• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. D.

05.07.2022

07:00

SUNCE GA JE, IZGLEDA, BAŠ UDARILO U GLAVU! Ćuta preti da će blokirati parlament A Skupština još nije ni konstituisana

Beta

Politika

SUNCE GA JE, IZGLEDA, BAŠ UDARILO U GLAVU! Ćuta preti da će blokirati parlament A Skupština još nije ni konstituisana

Podeli vest

Aleksandar Jovanović Ćuta, predstavnik takozvanog Ekološkog ustanka i koalicije 'Moramo', juče je zapretio blokadom Skupštine Srbije koja još nije ni konstituisana!?!

Ćuta je, naime, najavio da će 'Gazelu' preneti u parlament, aludirajući na blokade autoputa koje su takozvani ekolozi prethodno organizovali.

- U republičkom i beogradskom parlamentu zalagaćemo se za striktno sprovođenje zakona i funkcionisanje institucija. Ako se to ne bude dešavalo, imaćete 'Gazelu'! Onda je blokada jedina institucija. Ekološki ustanak je jedina organizacija koja je odmah nakon izbora izašla na proteste, ali nismo naišli na pozitivan odgovor ostatka opozicije. Prvog dana po konstituisanju Skupštine Srbije dovešću ljude iz Gornjih Nedeljica i sa njima nastaviti borbu da se usvoji zakon o trajnoj zabrani eksploatacije bora i litijuma - rekao je Jovanović gostujući na TV N1.

Aleksandar Marković, poslanik Srpske napredne stranke (SNS), komentarišući ove navode, na drugoj strani, kaže da je Jovanovićeva najava zapravo dobra stvar.

- Dobro je što će građani Srbije imati priliku da u direktnim prenosima sednica Skupštine Srbije i vide i čuju o kakvim je diletantima zapravo reč - naglašava Marković.

Ne učestvujemo u Đilasovoj tragediji

Aleksandar Jovanović Ćuta rekao je i da sve što se desilo posle izbora u Beogradu predstavlja 'apsolutnu tragediju'.

- Oni koji sebe nazivaju najvećom opozicionom grupom idu da sa Vučićem pregovaraju oko izborne volje građana. Posle izbora dogodilo se cepanje koalicije Ujedinjeni za pobedu Srbije i svađa između Vuka Jeremića i Dragana Đilasa, ali mi nemamo nameru da u tome učestvujemo. Neću da napadam Đilasa zbog razgovora sa Vučićem, ali bilo bi bolje da su se njih dvojica više sastajala u prethodnih deset godina - rekao je Jovanović.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Milkica

pre 1 godinu

Врућина је Ћуту изгледа баш ударила у главу, па мисли да може да блокира Парламент.

ratni veteran iz Pionirskog pa

pre 1 godinu

Evo kandidata za partijskog neprijatelja broj jedan ? Sendvičari reagujte!! Branite vođu i partiju ???

Čeda

pre 1 godinu

Ćuta odavno ne zna sta priča nije samo sunce u pitanju ko zna sta ga je sve udarilo u glavu!

Makica

pre 1 godinu

Laž jedini program koji ima lažni ekolog i plaćenik stranih fondova i miljenik šiptarske lobistkinje Viole, Aleksandar Jovanović Ćuta. Narod ga je provalio i njegova podrška jedva doseže cenzus od tri posto!

Njanja

pre 1 godinu

Ćuta je čovek koji više ne zna ni sam šta priča odakle mu snage za to mi nije više jasno.

Vid

pre 1 godinu

Po hitnoj proceduri izmeniti zakone i blokadu javnih dobara proglasiti terorističkim aktom i vinovnike adekvatno sankcionisati,Kakva je to demokratija kad grupica igerednika - kabadahija teroriša milione pristojnih građana.

Ina

pre 1 godinu

Cuta pogresno smatra da je parlament ulica koji takodje moze blokirati.

Snezana

pre 1 godinu

Cuta je stvarno bitan faktor..mentori sa zapada su izabrali pogresnog coveka

Dačić: Konstituisanje Skupštine Srbije do kraja meseca!
Politika

Dačić: Konstituisanje Skupštine Srbije do kraja meseca!

Predsenik Skupštine Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da očekuje da će novi saziv Skupštine Srbije biti konstituisan do kraja jula, a da će zatim relativno brzo biti formirana nova Vlada Srbije, a kada je reč o formiranju nove vladajuće koalicije, kaže da je to odluka najveće stranke - SNS koja diktira i tempo uslove, a da je SPS spreman "da mogu da postoje i druga rešenja"

04.07.2022

11:59

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59