• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

12.07.2022

16:30

VULIN ODBRUSIO ZORANI MIHAJLOVIĆ: Meni ambasade ne određuju uverenja!

Politika

VULIN ODBRUSIO ZORANI MIHAJLOVIĆ: Meni ambasade ne određuju uverenja!

Podeli vest

Ministar unutrašnjih poslova i lider Pokreta socijalista Aleksandar Vulin odgovorio potpredsednici Vlade Srbije i ministarki rudarstva i energetike Zorani Mihajlović: Meni ambasade ne određuju uverenja

- Stvaranje srpskog sveta i ujedinjenje Srba nije zvaničan stav Vlade Srbije, baš kao što nije zvaničan stav Vlade Srbije da treba uvesti sankcije Rusiji, biti jasniji, ma šta to značilo, po pitanju sukoba u Ukrajini ili da treba podržati britansku rezoluciju po kojoj su Srbi genocidan narod. 

Stvaranje srpskog sveta je moj stav i deo programa Pokreta socijalista koji predvodim. Za razliku od brojnih političara, a među njima i pojedinih članova Vlade Srbije, ja imam i ideologiju i uverenja i stavove i nije mi potrebno da mi bilo koja ambasada odobri šta mislim i kako treba da radim - izjavio je Vulin reagujući na navode ministarke rudarstva i energetike Zorane Mihajlović da njegov stav o ujedinjenju Srba nije stav Vlade Srbije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Alex

pre 1 godinu

Ta žena je uništila Srbiju, treba joj suditi za veleizdaju!

Dragi

pre 1 godinu

Moli se bogu da AV ne pročita tvoj komentar. Ne zaboravi da je Zorana njegova ljubimica i da će biti ministarka i u Novoj vladi.

ratko

pre 1 godinu

teraj te tu van iz vlade ambasadorska ,da ne kazem sta ,ko nju drzi u vladi vise,dajte na izbore da glasamodobice samo glasove zute bande

Šeput

pre 1 godinu

Zorana je jedna neotesana bahata žena i misli da je pametna, po njenom izgledu i njenoj pameti najbolje bi joj odgovarala uloga da bude pevaljka u nekoj otrcanoj kafani, gde dolaze krkani, baš takvi kakva je i ona. Ona ne da nema svoj stav, nego je zanimaju samo pare, rekoh pevaljke. Vulin pametan obrazovan čovek i veliki Srbin.

Baća

pre 1 godinu

Bilo bi veoma lekovito, blagorodno i bogougodno delo kada bi Mihajlovićeva jednom konačno napustila fotelju u Vladi Srbije. Promene radi. A i Srbije radi.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!
UDARNO SAOPŠTENJE

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!

Ronioci 72. brigade za specijalne operacije zajedno sa pripadnicima ronilačke jedinice Žandarmerije i pripadnicima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su jutros beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

16.04.2024

10:57

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija