• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

29.06.2022

20:35

VUČIĆ RAZVALIO LICEMERNI, BAHATI I AROGANTNI ZAPAD!

Tanjug

Politika

VUČIĆ RAZVALIO LICEMERNI, BAHATI I AROGANTNI ZAPAD!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić održao je žestoku konferenciju za medije nakon najnovijih poteza Prištine uz podršku Zapada

Vučić je nakon sastanka sa specijalnim izaslanikom EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslavom Lajčakom govorio o potezima Prištine, ali i o onima koji takvim manevrima diriguju.

- Njih ne interesuje međunarodno javno pravo! Kad govore o Ukrajini puna su im usta Povelje UN a čim pomenete Srbiju i Povelju UN, odjednom se svi zamisle, pomislio bi čovek da su Ajnštajn i Hegel koliko su im misli duboke - rekao je Vučić.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Gak

pre 1 godinu

Свака част! Сви заједно за одбрану Космета!!!

ratko

pre 1 godinu

da al to je taj bahati zapad u EU u koji necemo nikad da udjemo jer sa zlocincima necemo i kraj i reci to vec jednom nemoj stalno ponavljati nas put je ka eu, NIJEEE

Milutin

pre 1 godinu

Tako je prijatelju! Samo gas i bez milosti, jer ni oni nemaju milosti prema nama, samo ostro i dostojanstveno.

Milos Veliki

pre 1 godinu

Da nije Vucica, ne bismo mogli opstati i rasparcavali bi nam drzavu kako ko hoce. Ovako pokazujemo i da smo mudri, ali i da ne damo na sebe.

Cakana

pre 1 godinu

Ma kakvo pravo i povelje, to su dvostruki arsini i njima je stalo do svojih interesa, tako se i mi ponasajmo i gledajmo samo nase interese.

Dijana

pre 1 godinu

Sramotno je to sto zemlje Zapadne evrope svesrdno podrzavaju albanske separatiste i dozvoljavaju etnicko ciscenje Srba sa svoje svete zemlje. Pravo i pravda su izgleda samo ideal.

Rada

pre 1 godinu

Nema milosti kada se brani srpska svetinja i nase vekovno ognjiste Kosovo i Metohija.

Nadezda

pre 1 godinu

Zapad radi ono sto oni hoce, malim drzavama, pokusavaju ucenama i pritiscima da nametnu svoju volju. Danas, Srbija je daleko snaznija i jaca zemlja, borimo se za sebe, svoju drzavu i narod.

Tijana

pre 1 godinu

Zapad nikako da shvati da je Srbija ponosna i pobednicka zemlja, da se danas Srbija bori za svoj narod, svoju zemlju i drzavu i da na nikakve ultimatume i pritiske necemo pokleknuti.

Dejana

pre 1 godinu

Arogancija zapada dostigla je vrhunac. Dvostruki aršini kada je naša zemlja u pitanju vidljivi su ali je razlika u tome što Srbija nije više ona mala i slaba zemlja, već je jaka, stabilna i odlučna zahvaljujući odgovornosti i jasnom stavu Vučića.

Dejan

pre 1 godinu

Svima iz EU su puna usta pravde i prava ali samo kada je reč o njihovim interesima. Kada je reč o Ukrajini onda se priča o postovanju integriteta a niko ne pominje Srbiju. To je to licemerje zapada.

Ivana

pre 1 godinu

Srbija vise nije otirac o koji ce da se brisu oni koji za to imaju iskljucivo licni interes.

Diana

pre 1 godinu

Ponosno i dostojanstveno stojimo iza svojih stavova i uporno insistiramo na dogovoru sa kosovskim Albancima, dok nas zapadni lideri besomucno pritiskaju do krajnjih granica. Dosta vise! Oni su se borili za teritorije koje su prisvajali a koje su hiljadama milja daleko od Evrope.Mi se borimo za goli opstanak naseg stanovnistva na Kosovu.

Mitar

pre 1 godinu

Zapad je bezobziran i bahat, pod njihovim patronatom Pristinske vlasti su se opet zaigrale, toliko zaigrale da njihova igra moze da izazove nestabilnost celog regina, a Srbija nekada se nece odreci svog naroda i dela svoje teritorije, da bi zadovoljila zapad.

Ivana

pre 1 godinu

EU vise nema prostora da misli da je Srbija neka mala zemljica na Balkanu koja je usputna stanica za njihova previranja.

Ivana

pre 1 godinu

Srbija ima jasan i izricit stav o svojoj teritoriji, identitetu i podrsci svom narodu u svakom delu svoje zemlje, narocito poseban akcenat zastite prema Srbima na Kosovu i Metohiji.

Alek

pre 1 godinu

Kako su bahati i licemerni ovi sa zapada. Misle da mogu da rade šta hoće.

Vladimir

pre 1 godinu

Sa Srbijom ne može niko tako da se ponaša,na uvrede prema našoj zemlji nećemo ostati nemi.

Vladimir

pre 1 godinu

Zapad nema milosti prema našoj zemlji i narodu ali se na takav način ne može igrati sa Srbijom

Ratko

pre 1 godinu

Truli zapad, samo zato sto se dobro snalazimo sa krizom, a oni ne, ovo se i desava.

Sanja

pre 1 godinu

Zapad vodi jednu politiku kada je Srbija u pitanju,a sasvim drugu kada je u pitanju Ukrajina.Ono sto je nas stav jeste da postujemo tudje,ali najvise postujemo interese naseg naroda i Srbija donosi odluke koje su najbolje za nas narod.

Aleksandra

pre 1 godinu

Srbija danas nije slaba i nece dozvoliti Zapadu da je i dalje gaze.Zapad je jos jednom pokazao licemerstvo na delu i ocigledno se sluze dvostrukim arsinima po pitanju KiM i Ukrajine sto je nedopustivo.

Marina

pre 1 godinu

Svaka čast predsedniče sa stokom ne može drugačije samo oštro!

Ivana

pre 1 godinu

Pravo u metu i sve što je rečeno je surova istina. Svaka čast Vučiću. Treba imati petlju pa biti ovako iskren i direktan.

Olja

pre 1 godinu

Zapad se tako svesrdno bori za ukrajinski integritet i suverenitet, a tako krvnički i besramno gaze i narušavaju naš... To su licemeri i profiteri sa tog velikog i "demokratskog" Zapada. Bravo za Vučića. Razvalio ih je istinom i argumentima.

Nikolina

pre 1 godinu

Prošla su vremena kada je Srbija bila otirač, danas se borimo za sebe i svoje interese!

Kosta

pre 1 godinu

Ovako se bori za Srbiju i za srpski narod, srpsu teritoriju, srpski interes. Hrabro i direktno, Vučić ih je matirao. Dosta ste nas gazili...

Rade

pre 1 godinu

Da nije Vucica, ne bismo mogli opstati i rasparcavali bi nam drzavu kako ko hoce. Ovako pokazujemo i da smo mudri, ali i da ne damo na sebe.

Srdjan

pre 1 godinu

Ma kakvo pravo i povelje, to su dvostruki arsini i njima je stalo do svojih interesa, tako se i mi ponasajmo i gledajmo samo nase interese.

Filip

pre 1 godinu

Licemerrje zapad aje prevazišlo svaku meru. Vučič je pokakzao kako veliki lider brani interese svoje zemlje.

Kosovka

pre 1 godinu

Bolje ne može ni da se očekuje od Engleza, Nemaca i Amerikanaca! Pa, oni su sopstvene države izgradili na otimačini i eksploataciji drugih, tako da ne čudi što ,,naginju" ka Kurtiju!

Aca

pre 1 godinu

Vucic je potpuno raskrinkao Zapad i njihovo licemerje i njihove dvostruke standarde!

Aca

pre 1 godinu

Vucic je rekao apsolutnu istinu i svaka mu cast na cvrstom stavu koji je zauzeo i na odbrani interesa nase zemlje i naseg naroda na KiM!

Aca

pre 1 godinu

Licemerje Zapada je prevrsilo svaku meru i Vucic ima apsolutno pravo da im sve to kaze i u lice! Srbija nece dozvoliti novu Oluju!

Ivana

pre 1 godinu

Zajedno mozemo sve,kao sto kaze Predsednik Vucic.Zajedno smo postali mnogo jaki,uspesni i nedamo na sebe jer smo svojim trudom i radom mnogo postigli.

Vox ex populi

pre 1 godinu

U jbt! Sad se tresu svi od straha. Ima da ih nema.

kosovka

pre 1 godinu

Samo jako predsedniče, neće se niko poigravati sa našom državom Srbijom i našom teritorijom i narodom ni zapad ni razjareni Kurti!

Alex

pre 1 godinu

Samo hrabro predsedniče gradjani su uz vas, niko nece da se igra sa Srbijom!

Sajko

pre 1 godinu

Ne moze niko jednu Srbiju, mlu ali vrednui znacajnu, onu koju njen narod unacki brani, da stavlja u zadnji red. To ste mogli sa nekim prethodnim ljudima na njenom celu, sada ne ide sve istim tokom.

Bakana

pre 1 godinu

Pa tek ce da se zamisle kada ih Srbija sa Vucicem budem isprasila.

Goran

pre 1 godinu

Kosovo i Metohija je naše srce, a bez srca ne može da se živi. Nećemo da dozvolimo da bahati Zapad diktira kako njima odgovara i balavom Kurtiju.

Tamara

pre 1 godinu

Drzava Srbija je mozda mala drzava ali velikog srca svi zajedno za nasu otadzbinu na KiM i necemo dopustiti da nas neki mamlazi zezaju pokazacemo im mi ono sto su tltraze tice I da dobiju.

Caca

pre 1 godinu

Zapad ima dvostruke arsine, i s pravom je Vučić u lice rekao istinu i brani interese srpskog naroda i Srbije

Marija

pre 1 godinu

Sta traze toce i dobiti Srbija ce im pokazati prave zube jer su presli svaku meru.

Jelena

pre 1 godinu

Nikad nećemo da dozvolimo da tamo neki Zapad u saradnji sa Kurtijem maltretira srpski narod na Kosovu i Metohiji. Neka se malo smire i mućnu glavu, naš narod i teritoriju ne dajemo.

Biljana

pre 1 godinu

Lecemerni I bahati Zapad može da prestane sa dvostrukim aršinima. Nismo ćoravi, a naš narod na Kosovu i Metohiji ćemo da zaštitimo.

Filip

pre 1 godinu

Zapad ga je sad stvarno preterao. Nije mi jasno čemu sve ovo, ali Srbi na će KiM sigurno biti zaštićen.

Natasa

pre 1 godinu

Grdno se Zapad prevario ako je mislio da će Srbija da podvrgne pritiscima i da ostavi svoj narod nezaštićen.

Sara

pre 1 godinu

Medjunarodno pravo je isto za sve. Vucic nece dozvoliti da se ponizava nasa zemlja i da radi ko sta hoce po instrukcijama Zapada

Jelica

pre 1 godinu

Licemorstvo Zapada prevazilazi sve norme međunarodnog prava i ljudskosti.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija