• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

17.07.2022

16:40

BLAGO ONOME KO RANO POLUDI! Brnabić brutalno “pregazila” Mariniku: Nekome treba psihijatrijski pregled, ali ne ministru Vulinu

Tanjug

Politika

BLAGO ONOME KO RANO POLUDI! Brnabić brutalno “pregazila” Mariniku: Nekome treba psihijatrijski pregled, ali ne ministru Vulinu

Podeli vest

Premijerka Srbije Ana Brnabić odgovorila je na tvrdnje Marinike Tepić upućene predsedniku Aleksandru Vučiću

- Da je gospođi lako - nije. Da nekome treba psihijatrijski pregled - treba, ali ne ministru Vulinu. Do juče nas optuživala da naseljavamo migrante autobusima, da smo spremili platne kartice, da trgujemo migrantima i uzimamo novac od Austrije. Sada, ovo. Blago onom ko rano poludi... - napisala je Ana Brnabić na Tviteru. 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Muki

pre 1 godinu

Tako je treba Mariniki, ali i vama sta god da ste, treba ozbilno psihijatrijsko vestacenje u lazi lazarevicu da bi prestali da maltretirate muskarce, psihicki ih zlostavljate preko institucija kojima ste isto naredili, da li zbog fustracija koje ste imali ili zbog licne koristi sto je svakako u nekoj normalnoj drzavi krivicno delo utvrdice neko za 5 10 ili 20 godina nije bitno, bice nekad neko na vlasto i sudstvo normalno pa ce se istraziti vas uticaj na socijane sluzbe i slicne drzavne organe, puno pozdrava, ja vas cekam da vam se sudi.

milan

pre 1 godinu

Šta opet ovi iz laze pustili je na nekoliko dana tj vikend da seljudi malo odmore .al su joj zaboravili izgleda da spakuju tablete. A kokosa odma čim kući došle ukrala od porodice kao ili tek.sa nešto napise .teško je tamo nedaju bolesnima da koriste.

Brnabić: Odluka Hrvatske menja sve - poruka je zastrašujuća!
Politika

Brnabić: Odluka Hrvatske menja sve - poruka je zastrašujuća!

Premijerka Srbije Ana Brnabić ocenila je danas da je odluka hrvatske Vlade da ne dozvoli predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću privatnu posetu Jasenovcu, gde je hteo da oda počast nastradalima u tom logoru za vreme Drugog svetskog rata, najveći skandal u odnosima Srbije i Hrvatske u modernoj istoriji

17.07.2022

13:37

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija