• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

21.06.2022

11:08

EKSKLUZIVNO SAZNAJEMO! Kreće pakao za Srbe u UN! Alkalaj traži da Generalna skupština UN osudi "genocid" u Srebrenici

Beta

Politika

EKSKLUZIVNO SAZNAJEMO! Kreće pakao za Srbe u UN! Alkalaj traži da Generalna skupština UN osudi "genocid" u Srebrenici

Podeli vest

Stalni predstavnik BiH u UN Sven Alkalaj podneće inicijativu kojom će tražiti da Generalna skupština UN osudi "genocid" u Srebrenici

Alkalaj, pozivajući se na presude generalima Mladiću i Krstiću, traži da se 11. jul proglasi za svetski dan "genocida", a da se Republika Srpska označi kao tvorevina nastala na ovom zločinu!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Pera

pre 1 godinu

Genocida nije bilo a mogu da osudjuju sta hoce. Doticni bi mogao da prouci istoriju i upozna se sa mukama Olge Alkalaj. Sa kim se i protiv koga borila. Smrt fasizmu!

goranbojanovic

pre 1 godinu

Šta će mo sa Aušvicom i Jasenovcem. Pojela maca.Njemci peru svoju prošlost preko Srba.

Baća

pre 1 godinu

U čije ime govori Alkalaj? Očigledno u ime SDA. Tako da se lepo vidi kako bi funkcionisala "građanska" BiH. Onako kako se hoće "građanima" muslimanske veroispovesti. BiH ide prema raspadu. Živi bili pa videli.

Bošnjak s velikim B

pre 1 godinu

Ne brini se ti za BiH,nisam ni ja 90ih kad su je svetosavski teroristi napali? Brini se ti za srbiju,imaš puno više razloga!

jova

pre 1 godinu

Jel' u svoje ime ili iza njega stoji citava FBiH,bez RS?

Pera

pre 1 godinu

Alkalaja treba podržati i savetu bezbednosti dati presretnuti razgovor klintona I alije u kom klinton traži 5000žrtava da bi bombardovao srbe! U srebrenici glavninu žrtava pobili su pripadnici britanskog sas koi su tamo bili tajno stacionirani maskirani u uniforme un o čemu svedoče holandski vojnici a alijini specijalci su ubijali muslimane što je protumačeno kao međusobnim sukobom muslimana u povlačenju što nije istina sas i alijini su ispunjavali klintonova zahtev o nekoliko hiljada ubijenih pa je sva konstrukcija srebrenice usmerena ka srbima što je velika organizovana laž!! Za genocid treba da odgovaraju oni svi su ga i počinili klinton alijy kisindžer bler soros tito2..amerikanci jevrei englezi sarajevski muslimani...!

Daneee

pre 1 godinu

Republika Srpska treba i mora da ukine granice sa Srbijom mismo jedan narod nedopustimo da nas podijele

savakiwi

pre 1 godinu

Alkalaj.Opet Jevrejin.Šta oni imaju protiv nas Srba? Naravno ovaj komentar ne smete da objavite.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17