo sad kad i Ujedinjene nacije ponavljaju Vučićevu rečenicu da svetu preti velika glad?


Mediji u svetu prenose izjavu Generalnog sekretara UN Antonija Gutereša koje je sinoć izjavio da bi rat u Ukrajini mogao da izazove globalnu nestašicu hrane u nastupajućem periodu.

Gutereš je rekao da je rat pogoršao nesigurnost nabavke hrane u siromašnijim zemljama zbog rasta cena i upozorio da bi svet mogao da se suoči s glađu koja će trajati godinama ako se ukrajinski izvoz ne vrati na predratni nivo.

Foto: printscreen

Dakle, Gutereš, odnosno UN, upozorava, kao i predsednik Vučić, na pogubne posledice sukoba u Ukrajini, ali to ne zanima pojedine medije i njhove analitičare u Srbiji, njima je do sprdnje i bombastičnih naslova.

Foto: printscreen

Ne zaboravimo da su se prethodno isti ti mediji, ali i predstavnici pojedinih stranaka opozicije, smejali Aleksandru Vučiću što se bavi pirinčem, sardinama, uljem i mlekom u prahu.

Sreća, pa oni ne odlučuju o najvažnijim pitanjima za Srbiju i njene građane, već onaj koji je zbog odgovorne i ozbiljne politike dobio rekordno poverenje građana na nedavno održanim izborima.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
miki

pre 1 godinu

Nemogu da razumem dase neko ovako ponasa da pita presednika imamo li hrane kada bi ovi neradnici malo zasukali rukave i hvatilise malo posla mobismo bili najaci stose hrane tice nego ajde da ladujemo i trazimo od nekog drugog danas hrani sramotaaaaaaaaaaaaaaaa

Vejo

pre 1 godinu

Nama ne preti,sem pogrešnim idlukama da pusti izvoz žita bez ograničenja.Jedna Rusija i Indija su uvele ograničenja.

Milica

pre 1 godinu

Predsednik Vučić se uvek prema svom narodu odnosio brižno i odgovorno, što čini i sada.

Marija

pre 1 godinu

Predsednikova dužnost je da brine za Srbiju, a Srbija je zemlja bogata hranom, uz pravilno upravljanje resursima bila bi sramota da narod Srbije nema šta da jede.

džudza iz Šarenika

pre 1 godinu

Ako SNS mafija kaže da nam je dobro, onda je dobro 300 % ????? Časna PARTIJSKA reč ?

Stockholm

pre 1 godinu

J…s takav svet.Kad on zavisi od izvoza jedne zemlje.I treba da budemo gladni.

Sunce

pre 1 godinu

Domaćim licemerima i mrziteljima svega što ima veze sa Srbijom i Vučićem, je jedino važno da kontriraju svemu što Vučić uradi.

Aleksandar

pre 1 godinu

I treba, i dalje, da mu se smeju! Opskurna pojava, skoro kao i ona prikaza od vaseg vlasnika tj Vucicevog avlijanera!

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija