• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

02.06.2022

11:20

Brnabić: Nije fer i ljudski što je Mihajlović govorila za medij koji najgore napada Vučića!

printscreen

Politika

Brnabić: Nije fer i ljudski što je Mihajlović govorila za medij koji najgore napada Vučića!

Podeli vest

Premijerka Ana Brnabić izjavila je danas da "nije fer i nije ljudski" što je ministarka rudarstva i energetike Zorana Mihajlović dala intervju za Nova S, "kao medij direktno u vlasništvu Dragana Đilasa, medij koji najgore govori o predsedniku Aleksandru Vučiću i njegovoj porodici"


"Ono što smo videli na Nova S, neko ko je potpredsednik Vlade i u vrhu SNS - to je pitanje za stranku. Govoriću o tome na stranačkim organima, postoje neke crvene linije", rekla je Brnabić za TV Hepi.

Ona je navela i da "neće da se folira" pa da kaže kako nema sukoba u Vladi.

"Da kažem da je Vlada radni kolektiv, da iskoristim socijalistički termin, i naravno da postoje čarke, rasprave, različita mišljenja", rekla je Brnabić.


Ona je naglasila i da je "glupost" kada neki spočitavaju SNS da koči formiranje Skupštine Srbije i Vlade, navodeći da je to posledica novih izbornih pravila koje je tražila opozicija, pa se još čekaju konačni rezultati parlamentarnih izbora.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
ZOKI

pre 1 godinu

MOLIM PREDSEDNIKA DA VEĆ JEDNOM RAŠČISTI SA ZORANOM I SVIMA KOJI MU RUŠE UGLED,NAROČITO SA SPS-om.GOSPOĐA MIHAJLOVIĆ NEKA PREĐE DA RADI KOD ĐILASA ILI U AMERIČKU AMBASADU.

milan lala

pre 1 godinu

Krajnje je cudno zar stvarno Vucic ne vidi da gospoja zeli biti kalif umesto kalifa i da je pocela pripremu. Nebi bilo dobro za Srbiju da do kraja Vucicevog mandata a uz pomoc "prijateljskih" ambasadora i oportunista u SNS razbije jedinstvo partije. Ne treba se njeno ponasanje nonsalirati davati malo kritike i nikom nista . Opasna je lukava. Vreme je za smenu odlukom vecine .

Patriot

pre 1 godinu

Bruka za inače najbolju valadu u Srbiji dosad. Ona nije nizašto sposobna osim za... Napolje sa tom osobom, nema šta da traži uopšte gde se o budućnost srbije tiče!!!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija