• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

31.05.2022

07:29

SRBI SA KiM KRENULI PUT BEOGRADA DA PRUŽE PODRŠKU PREDSEDNIKU VUČIĆU (FOTO)

informer.rs

Politika

SRBI SA KiM KRENULI PUT BEOGRADA DA PRUŽE PODRŠKU PREDSEDNIKU VUČIĆU (FOTO)

Podeli vest

Nekoliko autobusa sa Srbima sa Kosova i Metohije krenulo je rano jutros put Beograda kako bi podržali predsednika Srbije Aleksandra Vučića, koji će danas u Skupštini Srbije položiti zakletvu

Srbi, koji su krenuli iz Kosovske Mitrovice i Leposavića između tri i četiri sata, rekli su da im nije bilo teško da rano ustanu i otputuju u glavni grad kako bi podržali predsednika, jer je, kako su rekli, on bio uvek uz njih kad im je bilo najpotrebnije i da očekuju da će i u narednom mandatu da se bori za interese srpskog naroda u pokrajini.

Oni nose transparente na kojima, između ostalog, piše "Predsedniče Vučiću, celo Kosovo i Metohija je uz Vas", "Predsedniče, Hvala Vam što čuvate naše Kosovo i Metohiju" i "Dok je predsednika Vučića, biće i Srba na Kosovu i Metohiji".

Očekuje se da će se oko 150 do 200 Srba sa KiM, koji su se sami organizovali, okupiti ispred Skupštine Srbije, gde će s njima biti politički predstavnici Srba u pokrajini, predstavnici Srpske liste.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija