• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

11.06.2022

07:42

DONEO JE NOVU ENERGIJU U POGLEDU NAŠE EVROPSKE BUDUĆNOSTI! Predsednik Vučić se zahvalio Šolcu na poseti i razgovoru o bitnim pitanjima!

printscreen

Politika

DONEO JE NOVU ENERGIJU U POGLEDU NAŠE EVROPSKE BUDUĆNOSTI! Predsednik Vučić se zahvalio Šolcu na poseti i razgovoru o bitnim pitanjima!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić zahvalio se na poseti nemačkom kancelaru Olafu Šolcu i na otvorenom razgovoru o svim bitnim pitanjima

 

 

- Zahvalio sam @bundeskanzler na poseti i na tome što smo mogli otvoreno da razgovaramo o svim bitnim pitanjima o kojima nemamo uvek isti stav, ali je kancelar Šolc i pored toga doneo novu energiju u pogledu naše zajedničke evropske budućnosti i to je izvanredna poruka za sve nas na Zapadnom Balkanu - napisao je predsednik Vučić na profilu na Instagramu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
mile

pre 1 godinu

Ja koliko vidim doveo nove zahteve, uslove i naredbe.. Trebalo ga je poslati kuci cim je progovorio.

Marija

pre 1 godinu

Vučiću, ulepšao si mi dan, ne mogu da prestanem da se smejem ovoj gluposti. Naročito me je impresionirala Šolcova izjava kako će nam oni pomoći da prebrodimo energetsku krizu (kao što su pomogli i ostatku Evrope, valjda), kao i to da su sankcije prema Rusiji veoma efikasne (valjda je mislio u smislu uništenja Evrope). Jedino ostaje upitno da li se Evropa uništava namerno ili to sve rade iz gluposti.

Baća

pre 1 godinu

Hvala gospodinu Šolcu na poseti, na nemačkim investicijama i na velikom broju radnih mesta srpskih građana u tim fabrikama u Srbiji. Ali, Srbija je nezavisna zemlja, neće nikada priznati amputaciju svoje teritorije i Kosovo kao nezavisnu zemlju, niti će uvoditi sankcije Rusiji, kao prijateljskoj zemlji. A Nemci kao Nemci. Znamo se.

Mika

pre 1 godinu

To sto je Scholz zapretio da ako ne "uvedemo sankcije Rusiji" ima da povuku nemacke (77 000 radnih mesta) i austrijske (25 000 radnih mesta) investitore iz Srbije o tome Predsednik Vucic ne govori, a bome i niko se ne usudi da napise tekst...

NEBOJŠA

pre 1 godinu

ЧОВЕК ТИ ЈЕ ОТВОРЕНО РЕКАО ДА ТРАЖИ ПРИЗНЊЕ КОСОВА И САНКЦИЈЕ РУСИЈИ.А ЈЕСИ ЛИ Т И ЊЕМУ ОТВОРЕНО РЕКАО ДА ОД ТОГА НЕМА НИШТА ???АКО НИСИ КУПИ НПРЊЕ И ГОНИ СЕ !!!

Baki

pre 1 godinu

Vi kao predsednik morate diplomatski da govorite !!!!! Ništa novo i ništa dobro nije rekao Šolc za srbiju i RS. Šolc sem naredbi morate ovo morate ono !!! Moramo da uvedemo sankcije Rusiji , moramo da prestanemo da lobiramo povlačenje priznanja za nezavisno Kosovo i moramo da obostrano priznamo jwdni druge !!! Da li je Šolc normalan pa SRBIJA je priznata zemlja dok nezavisno kosovo je priznalo samo šaka jada od zemalja !!! Šolc je u Veliku Srbiju došao ds nas vređa i omalovažava sa naredbama !!!! Neka laže svoju švaburiju kako je ovo dobro za Nemačku da gladuje jer je Amerika rekla tako treba po svaku cenu.udariti sankcije Velikoj Rusiji !!!

Daca

pre 1 godinu

Predsednik Vučić nastavlja dobru saradnju sa Nemačkom, koji je započeo sa Merkelovom dok je bila kancelar.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17