• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

11.06.2022

16:36

OVAJ JE LUD STVARNO! Kurti hoće da se Beograd izvini za zločine počinjene na Kosovu!

Beta

Politika

OVAJ JE LUD STVARNO! Kurti hoće da se Beograd izvini za zločine počinjene na Kosovu!

Podeli vest

Premijer privremenih institucija u Prištini Aljbin Kurti više ne zna gde udara

Aljbin Kurti smatra da bi "Srbija trebalo da se izvini za, kako tvrdi, počinjene zločine na Kosovu tokom sukoba da bi došlo do pomirenja".

Kako je prenela prištinska Koha, on je ocenio i da su sadašnji "krhki mir", kao i dugoročni mir u perspektivi ugroženi zbog tendencija ka zamrznutom sukobu i ka blokiranju procesa normalizacije i saradnje zbog, kako je naveo "retrogradnog revanšizma".

Kurti je to izjavio u Prištini na konferenciji "Mir, bezbednost i razvoj na Zapadnom Balkanu" u organizaciji Univerzalne mirovne federacije.



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
milan

pre 1 godinu

nek promeni diler ovo mu belo nevalja mora da je miksovano.deluje mu na mozak.a i usput prvo da klekne .

MrKamenjarac

pre 1 godinu

....NIJE ON LUD,ON JE GNJIDA A JUCER JE DOBIO INSTRUKCIJE OD STRICA SOLCA....

petar

pre 1 godinu

Možda je lud a možda i nije. Njega tako uče iz demokratske Evrope. Iz imperije laži.

Rade R

pre 1 godinu

Tu budalu, kurtija, treba lepo našamarati da bi shvatio neke mnogo proste stvari, proste za normalne ljude!

Dragan Dubonjac

pre 1 godinu

Kurtiju savetujem da promeni liferanta jer ovaj koji ga ovih dana liferuje mnogo "siri" "proteine" , covek prica same nebuloze strasno . Neznam kako bi bilo da se kurti izvine Beogradu na ubijanju Srba i njihovim porodicama kao i porodicama onih koji su sluzili za "rezervne delove za bogate " u Zutoj Kuci u Albaniji ! kurtiu bi bilo bolje da se pokrije usima jer bi mu ovakve izjave mogle da se obiju o glavu , u politickom smislu vojno ionako nema nikakve sanse !

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija