• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

06.06.2022

20:24

TAJKUNSKI MEDIJI PRIZIVAJU ZLO! Raduju se teškim vremenima za građane Srbije! (FOTO)

Printscreen

Politika

TAJKUNSKI MEDIJI PRIZIVAJU ZLO! Raduju se teškim vremenima za građane Srbije! (FOTO)

Podeli vest

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, obratio se večeras građanima Srbije u Dnevniku na RTS-u povodom sve strašnijim pritiscima na Srbiju i otkazanoj poseti Sergeja Lavrova, za to vreme tajkunski mediji likuju i nadaju se da će građani Srbije ostati bez nafte i gasa

Da tajkunski mediji žele zlo građanima Srbije nije novina, ali do sada nikada nisu "navijali" ovako otvoreno u želji da naude svojoj zemlji. 

- Kako je stigao Lavrov, tako će i ruska nafta: Neka se spremi i gas - objavila je tajkunska Nova, aludirajući da je šef ruske diplomatije Sergej Lavrov otkazao let zbog zabrane preleta od strane Bugarske, Rumunije i Crne Gore.

Foto: Printscreen

Ovim je tajkunska Nova otvoreno pokazala da se raduje teškim vremenima koje mogu da pogode i našu zemlju.

Obraćajući se narodu večeras, predsednik Vučić je rekao da se suočavamo sa strašnim pritiscima, ali da će se boriti za svoj narod.

- Amerika uvodi vanredno stanje zbog struje. Želim ljudima da dam informaciju. Na ruskoj nafti nama je, to jest građanima Srbije je iz džepa uzeto 600 miliona dolara godišnje, zbog sankcija Rusiji. U teškoj smo poziciji. Neće biti jednostavno, ali borićemo se. Očekujem od narodne vlade da vodi snažnom ubrzanju u evroskim porocesima, ali da se ne odričemo naše politike zbog nekog poziva - rekao je predsednik.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ratko

pre 1 godinu

i treba das jebu ovaj narod kad Vucic to dozvoljava i neka i jos treba isti je vucic kao i zuta govna potpuno

Izbori 2024

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Žena mu se napila kao krava, pravila je haos na splavu"! Čitane skaj prepiske na suđenju Darku Šariću: "Odložena žurka na vodi"!
Hronika

"Žena mu se napila kao krava, pravila je haos na splavu"! Čitane skaj prepiske na suđenju Darku Šariću: "Odložena žurka na vodi"!

Samo da ovo odlično završimo, a ti gledaj to. Ovo ovde je idealno, sa bosanske strane. Ako do tad ne završiš, onda je rez varijanta, navodi se u preslušanim porukama sa Skaja, koje su juče pročitane u Specijalnom sudu na suđenju Darku Šariću (53) i ostalim optuženima za pokušaj ubistva svedoka saradnika Nebojše Jokosvića Jokse (52).

23.04.2024

16:25

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija