• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

13.06.2022

17:56

GRADSKI ODBOR SNS-a DONEO JEDNOGLASNU ODLUKU! Aleksandar Šapić predložen za GRADONAČELNIKA Beograda!

Tanjug/Jadranka Ilić

Politika

GRADSKI ODBOR SNS-a DONEO JEDNOGLASNU ODLUKU! Aleksandar Šapić predložen za GRADONAČELNIKA Beograda!

Podeli vest

Gradski odbor SNS Beograda na danas održanoj sednici doneo je jednoglasno odluku da za gradonačelnika Beograda predloži prvog na listi "Aleksandar Vučić - Zajedno možemo sve", Aleksandra Šapića

Gradski odbor je saopštio da će Lista "Aleksandar Vučić - Zajedno možemo sve" nastaviti da vodi odgovornu i domaćinsku politiku u Beogradu, a sve u interesu građana koji su nam na prvom mestu i koji su nam dali svoje poverenje na izborima.

- Od gradonačelnika očekujemo da marljivo i vredno radi na novim i započetim projektima, izgradnji infrastrukture, na rešavanju komunalnih problema, da građanima obezbedi još bolje uslove života, i da sledi politiku koju vodi predsednik Aleksandar Vučić, a to je politika mira, stabilnosti, razvoja i prosperiteta - navedeno je iz GO SNS Beograda.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Pera

pre 1 godinu

osoba koja je ilegalno gradila dok je bila na funkciji .. umesto u zatvor .. postaje Gradonacelnik Beograda ...

Kaca

pre 1 godinu

Aleksandar Sapic kao bivsi uspesni sportista, kao osnivac fondacije za lecenje dece koja su bolesna, covek bez mrlja u svojoj proslosti u svom radu je jedan izuzetan kandidat za gradonacelnika.

Branislava

pre 1 godinu

Gospodin Šapić je prava osoba koja treba da se predloži za izvršenje ove funkcije. Jer je pokazao koliko je požrtvovan i koliko mu je stalno do građana kakk Beograda tako i Srbije.

Jovanka

pre 1 godinu

Velika podrska za Sapica čovek koji ce veoma uspesno odradjivati svoj posao!

Milena

pre 1 godinu

Beogradski odbor SNS je doneo jednoglasnu odluku da kandidat za gradonačelnika Beograda bude Aleksandar Šapić. Koji će biti predložen i od strane predsedništa SNS. On je to svojim znanje, voljom i energijom kao predsednik opštine Novi Beograd pokazao.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija