• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

15.06.2022

12:46

Kako vas više nije sramota da stalno ponavljate laži i da se pravite naivni?!?

printscreen

Politika

Kako vas više nije sramota da stalno ponavljate laži i da se pravite naivni?!?

Podeli vest

Novinarka N1, tokom razgovora predsednika Aleksandra Vučića sa medijima na obilaznici oko Beograda, izjavila je kako taj medij nikada nije napadao Danila Vučića iako je neposredno pre toga baš na televiziji N1 gostovao novinar Vukašin Obradoviić, autor sramnog teksta u kome je napao predsednikovog sina

U tajkunskom listu "Danas" juče je objavljen tekst pod naslovom “Tramp Junior, Hanter Bajden i Danilo Vučić”, koji je potpisao novinar Vukašin Obradović i u kome je po ko zna koji put napadnut sin predsednika Aleksandra Vučića, Danilo Vučić. Ni to im nije bilo dovoljno, pa je Obradović bio i gost u jutarnjem programu N1. Ipak, novinarka N1 upitala je danas predsednika Srbije kada su oni to napadali njegovog sina Danila Vučića

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je nakon otvaranja sektora B5 obilaznice oko Beograda prokomentarisao napade na njegovog sina Danila od strane tajkunskih medija.

– Što se tiče napada na mog sina, šta da vam kažem, više govore o sebi pošto ga "ne napadaju" više ni za šta. Kako su rekli, ja diskriminišem Novu S, N1. Diskriminišem ih tako što im svaki dan odgovaram na pitanje. Napadali su mnogo puta. Sad da li je Nova S ili N1, vlasnik je isti – rekao je predsednik, a novinarka N1 bez imalo srama i stida upitala: 

- A kada smo ga mi to napadali?!

Da je ovo samo još jedna od manipulacija i pokušaja obmane građana dokazuje i da je portal N1 jutros preneo izjavu Vukašina Obradovića iz Danasa, autora jučerašnjeg teksta pod naslovom Tramp Junior, Hanter Bajden i Danilo Vučić, koji je gostovao u jutarnjem programu N1 i govorio upravo o Danilu Vučiću. 

Očigledno je da tajkunske medije i novinare nije sramota da stalno ponavljaju laži i da se prave naivni! 

Foto: printscreen

Podsetimo, u pomenutom tekstu tajkunskog lista Danas još jednom je izneseno niz lažnih optužbi na račun predsednikovog sina Danila Vučića, a napravljena je i paralela sa sinovima Donalda Trampa i Džozefa Bajdena, navodeći da strani mediji pišu o deci američkih političara.

Važno je spomenuti da se u slučaju Trampovog i Bajdenovog sina mediji ne koriste najgnusnijim lažima kao što je slučaj kada je u pitanju Danilo Vučić, ali to je “Danas” vešto prećutao.

Ipak, na kraju teksta se nalazi rečenica koja je pokazala da tajkunski mediji zaista nemaju srama: "Danila Vučića medijski zloupotrebljava, i to u političke svrhe, jedino njegov otac i niko drugi".

Ovim su potvrdili da njihova mržnja zaista ne poznaje granice, pa da se tako ne libe da iznesu potpuno sumanute laži na račun predsednika i njegove porodice. Naravno, građanima je jasno da je cilj tajkunskih medija da preko porodice zapravo udare na predsednika Vučića, jer im smeta jaka i uspešna Srbija koju je stvorio.

Foto: printscreen

Ipak, najsramnije od svega je što tajkunski mediji besomučno lažu da ne napadaju porodicu predsednika Vučića, uprkos činjenici da je na portalu Nova S za samo dve godine postojanja objavljeno čak 85 tekstova u kojima je bio tema ili je samo pomenut (tagovan) Danilo Vučić, dok je izbrojano ukupno 89 tekstova u kojima se pominje brat srpskog predsednika Andrej Vučić.

Foto: Informer

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
deda Raša

pre 1 godinu

Vučić mi po ovim pitanjima uopše nije jasan. Zašto protiv OVAKVIH ne podnosi TUŽBE? Pa u zapadnim zemljama, posebno u Americi jedva čekaju da ih neko napadne lažima i to pretvore u veliku novčanu dobit. Ako neće takvu dobit, neka ih pokloni nekoj od ustanova za zbrinjavanje obolelih od raka i sl. Ovakvim poput OVOG OVNA jedina mera koju bi osetio je NOVČANIK. Zaista je jadan.

Veljko M

pre 1 godinu

deda Raša: Toliko laži se iznosi na TV N1 da bi Vučić morao svaki dan da se sa njima tuži. On ima daleko važnijih poslova nego da vodi sudske postupke sa lažovima.

Penzionerj

pre 1 godinu

Ništa novo o karakteru tih medija i nazovi novinara. Da imamo pravo sudstvo i tužioce to se nebih dešavalo da svako lupeta i vredja kako hoće. Takodje, šta bi o poreklu imovine. Debele plate a Veliki ladoleži kao i ostali.

Marina

pre 1 godinu

Džaba se sad prave Englezi kad cela Srbija koliko puta su novinari N1 javno napadali Vučićevu porodicu.

Romanija

pre 1 godinu

Pa gotovo svaki dan neko gostuje na TV N1 i sina predsednika Vučića povezuje sa kriminalcima i ako za to nemaju nikakav dokaz.

Nešo N

pre 1 godinu

Mogao bih tri dana da nabrajam one koji su gostovali na TV N1 i koji su sina predsednika Vučića povezivali sa nekakvim kriminalom i ako za to nisu imali ama baš nikakva dokaz.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija