• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

29.06.2022

19:37

MI NEMAMO VIŠE KUD! Molim one što diriguju Kurtiju da svoju bahatost i aroganciju malo spuste, da poštuju prava onih što su ih već ubijali i da to ne ponavljaju! (Video)

Tanjug

Politika

MI NEMAMO VIŠE KUD! Molim one što diriguju Kurtiju da svoju bahatost i aroganciju malo spuste, da poštuju prava onih što su ih već ubijali i da to ne ponavljaju! (Video)

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao sa sa specijalnim izaslanikom EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslavom Lajčakom, a potom se obratio javnosti

- Već godinama trpimo laži i nemam problem da to kažem. Miroslav Lajčak radi svoj posao, ali sam mu sve rekao. Danas je Vlada u Prištini donela sledeće odluke. Uveli su pravilo da izdaju nekakve papire umesto srpskih ličnih karata, to je jedna odluka, a druga odluka je da ukidaju naše tablice i uvode RKS. Za to imaju podršku pre svega Nemačke i Velike Britanije. Cilj je nova "Oluja", proterivanje Srba. Nije mi problem što misle da smo mi glupi, već je problem što misle da su mnogo pametni! Oni računaju na to da će svi Srbi tako da napuste svoja ognjišta. To smo već imali prilike da vidimo ranije. Kada su nam palili crkve i manastire, proterivali narod. Tek 2013. dobijamo Briselski sporazum koji nije bio nimalo lak. Od tog sporazuma Srbi su ispunili sve što je trebalo, a Priština ništa. Kako je moguće da Međunarodna zajednica ćuti na to što nije formirana ZSO? Ali zato kad Srbi okače baner sa natpisom ZSO, zamislite, samo baner, za to se ide u zatvor. Sedam, osam puta su upadali na sever sa dugim cevima i oklopnim vozilima. Nastavlja se pravno nasilje nad Srbima. Sve što govorim vama rekao sam i Lajčaku.

Oni spominju međunarodno pravo u Ukrajini, puna su im usta, a kada spomenete samo rezoluciju 12 44, oni gledaju zaprepašćeno. A u toj rezoluciji se spominje baš teritorijalni integritet i suverenitet. Naš narod na KiM neće to više da trpi, razgovarao sam sa njima. Dali su nam rok za tablice do 30. septembra, što znači da planiraju novi napad već 1. oktobra. Nazvaće tu akciju kako god, ali da znate, podržali su ih predstavnici Kvinte. Ovde više nema ni dijaloga ni razgovora. To ne žele ne samo Albanci sa KiM već i njihovi mentori. Oni nama kažu: Kosovo je za nas nezavisno. A gde to piše? Zašto onda to ne sprovedete do kraja? Četiri i po meseca slušam kako će napasti Bosnu, Crnu Goru, bilo koga. Dosta mi je više toga. Suština je u tome da Zapad sebi dozvoljava da može sve što im padne na pamet i sve je na pravu zasnovano što oni kažu, mada nema nikakve veze sa pravom i pravdom. Sram vas bilo za sve što radite. Izazivate krizu ovde namerno. Kad god vidite da je srpska ekonomija ojačala, vi nas gurate i gurate još malo. Sada se već u vazduhu držimo, a vi hoćete da gurnete još dalje. E pa ne može više. Mene ne interesuje ovaj što misli da donosi odluke, već me interesuju oni što diriguju. Ja ih molim da svoju bahatost malo spuste i poštuju prava onih koje su već ubijali.

Foto: Tanjug

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić

Biće teški leto i jesen. Mi nemamo više kud. Deset godina niko ništa ne nudi, samo hoće da pristanemo na ono što su oni već odlučili. Gledaju kako će da proteraju naš narod. To već rade deset, dvadeset godina. Naš odgovor biće trezven, ali ubitačan i istinit. Nikakve vojne akcije nećemo da preduzimamo, ali ih molim da ne pokušavaju da otimaju imovinu našem narodu i da ih proteruju. To je naša najveća molba. Verujem da imaju dovoljno vremena do 30. septembra. Mislim da mi je ovo najoštrija konferencija koju sam u životu održao, ali održao sam je sa osmehom. Došao sam da kažem da sam im sve rekao u lice - rekao je Vučić.

Nema više dijaloga, hapse ljude zbog zastavice u automobilu

 

- Uhapsili su čoveka što je imao srpsku zastavicu u autu. Pa šta sad, rekao sam Miroslavu Lajčaku, ti sad ideš sa zastavicom Slovačke i treba da te uhapse. Nema tu više dijaloga. Mi njih molimo. Oni prete, a mi njih molimo. Kurti bi voleo da sanja da je Zelenski. Ne brine mene on već oni koji to diriguju, moja poruka je njima upućena. Oni misle da nije nikada kraj uništavanja Srbije.

Diplomatija i istina jedino oružje

 

- Mi nemamo drugo oružje osim istine. Molim one koji se trude da završe kosovski problem da paze da im Putin ne bi ispostavio još pet Kosova. Ja neću da ćutim, Vlada će biti uskoro formirana i Vlada može da donese drugačiju odluku. I Skupština isto. Bolje da me nema nego da me vređaju oni koji imaju manje inteligencije. Imamo i petu zemlju koja je povukla priznanje Kosova. Čekamo samo da uđu u proceduru za pristupanje nekoj organizaciji da im to pokažemo.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Milan

pre 1 godinu

Odlicno...i svaka cast.Strani sam drzavljanin da nebude zabune.Srbija ima pravog coveka.Neka nastavi tako.

Drina

pre 1 godinu

Milan: Znaju to građani Srbije i zbog toga mu daju ogromnu podršku.

Ljubiša

pre 1 godinu

Da Informer ne cenzuruše drugačija mišljenja, video bi ti tu "ogromnu podršku"

Crni

pre 1 godinu

Srbi su miran narod ali ne treba nas dirati i izazivati jer cemo u svakom momentu braniti svoje i necemo dati na sebe

Branko N

pre 1 godinu

Crni: Srbi neće dozvoliti da ih neko progovi sa njihovih vekovnih ognjišta.

desimir

pre 1 godinu

Zahvaljujuci izdajnickoj politici Borisa Tadica i Vuka Jeremica, ovde smo gde jesmo.

MilisavBK

pre 1 godinu

Нас државни врх ће учинити све, да пре свега мирним стедствима застити насе сународнике на КиМ.

Nina

pre 1 godinu

Jasno je da Vucic dominira i da se Srbija vodi iskljucivo istinom.

Maja

pre 1 godinu

Ovako se brani Srbija! Puna podrška predsedniku!

Sanja

pre 1 godinu

Predsednik nikada odlučniji nije bio. Srbija se više nikoga ne boji. Neka im je rekao!

Alek

pre 1 godinu

Predsednik Vučić im je sve lepo rekao,sad neka se cesaju.

Aca

pre 1 godinu

Srbija nije kao sto je bila pre 10 godina,sada smo i snazniji i mocniji nego ranije,treba objasniti kurtiju da smiri strasti i da ne pravi haos bez razloga

Andra 92

pre 1 godinu

Predsednik Vucic ih je razbucao i postavio tamo gde im je i mesto. Srbija i Srpski narod mogu biti srecni sto imamo za Predsednika pravog coveka! Kosovo i Metohija je oduvek bila sveta Srpska zemlja!

Visnja

pre 1 godinu

Nece Srbija dozvoliti novi pogrom nad srskom narodom, nije Srbija slaba kao sto je bila za vreme Tadića i ostalih, kada su KiM nudili.

Filip

pre 1 godinu

Srbija je danas jaka država koja ume svakome da odgovori.

Alek

pre 1 godinu

Predsednik Vučić im je sve rekao u lice, sad neka se cesljaju.

Andra 92

pre 1 godinu

Srbija i Predsednik Vucic nece nasesti na provokacije, vec cemo odlucno da odgovorimo kao prave patriote!

Mladen

pre 1 godinu

Srbija sve radi da zaštiti svoj narod ali i da sačuva mir i stabilnost, nemojte nas terati da bude drugačije.

Una

pre 1 godinu

Samo se pitam gde je kraj njihovoj bahatosti, ali ne bih im savetovao da se igraju sa našim narodom, ne vi se ni malo dobro proveli.

Jovan

pre 1 godinu

Šiptari ne shvataju da nasilje ne vodi ničemu, i da iz nasilja deblji kraj jedino oni mogu da izvuku.

Urke

pre 1 godinu

Malo su se zaigrali rata ali onako bratski savet za naše neprijatelje. Ne igrajte se sa Srbijom.

Mare

pre 1 godinu

Nećemo trpimeti iživljavanje dirigovano iz Prištine. Srbija će stati uz svoj narod na KiM.

Sanja

pre 1 godinu

Besramno krsenje prava na opstanak Srba na Kosovu je podrzan od strane dela zapadnih zemalja, koje licemerno brane prava Ukrajinaca a za otimanje dela Srbije i etnicko ciscenje Srba sa Kosova, ne mare. Licemerstvo u pravom obliku.

kole

pre 1 godinu

Srbija više nije slaba zemlja kao što je to bio slučaj 2012-te godine i sada ne dozvoljava nikome da je gazi

Goran

pre 1 godinu

Srbija sigurno neće dopustiti da bilo ko naš narod na našoj teritoriji teroriše, to je valjda svima jasno?

ratko

pre 1 godinu

jel dovoljno sad jasno da nas put nije ka EU i daj vise jednom to kazi ,gde da idemo sa tim nacistima ,sa onima zbog kojih nasa deca i ljudi umiru od raka ,od bombardovanja uraniumom ,dosta vise sa tim evropskim putem

Lazar

pre 1 godinu

Mir i stabilnost su prioritet za našu zemlju ali ne na štetu našeg naroda, za sve postoji crvena linija!

Silvija

pre 1 godinu

Izgleda da su se malo zaigrali, neka im neko objasni pre nego što po njih bude kasno.

Lana

pre 1 godinu

Samo treba reći, da predaja nije opcija i neće nikada biti!

Ivana

pre 1 godinu

Unose nemire medju nas narod na juznoj pokraji i misleci da ce tako da izguraju svoju ideju. Sramno je da cute na sve zahteve Beograda, to vise nije dijalog, to je teror nad nasim narodom.

Milutin

pre 1 godinu

Trebamo da se brzo pripremimo za rat sa šiptarima.rusija će pomoći 1000% sa njigovim kindžalima i dok kažeš kek kosovo je ponovo srpsko.šiptari nisu neki borci a i videlo se 1999 godine.kad krene 400 tenkova na kosmet svi će da se razbeže po albaniji i makedoniji.nestaće bobstil baza u trenu.rusija je sa nama a i njihovi raketni sistemi su u srbiju.

Ja

pre 1 godinu

Takvi nepismeni ratohuskaci poput tebe ce prvi da pobegnu. Koji Rusi, oni ni Ukrajinu ne mogu dobiti, a 99-e su nas izdali. Neverovatno da je neko toliko bolestan da zeli da ratuje zbog tablica i licnih karti, a na kraju krajeba Srbi juzno od Ibra koriste kosovske tablice i licne karte.

Sanja

pre 1 godinu

Predsednik se pokazao još jednom odsečno i zaštitnički, jednom reči stavio je sve na svoje mesto.

Ivana

pre 1 godinu

Nije Srbija kao sto je bila do 2012.Srbija je jaka zemlja koja nije vise glupa ,i nece trpeti vise ni jedan nasili pokret.Srbija je jaka zemlja i svi koji budu prootiv nas nece se provesti lepo jer dosta smo lekcija do sada naucili.

Marko

pre 1 godinu

Dosta je bilo Kurtija i njegovih nerealnih izvoljevanja, Srbija je spremna za svaki dogovor, a albanska strana niti poštuje nijedan dogovor, niti ima nameru

Ivana

pre 1 godinu

Srbija je jaca nego ikada i verujte nece se lepo provesti svi zlikovci koji Srbima misle zlo.

Marko

pre 1 godinu

Sve što je rekao Vučić, sve je na mestu. Svaka reč. Dosta je bilo gaženja i ponižavanja Srbije, a tolerisanja bahatosti kosovskih terorista koji sada glume nekakve političare.

Caja

pre 1 godinu

Zapad nema meru u licemerju sto podrzavaju i tolerisu svaku torturu na Severu KiM.

Ivana

pre 1 godinu

Vucic je covek kakvog do sada nismo imali.Vucic je ljudina i mozete samo da zavidite jer se necete lepo provesti ako krenete haosima na severu KIM.

mila

pre 1 godinu

Istina je uvek najmočnije oružje, verujemo da će istrajnost, strpljenje i diplomatija doneti rezultate, mi nikad nelemo odustati od KiM i svog naroda koji tamo živi

Ivana

pre 1 godinu

Zalažemo se za dijalog, zalažemo se za poštovanje međunarodnog prava, borimo se protiv nepravde i licemerja Zapada,poštujemo potpisane sporazume, ne reagujemo na konstantne provokacije Šiptara i onda mi ne valjamo, a oni su dobri? Sram ih bilo. Razlika između Srbije danas i Srbije pre 10 godina je ogromna. Ne podcenjujte nas.

Bojana

pre 1 godinu

Direktno , odsečno, iskreno, ispravno. Svaka čast Vučiću. Oni provociraju, a mi "udaramo" argumentima i činjenicama. Srbija nije za gaženje. Srbija nije vreća za udaranje. Ovo što Zapad radi je za svaku osudu.

Sofija

pre 1 godinu

Srbija neće dati na sebe.Sve im je lepo rekao predsednik!

Olja

pre 1 godinu

Vučić je pametan čovek, patriota, neko ko se usuđuje da stvari nazove svoim imenom, ko se ne plaši da se bori za svoju zemlju i svoj narod, ko se istinom bori protiv laži i licemerja zapadne demokratije. Ne možemo protiv sveta, ali ne može ni taj svet protiv nas kako je nekada mogao.

Lav

pre 1 godinu

Mir i stabilnost su prioritet za Srbiju, ali postoji granica. Nije više Srbija zemlja od pre 10 godina. Sve je lepo rekao Vučić, pa sad nek se češaju.

Cica

pre 1 godinu

Opstrukcija Prištine prema Srbiji i KiM moze da se podvuče pod genocid.potrebno je hitno reagovanje EU, nema odustajanja. Srpska zemlja nije tikva bez korena

Toma

pre 1 godinu

Ovako se to radi. Hrabro i odlučno, bez uvijanja i bez puzanja pred moćnicima koji misle da su mnogo veliki i da imaju prava da se igraju sa subinom jednog naroda. Oni koji su teško pogazili međunarodno pravo, bespravno i besramno narušili integritet i suverentet Srbije i koji štite teroriste, nemaju prava da nam sole pamet. Šta sve tolerišu šiptarima, to ni pas maslom ne bi mogao pojesti.

Vera

pre 1 godinu

Vučić im je pljusnuo istinu u lice, svako ko se drzne da napadne Sever KiM provešće se ko bos po trnju.

Sova

pre 1 godinu

Ma strasno. Sta vi mislite? Da je Srbija tako mala i slabasna kao sto je bila? Prevarili ste se, budite sigurni.

Snezana

pre 1 godinu

Definitivno treba sa njima drugacije...kakvi pregovarci..kakva EU!

Sova

pre 1 godinu

Ako vidite da se nesto pusi, a nije sezona grejanja... to se oni puse od Vucica!!! Sad ih je pogasio.

Srdjan

pre 1 godinu

Predsednik je ostro i argumentovano odgovorio Zapadu na njihovu provokaciju i teroristicko cedo KIM ali moraju da znaju da se ne odricemo naseg teritorijalnog integriteta po cenu zivota.

Doza

pre 1 godinu

Srbija nije vise ona ista iz 2012. godine. Vreme bi bilo da shvatite Srbiju ozbiljno.

Predragm

pre 1 godinu

Vucicevi rusofili ajde svi po ranac sa ekplozivom pa na Kosovo pravac Bondstil. Na celo tih kolona sa tenkovima da bude Vucicev, Seseljev, Vucicevic, Mitrovicev, Vucelicev sin. A mi cemo da idemo na Brankov most da ih podrzimo i branimo Kosovo.

Predragm

pre 1 godinu

Vucicevi rusofili ajde svi po ranac sa ekplozivom pa na Kosovo pravac Bondstil. Na celo tih kolona sa tenkovima da bude Vucicev, Seseljev, Vucicevic, Mitrovicev, Vucelicev sin. A mi cemo da idemo na Brankov most da ih podrzimo i branimo Kosovo.

Sajko

pre 1 godinu

Oduvek su se trudili da nas kinje i ponizavaju. nekada je uspevalo manje nekada vise, ali tome dolazi kraj! Pravno smo ravnopravni sa ostalim zemljama. Posujemo svaki sporazum i dogovor!!!

Sokna

pre 1 godinu

Oni jedino oruzje kojim se koriste su duge cevi, a nase glavno oruzje su reci i dela!

Sara

pre 1 godinu

Pod pritiscima do sad nismo poklekli, pa ni sad nećemo. Diplomatiju biramo kao oružje! Jedino što tražimo je pošten pristup i bez dvostrukih aršina.

Tamara

pre 1 godinu

Srbija vise nije zemlja koja je bila do 2012! I Vucicu hvala na tome! ??????

Ana

pre 1 godinu

Srbija vise nije zemlja koja cuti. Vucic nikom ne cuti vec saspe sve u lice, svidelo se to nekom ili ne, ali necemo dozvoliti ucene.

Vukašin

pre 1 godinu

Dosta smo trpeli svašta i svakoga! Posle ovog Vučićevog rešetanja po zapadnjačkim licemerima nekako mi je srce na mestu!

Merima

pre 1 godinu

Mogu zemlje Kvinte da pričaju koliko hoće o nezavisnosti Kosova a potpuno je jasno da bi ono to moglo biti samo kada bi Srbija priznala nezvisnu državu KiM što ona nikada neće učiniti.

Mila

pre 1 godinu

Srbija vodi politiku mira, uzajamnog poštovanja i razumevanja, politiku dijaloga, razgovora i dogovora ali nikada neće dozvoliti da bilo ko sa njom razgovara jezikom ucena i ultimatuma.

Ivana

pre 1 godinu

Dokle vise da nas neko maltretira.Bravo presednice Vucicu.

Ivana

pre 1 godinu

Ma ne može nam niko ništa ... Bravo za predsednika, sve je tako kako je rekao.

Ivana

pre 1 godinu

Odavno pokušavaju da nas unište, ali neće moći. Srbija ima ljude na vrhu sa predsednikom države koji nikada neće dozvoliti da nas proteraju sa naše teritorije. Oluja nikad više!!!

Ivana

pre 1 godinu

Vucic je Presednik kakvog do sada nismo imali na sve ima odgovor ali i resenje.

crosdu

pre 1 godinu

Kosovo je suverena država, a to što Srbija ne priznaje suverenitet Kosova je problem same Srbije. Nema u Srbiji ni jednih drugih tablica na vozilima, niti se bilo koji državljanin Srbije koristi dokumentima neke druge države. Prijetnje koje upućuje Vučić, mogu se najprije obiti njemu o glavu!

Pera

pre 1 godinu

Interesantno je da niko ne spominje dogovor Tita i Enver Hodže, kada su 1948 uvezli oko milion albanaca, isterali 200,000 srba i nikada im nisu dozvolili povratak. Svaka čast Predsedniku Vučiću, ima i pamet i hrabrosti koju nema cela Evropa zajedno. Ne dajemo Kosovo. Tačka.

Glasinac

pre 1 godinu

Svima mora biti jasno da je Srbija sposobna da zaštiti svoj narod koji živi na KiM.

Glasinac

pre 1 godinu

Nema više ni novih "Oluja" ni novih "Bljkeskova" i to moraju svi da znaju.

Veljko M

pre 1 godinu

Međunarodna zajednica mora da zna da Srbija neće dozvoliti dea neko progovi Srbe sa KiM.

Vesna

pre 1 godinu

Vučić je juče tako transparentno sasuo istinu u oči Zapadu i zemljama Kvinte, da mogu samo da kažem svaka čast. E, tako se brani Srbija.

jeka

pre 1 godinu

Vučić im je lepo odgovorio, bravo predsedniče nema sa nama zajebancije ko kako hoće!

Aca

pre 1 godinu

Jeste Srbija mala zemlja ali ne znači da ce dozvoliti da je gaze!

Marko

pre 1 godinu

Sasuo im je predsednik istinu u lice, dostojanstveno i hrabro i odlučno. Dao im je do znanja da Srbija nije neko sa kime mogu da se igraju i manipulišu

Mirko

pre 1 godinu

Nece se lepo provesti ako krenu sa tim,Srbija im necw ostati dužna!!

Dejan

pre 1 godinu

Zapad se ponasa iracionalno kada je u pitanju nasa drzava

Marija

pre 1 godinu

Srbija je birala i izabrala najboljeg i zato ce uvek braniti svoj narod.

Dejana

pre 1 godinu

Srbija nece dozvoliti ponizenja niti ucene. Cuvacemo interese srpskog naroda na KiM

Aki

pre 1 godinu

Kurti neće nikog ucenivati a najmanje Srbiju i Vučića

Dule

pre 1 godinu

Necemo dozvoliti novu Oluju, Srbija je jaka zemlja i borice se za svoje stavove i svoj narod,dosta su nas gazili,tome je dosao kraj.

Nikola

pre 1 godinu

Niko ne može Srbiju da ponižava, to nikada nećemo dozvoliti. Dovoljno smo jaki da brinemo o našem narodu i uveć ćemo štititi naše ljude na KiM.

Dule

pre 1 godinu

Nije Srbija vise ona slabasna zemlja od pre desetak godina, sada imamo predsednika i vlast koja se bori za svoj narod za svoju zemlju i nece dozvoliti da iko stane na put nasoj misiji da obezbedimo mir i stabilnost i da budemo jos jaci.

Dule

pre 1 godinu

Vec godinama trpimo lazi i slusamo razna obecanja, predsednik im je u lice rekao sve,bas onako mirno i stalozeno kako on ume,sada neka se dobro razmisle sa kim imaju posla, mi jesmo mala,ali smo veoma jaka i slozna zemlja i narod kad treba da branimo svoje.

Danijel

pre 1 godinu

Koliko je samo energije i strpljenja potrebno za borbu protiv zapadnih lutkara na cijim koncima visi Kurti i nada se da ce ovi sve uraditi u njegovu korist. Izgleda da se sve bas tako odvija, buskaju protiv Srbije bez prestanka i nadaju se otcepljenju KiM. Jedini faktor na koji nisu racunali je Vucic i njegova ljubav prema svojoj zemlji.

miki

pre 1 godinu

Nece se lepo siptari provesti ako se zamere Srbiji

Jelena S

pre 1 godinu

Vučić im je svima održao lekciju! Pokazao je kako se istinom bori za svoj narod! Mnogo nam je nepravde priredjeno i velika je sramota sto Zapad cuti i dozvoljava da se takve stvari desavaju!

Makiša

pre 1 godinu

Sve što je Vučić rekao potpuno je na mestu, nema dijaloga ukoliko samo srpska strana popušta. A Kurtiju je bogami očitao bukvicu rečima "Mali kalibar".

Sara

pre 1 godinu

Srbija je postovala sve dogovore, suprotna strana prelazi sve moguce dogovore, nasa drzava pokusava mirnim resenjem da uspostavi dogovor. Ali ukoliko bude potrebe branice svoj narod i svoja prava

TM

pre 1 godinu

Priština bi trebala da spusti malo loptu i prestane sa maltretiranje srpskog naroda na KiM. Mnogo se zaigrao mali Kurti, ne radi se to tako. Bahaćenju nikom ništa dobro donelo nije.

Sladzan

pre 1 godinu

Srbija je drzava koja zeli samo mir I stabilnost nikada nikoga prva nije napadala niti dirala ali ko trazi nesto vise i dobice. Imamo pravog predsednika nase drzave Aleksandra Vucica koji sve radi onako kako i treba ne daje ono stoje nase i ima potpunu podrsku svih gradjana Srbije.

Gaga

pre 1 godinu

Srbija je neće dozvoliti da se pravi haos, boriće se za srpski narod na KIM.

milos

pre 1 godinu

Nasi ljudi na KiM ne smeju vise da trpe nasilje i maltretiranje tamosnje vlasti.

Sara

pre 1 godinu

Srbija je uvek za mir . Podrška predsedniku Vučiću.

zorz

pre 1 godinu

Ne mogu vise da se igraju sa Srbijom kao sto su se nekada igrali, nismo vise tako slabasni.

Peca

pre 1 godinu

Nije Srbija više ista kao i pre 2012 godine pa da može da je svako ucenjuje i preti. Sada imamo predsednika koji kaže ono što misli i koji neda na naš narod na Kosmetu.

Ur Nino sar Serbule

pre 1 godinu

Ako krene haos na severu Kosova i Metohije biće munjevit odgovor Srbije, zato Albanci ne igrajte se sa vatrom.

Ana

pre 1 godinu

Predssednik Vučić se uvek borio za interese naroda i za njoihovu budućnost na KIM.

Alhemičar

pre 1 godinu

Srbija ima predsednika koji ih je spržio , pa sada neke se ćešu svi i neka dva puta razmilse da li će krenuti u novi pogrom Srba , jer mi nećemo sedeti i čekati.

Emilija

pre 1 godinu

Neka im je rekao! Ta mi nismo tikve bez korena, nismo više ona Srbija od pre 10 godina.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17