• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

06.06.2022

09:19

SRAMNO! Crnogorci uveli sve sankcije Rusiji, a sad su kao spasili obraz Srbiji!?!

printscreen

Politika

SRAMNO! Crnogorci uveli sve sankcije Rusiji, a sad su kao spasili obraz Srbiji!?!

Podeli vest

Đilasovski mrzitelji, najgori lažovi iz “Danasa”, opet su jedva dočekali da zapljunu Srbiju! Oni koji koriste svaku priliku da uruše srpske državne i nacionalne interese, sada odjednom brinu za srpsku obraz. Pa, objavljuju naslov: “Da li je to Crna Gora opet spasila obraz Srbiji!?!

Crnogorci, dakle, oni koji su uveli sve sankcije Rusiji, 36 od 36, oni sad kao spašavaju obraz Srbima i Srbiji!?!

Hijene i podguzne muve iz regiona, kako ih je pre mesec dana najtačnije opisao predsednik Aleksandar Vučić, pokušavaju da Srbiji drže lekcije iz poštenja i međunarodnog prava!? A “Danas” i drugi đilasovski, mrziteljski mediji jedva su dočekali da opet pljunu Srbe i Srbiju! 

Sram ih bilo, ako za stid i sramotu uopšte znaju!

Foto: printscreen

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Baća

pre 1 godinu

Svakakve budalaštine mogu da se pročitaju na stranicama tog niskotiražnog propagandnog glasila koje zdušno radi u korist zapadnih interesa. Ne vidim nikakvu razliku između onoga što svakodnevno pišu hrvatske novine u svojoj antisrpskoj histeriji protiv naše zemlje i Vučića i ovih pamfleta u "Danasu". Sve je to ista bag..

Vla

pre 1 godinu

Ovi su gora bag' a, njih ne mozes prepoznati na ulicama Srbije a hrane se nasim hlebom,uzivaju u ukradenim parama

samopostovanje

pre 1 godinu

kakve veze cg ima sa srbijom?...druga drzava...cak neprijateljska...drugi zakoni...drugi sistem...drugi savez...cg nema nikakve poveznice sa srbijom sem ono 100 000 srba koji zive u cg...

Penzioner

pre 1 godinu

Sa Crnom gorom bi trebalo prekinuti diplomatske veze!

pera

pre 1 godinu

bolji vic nisam čuo, Srbija ima obraz ....a Vi....

Bane

pre 1 godinu

crna gora i čast nemaju dodirnih tačaka. Poturali su svoje žene Turcima, Talijanima, Šiptarima, sad svim nato fašistima...Znači šljam bili i ostali!

deda Raša

pre 1 godinu

Ne može Crna Gora spasavati obraz Srbije jer nije ni svoj sačuvala. Ovo samo dokazuje da su Crna Gora Sev.Makedonija i Bugarska stupanjem u NATO izgubili i obraz, pravo na svoj stav i mišljenje i još mnogo toga.

Pera

pre 1 godinu

Obraz je obraz !!!!! kažu Crnogorci a ja kažem da svako brani ono što nema. Oni već odavno ne znaju šta je to obraz, ali ga zdušno brane i gle čuda, spašavaju i Srpski obraz. Alal Vi bućak sokolovi.

Ljuba

pre 1 godinu

Crnogorci bagra, nisko tirazni list DANAS, bagra, nezna se ko je gori onaj sljam od jedno 200.000 crnogoraca na celu sa kriminalcem Đukanovicem ili ovaj list koji vodi isto kriminalac i lopuza Đilas.

Građanin

pre 1 godinu

Ne "Spasili obraz" nego zabili nož u leđa kao i uvek, ništa novo.

Gedza

pre 1 godinu

Ovde je detonirana planina Starica O OVOME PISI DJV SETACU ACINE KOZICE... P*CKO!!!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija